Kézi hibaérzékelő + GPS lokátorok 2G/3G/4G/LTE/WIFI + kamerák

Kód: 09-108
79 600 Ft Nettó ár: 66 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Kézi hibaérzékelő + GPS lokátorok, 2G/3G/4G/LTE mobil jeldetektorok, WIFI vezeték nélküli rejtett kamerák és mágneses mezők.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Kézi hibaérzékelő + GPS lokátorok, 2G/3G/4G/LTE mobil jeldetektorok, WIFI vezeték nélküli rejtett kamerák és mágneses mezők. Ez a rendkívül érzékeny érzékelő egy beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amelynek kapacitása 1600 mAh, élettartama akár 35 óra . Képes mágneses mezőket és elektromágneses hullámokat rögzíteni – rejtett wifi kamerákat, GPS lokátorokat, lehallgató eszközöket vagy GSM jellel rendelkező eszközöket fedezhet fel . Eredeti digitális mágneses térérzékelő technológiája hatékonyan képes észlelni a gyenge mágneses tér jeleit. A mágneses tér mérésének érzékelési távolsága legfeljebb 200 mm. A csomag tartalmaz egy praktikus , állítható hattyúnyakú LED-lámpát is.

bug detector handheld - gsm jel észlelése

Ezt az érzékelőt a személyes adatok védelmére használják. Könnyen használható, és gyorsan megtalálja a wifi kamera rejtett lencséjét, és nyomon követheti a rejtett kamerák és lehallgató eszközök jelét. Érzékeli a GPS lokátort az autón, és nyomon követi a wifi és a GSM jel forrását . Az érzékelő beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mely USB kábelen keresztül tölthető. Az érzékelő könnyű, így bárhová magával viheti, akár üzleti útra, akár nyaralásra – óvja magánéletét a nem kívánt megfigyeléstől.

gsm jeldetektor kézi

Minden bizonnyal szállodákban, panziókban, irodákban, öltözőkben, nyilvános WC-kben, edzőtermekben stb. használják. A kémkamerák sokféle dologban elrejthetők, mint például izzó, füstérzékelő, falióra, lámpa, TV, ébresztőóra, meteorológiai állomás, hangszóró, toll, kulcstartó, szemüveg vagy egyéb tárgyak. Ennek az eszköznek köszönhetően hatékonyan megelőzheti a lehallgatást, a titkos filmezést és a személyes adatokkal való visszaélést. A detektort minden bizonnyal értékelni fogják azok az emberek, akik gyakran használnak bankkártyát, gyakran utaznak és szállodákban alszanak, gyönyörű nők, akik megvédik magánéletüket a paparazziktól. Használhatja üzleti találkozókhoz, titkos találkozókhoz, vizsgákhoz és interjúkhoz is.

gsm jelek használati érzékelője

Az érzékelő fény- és hangjelzésekkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően gyorsan észlelheti a kémeszközt. Könnyen és gyorsan megtalálja az autóban elrejtett GPS lokátort . Az állítható keréknek köszönhetően beállíthatja az érzékelési érzékenységet.

hordozható gps lokátorok detektor


Műszaki adatok:

Frekvencia tartomány: 1MHz-2,8GHz
Érzékelési dinamikatartomány:> 72Db
Érzékenység: .030.03mv
Érzékelési tartomány: 2,4 GHz-en 15 m2; 1,2 GHz-en 26 m2; mobil jel GSM/2G/3G/4G 5-25m2
Mágneses érzékelés: 50-300 mm
Jelzés: LED-ek és hangjelzések
Tápellátás: újratölthető lítium akkumulátor 3,7V, kapacitása 1600mAH
Külső LED lámpa: igen
Üzemi áram: 45-75mA
Kitartás: akár 20-35 óra
Anyaga: ABS
Súly: 275g
Méretek: 380x12x10mm

Csomag tartalma:

1x detektor
1x LED lámpa rugalmas nyakkal
1x USB/DC töltőkábel
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés