Intelligens könnyű lánc 6m - Twinkly Cluster - 400 db AWW dióda - fehér LED + BT + Wi-Fi

Kód: 78-026
71 600 Ft Nettó ár: 59 668 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Alkalmazáson keresztül programozható intelligens könnyű lánc mobil 6m-ben - Twinkly Cluster 400 db AWW diódával - fehér LED, Bluetooth + Wi-Fi vezérlés Smartphone-on keresztül.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

Alkalmazáson keresztül programozható intelligens könnyű lánc mobil 6m-ben - Twinkly Cluster 400 db AWW diódával - fehér LED, Bluetooth + Wi-Fi vezérlés Smartphone-on keresztül. Ez a forradalmian új LED lánc egyedi fénydekorációt hoz otthonunkba a legújabb technológiák felhasználásával. A lámpákat egy mobilalkalmazás vezérli , amely kompatibilis az Android, az iOS rendszerrel .

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítóeszközt vagy 4000 LED-et párosíthat és vezérelhet ugyanazzal a kijelzõ fénymotívummal és mintával. Készíthet saját csodálatos animációkat, amelyek kitöltik és felvilágosítják az egész szobát vagy külsejét. A lámpákat beltéri és kültéri használatra tervezték - IP44 védelem . Ez a lánc 6 méter hosszú és 400 LED izzó van rajta .

Kültéri és beltéri karácsonyi díszek - könnyű lánc

fehér led lánc

LED világító lánc - TWINKLY - arany kiadás - lámpák 6M - 400db LED

pislogó aranylánc fehér

A fénysáv 400 darab, bármilyen dekorációra alkalmas LED-lámpából áll. A lámpák egymás mellett vannak elrendezve, mindegyik 1,5 cm. Ez az arany kiadás AWW diódákat tartalmaz - amelyekkel az intenzitás mellett beállíthatja az ideális fehér színt is, szükség szerint - a borostyántól a meleg fehéren át a hideg fehérig. Ez a különkiadás tartalmazza az intelligens otthon integrálását a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal.

fehér fényű led lánc

Dísze több eszközből és különböző formából készíthető . Szeretne egy könnyű láncot a falon, egy színes keretet az ablakokon és egy nagy karácsonyfát a szoba közepén? Nem probléma! Készítse el saját jelenetét, és egyszerre irányítsa azt egy közös világítási témával.

arany fénylánc

Univerzális LED-lánclánc mobilalkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerekhez

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és azonnal irányíthatja. Maga az alkalmazás feltérképezi a lámpák elrendezését, és ezután könnyedén külön színt állíthat be az egyes izzókhoz vagy izzócsoportokhoz. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat, és mentheti azokat.

pislogós mobilalkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a fény automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat időrendben állítson be, és automatikusan módosítsa őket a beállításoknak megfelelően

pislogós alkalmazása fények vezérlése mobiltelefonon keresztülwifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel a könnyű lánc reagál a szobában lejátszott zenére, a fény megváltozik, és a beállított paramétereknek megfelelően átvált a zene ritmusára. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és beállíthatók az Ön igényeinek megfelelően. A ZENE segítségével videojátékokat is élvezhet, új dimenziókat tapasztalhat a játék során! A változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. Az USB eszköz MUSIC kiegészítő termék, e-boltunkban szükséges megvásárolni.

pislogó zene

Egyedülálló LED-dióda, amelyen beállíthatja a fehér színének pontos színét - a borostyántól a melegfehértől a hidegfehérig

arany kiadás pislogva

Jellemzők:

plusz 400 LED
plusz Vezérlés mobilalkalmazással
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz Borostyán / arany, meleg fehér és hideg fehér fény
plusz Univerzális felhasználás
plusz IP44 védelem


Leírás:

Modell: TWC400GOP-BEU
Diódák száma: 400
Kábelhossz izzókkal: 6 m
Kábelhossz az első lámpától az adapterig: 3,5 m
Ellenállás: IP44
Diódaátmérő: 4,3 mm
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
LED-diódák távolsága: 1,5 cm
LED típus: AWW diffundált lapos
Kábel: fekete-zöld
Bemeneti feszültség: 240V
Kimeneti feszültség: 24V / 1A
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

1x LED lánc 400 diódával + vezérlő
1x adapter
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés