Intelligens könnyű lánc 6m - Twinkly Cluster - 400 db AWW dióda - fehér LED + BT + Wi-Fi

Kód: 78-026
71 600 Ft 59 600 Ft Nettó ár: 49 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Alkalmazáson keresztül programozható intelligens könnyű lánc mobil 6m-ben - Twinkly Cluster 400 db AWW diódával - fehér LED, Bluetooth + Wi-Fi vezérlés Smartphone-on keresztül.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Alkalmazáson keresztül programozható intelligens könnyű lánc mobil 6m-ben - Twinkly Cluster 400 db AWW diódával - fehér LED, Bluetooth + Wi-Fi vezérlés Smartphone-on keresztül. Ez a forradalmian új LED lánc egyedi fénydekorációt hoz otthonunkba a legújabb technológiák felhasználásával. A lámpákat egy mobilalkalmazás vezérli , amely kompatibilis az Android, az iOS rendszerrel .

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítóeszközt vagy 4000 LED-et párosíthat és vezérelhet ugyanazzal a kijelzõ fénymotívummal és mintával. Készíthet saját csodálatos animációkat, amelyek kitöltik és felvilágosítják az egész szobát vagy külsejét. A lámpákat beltéri és kültéri használatra tervezték - IP44 védelem . Ez a lánc 6 méter hosszú és 400 LED izzó van rajta .

Kültéri és beltéri karácsonyi díszek - könnyű lánc

fehér led lánc

LED világító lánc - TWINKLY - arany kiadás - lámpák 6M - 400db LED

pislogó aranylánc fehér

A fénysáv 400 darab, bármilyen dekorációra alkalmas LED-lámpából áll. A lámpák egymás mellett vannak elrendezve, mindegyik 1,5 cm. Ez az arany kiadás AWW diódákat tartalmaz - amelyekkel az intenzitás mellett beállíthatja az ideális fehér színt is, szükség szerint - a borostyántól a meleg fehéren át a hideg fehérig. Ez a különkiadás tartalmazza az intelligens otthon integrálását a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal.

fehér fényű led lánc

Dísze több eszközből és különböző formából készíthető . Szeretne egy könnyű láncot a falon, egy színes keretet az ablakokon és egy nagy karácsonyfát a szoba közepén? Nem probléma! Készítse el saját jelenetét, és egyszerre irányítsa azt egy közös világítási témával.

arany fénylánc

Univerzális LED-lánclánc mobilalkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerekhez

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és azonnal irányíthatja. Maga az alkalmazás feltérképezi a lámpák elrendezését, és ezután könnyedén külön színt állíthat be az egyes izzókhoz vagy izzócsoportokhoz. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat, és mentheti azokat.

pislogós mobilalkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a fény automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat időrendben állítson be, és automatikusan módosítsa őket a beállításoknak megfelelően

pislogós alkalmazása fények vezérlése mobiltelefonon keresztülwifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel a könnyű lánc reagál a szobában lejátszott zenére, a fény megváltozik, és a beállított paramétereknek megfelelően átvált a zene ritmusára. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és beállíthatók az Ön igényeinek megfelelően. A ZENE segítségével videojátékokat is élvezhet, új dimenziókat tapasztalhat a játék során! A változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. Az USB eszköz MUSIC kiegészítő termék, e-boltunkban szükséges megvásárolni.

pislogó zene

Egyedülálló LED-dióda, amelyen beállíthatja a fehér színének pontos színét - a borostyántól a melegfehértől a hidegfehérig

arany kiadás pislogva

Jellemzők:

plusz 400 LED
plusz Vezérlés mobilalkalmazással
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz Borostyán / arany, meleg fehér és hideg fehér fény
plusz Univerzális felhasználás
plusz IP44 védelem


Leírás:

Modell: TWC400GOP-BEU
Diódák száma: 400
Kábelhossz izzókkal: 6 m
Kábelhossz az első lámpától az adapterig: 3,5 m
Ellenállás: IP44
Diódaátmérő: 4,3 mm
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
LED-diódák távolsága: 1,5 cm
LED típus: AWW diffundált lapos
Kábel: fekete-zöld
Bemeneti feszültség: 240V
Kimeneti feszültség: 24V / 1A
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

1x LED lánc 400 diódával + vezérlő
1x adapter
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés