Kültéri vízálló WiFi LED jelzőtábla 7 színű RGB - 103cm x 23cm

Kód: 95-057
U$649.00 Nettó ár: U$540.83
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Kültéri vízálló WiFi LED jelzőtábla 7 színű RGB - 103 cm x 23 cm hirdetéshez - jelenítse meg az üzenet szövegét.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Kültéri vízálló WiFi LED jelzőtábla 7 színű RGB - 103 cm x 23 cm hirdetéshez - jelenítse meg az üzenet szövegét. A LED-kártya vízálló kivitelének köszönhetően kültéri körülmények között is használható. A WiFi-n keresztül csatlakoztatható a LED-kártya, és a mobiltelefonjáról vagy a számítógépről gépelés közben megváltoztathatja a szín- és effektusbeállításokat. Nagyteljesítményű LED-jeinek köszönhetően nagy távolságból, akár 50 méterig is látható , lehetővé téve a figyelem felkeltését és a különböző helyekben való felhasználását.

Széles körű felhasználást kínál információs LED-es kijelzőpanelként a különböző iparágakban, például a kocsmákban aktuális ajánlatok megjelenítésekor, repülőtereken, benzinkutakon és motelben, bankokban az ügyfél sorszámának megjelenítésére, bevásárlóközpontokban reklámként, vagy a fogadási irodában az aktuális tarifák vagy más üzleti műveletek megjelenítésére. Írhatja be üzenetét iOS vagy Android mobiltelefonján, WiFi kapcsolaton keresztül. Tegye márkáját innovatívabbá, és vonzó módon érje el a potenciális ügyfeleket. LED táblák - világítási hirdetések, ahol előre beállíthatja saját szövegét. Ideális különféle műveletekhez. Igény szerint készített táblákat is gyárthatunk - az ár megfelel a követelményeknek.

LED-es üzenőfal (kijelző) kültéri és beltéri használatra + hőmérséklet-érzékelő
A LED-kijelző üzemi hőmérséklete -40 ° - + 60 °

WiFi LED RGB információs panel kültéri

A LED-eszközbe integrált Flash memórianek köszönhetően tucatnyi üzenetet tárolhat egyszerre. A 100 cm x 18 cm-es LED-kijelző 2 sort kínál a szöveg létrehozásához, vagy 1-et nagyobb betűtípusokkal a távolról történő jobb olvashatóság érdekében. A LED-kijelző támogatja a világnyelveket, és különféle beállításokat kínál a szöveges üzenetekhez , például a betűtípusok széles választékát, a megjelenítési sebességet (szöveggörgetés), a hét színű színes szöveget, valamint akár 45 effekt - hó, fröccsenő, forgó, görgetés, villogás, statika, szöveg balra, szöveg jobbra. A multifunkcionális LED-es kijelzőn megjelenő üzenetek effektusok segítségével nagyon vonzóvá válnak hirdetési és informatív célokra. Órák vagy apró képek is megjeleníthetők a LED kijelzőn.

A hét színű LED-panel energiatakarékosságot kínál energiatakarékos módok formájában - automatikus be- / kikapcsolás a felhasználói beállításoknak megfelelően, az idő be- / kikapcsolása, 16 fényerő-szint beállítása . A gyártó deklarálja a LED-kijelző élettartamát több mint 100 000 órán keresztül. A LED-panelt beltéri és kültéri helyre lehet helyezni, az eszköz vízálló képességének köszönhetően.

Kijelző specifikáció:

Méretek: 103 x 23 x 6,8 cm (40,5 * 9 * 2,6 hüvelyk)
Ház: alumínium ötvözet keret
Kijelző színe: monokróm, kétszínű vagy hét színű
Funkció támogatása: Idő - HH: HH: SS, dátum
Működési teljesítmény: A bemeneti feszültség AC 110–240 V (alapértelmezett)
Beltéri és kültéri használatra a vízálló felületnek köszönhetően
Legjobb látótávolság: 3-50 méter
Élettartam: 100 000 óra
Működési hőmérséklet -40 ° - + 60 °
Működési páratartalom: 10% - 95% relatív páratartalom
Jelbemenet: WIFI üzenet Android és iOS vagy USB mobiltelefonokon keresztülCsomag tartalma:

1x RGB LED kijelző
2x szerelőkonzol
1x 220 V-os tápkábel
1x CD szoftverrel és kézikönyvvel

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%