UFO LED lámpa 130W a növények növekedéséhez a belső szín teljes spektrumával

Kód: 36-057
42,840 Ft Nettó ár: 35,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Az UFO LED lámpa 130W teljes színspektrumú növénynövekedéshez ideális lámpa a beltenyésztett növények számára, akár otthon, akár üvegházakban.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Az UFO LED lámpa 130W teljes színspektrumú növénynövekedéshez ideális lámpa a beltenyésztett növények számára, akár otthon, akár üvegházakban. A mellékelt lógórendszernek köszönhetően a LED lámpát közvetlenül a növényekre lehet szerelni. Használható orchideák, rózsák, paprika, paradicsom, bazsalikom, saláta, gyógynövények, káposzta, spenót, zöldségek, brokkoli, virágok, uborkák és sok más gyümölcs és zöldség termesztésére. Emellett a szobanövények termesztésére is alkalmas. A LED Grow lámpa jó választás még a növények és növények klónozására, valamint a növénynövekedés minden fázisára.

A LED növekszik az UFO fényében

Biztonságosan helyezhető el zárt térben is, mert nem túlmelegszik. A növényekre ható LED-es lámpa piros és kék fényt tartalmaz a maximális növénynövekedés előmozdítása és fenntartása érdekében. A növényeknek vörös és kék fényspektrumra van szükségük az egészséges és a gyors növekedéshez és a természetes fotoszintézis folyamathoz.

A LED-es lámpának maximális energiahatékonysága van, amelyet a növénynövekedés ösztönzésére használnak, környezetbarát, higanymentes az izzókban, mert ez egy LED technológia. A lámpát úgy tervezték meg, hogy megóvja a környezetet, és rendkívül energiahatékony a szabványos fluoreszkáló világítási rendszerekhez képest, ami tükröződik az alacsony üzemeltetési költségekben.

Led Ufo fény nő

Alumínium vázzal rendelkezik, amely elvezeti a minimálisan előállított hőt a LED-diódából. Az alumínium biztosítja a lámpa könnyű súlyát is. A fényforrás nagy teljesítményű LED SMD diódákból áll. A LED-ek működési környezete -20 ° és 55 ° C közötti, a páratartalom pedig 5% és 95% között van.

A LED-es világítótorony növekszik

A LED lámpa legfeljebb 132 LED-et tartalmaz négy színben. A vörös fény hullámhossza 640-670 nm, a kék fény 450-470 nm hullámhosszúságú, az IR fény 730 nm-es és az UV fény 370 nm-es. A vörös spektrumot a klorofill A és a klorofill B esetében alkalmazzák. A növényeknek általában vörös hullámhosszúaknak kell lenniük egészséges növekedésükhöz és fejlődésükhöz. A kék spektrum a vegetatív növekedés és felszívódás legmagasabb csúcspontja. Az UV fénynek egyedi sterilizáló funkciója van és megöli a fitopatogén baktériumokat. Az IR biztosítja a virágzást és a csírázást.

led lámpa növényeken

A fotoszintézis leginkább a vörös fénytől, másodsorban pedig a kék fénytől származik. Sok növény esetében azonban kék fényt is szükséges a növekedés, a virágzás és a gyümölcsképződés szabályozása miatt. Ezért növekszik a LED-fény, amely alkalmas a növényfejlesztés minden szakaszára.

paraméterek:

Típus: UFO LED lámpa - teljes spektrum
Teljesítmény: 130W
LED-ek száma: 132
LED típus: SMD LED
LED színek: 91 piros + 30 kék + 6 IR + 5 UV
Bemeneti feszültség: AC85-275V
Méretek (mm): 186x65
Anyag: alumínium
Súly: 0,9kg
Élettartam: több mint 50 000 óra
Elszívási szög: 120 °

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

99%