NANO védőmaszk fekete - elasztikus (97% poliészter + 3%spandex)

Kód: 75-003
5,400 Ft Nettó ár: 4,500 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

NANO védőmaszk fekete - elasztikus (97% poliészter + 3%spandex) - arcmaszk ideális a légszennyező anyagok elleni védelemhez

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

NANO fekete védőmaszk - elasztikus (97% poliészter + 3% spandex) - a légszennyeződés elleni védelemre ideális arcmaszk biztonságot nyújt Önnek és környékének. A védő maszkok 97% poliészter pamutból és 3% spandexből készülnek , így tartósak és lélegzőek . Spandex alkotóeleme viszont biztosítja az arcmaszkhoz a szükséges rugalmasságot , amelynek köszönhetően minden típusú archoz tapad . A maszk alakja is hozzájárul a tökéletes tapadáshoz - az arc természetes vonalának másolása. Textil arcmaszkok online értékesítéshez - a legjobb légzésvédőt vásárolhatja e-üzletünkben. A védőmaszk többször használható .

POLIMERVÉDELEM: Ez egy védőszerkezet, amelynek antibakteriális és antiallergén szerkezete van a szűrő alján. A szűrő aljára helyezésének fő oka az, hogy pufferként működik a bőrünk között. A rendkívül rugalmas és robusztus réteg biztosítja, hogy a teljes szűrőszerkezet merev maradjon és rugalmas szerkezettel rendelkezzen.

FANAM NANO SZŰRŐ: A szűrő közepén található szerkezet, szabadalmaztatott termék, rugalmas szerkezettel, speciális módszerrel készítve, 2 mm vastagsággal és 0,5 μm permeabilitással. Noha a termék legfontosabb tulajdonsága a 0,5 μm pórusok, sokkal alacsonyabb ellenállással rendelkezik a légáramlással szemben. Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően kényelmesebbé teszi a légzést, különösen maszkok esetén. Egy meghatározott típusú polimerkeverékből állítják elő, 60 ml MPa nyomáson történő vulkanizálással.

NANO védőmaszk - tökéletesen illeszkedik minden archoz, amelyen keresztül könnyen lélegezhet, és többször használható.

arcmaszk fekete elasztikus

A maszk többször is használható - egyszerűen mosson kezet vagy mosógépet. A gyártott anyagnak köszönhetően apró részecskéket fog fel a levegőben , ezenkívül kiváló választás sportoláshoz (kerékpározás, síelés, túrázás) - pormaszkként, de influenza vagy vírusos időszakokban is (Corona mint COVID 19) - amikor az arcmaszkok a legelterjedtebb és leghatékonyabb védelmi eszközök. Fontos, hogy megvédje magát és környékét, és ezzel az elegáns arcmaszkkal akkor sem fogja tudni, hogy van valami az arcán. Plusz az elegáns megjelenés - ezeket a maszkokat online vásárolhatja meg az e-üzletünkben, és mindegyikük raktáron van.

Az arcmaszk rugalmas és nagyon könnyen mosható vízben.

Helyezze a maszkot egy tálba vagy medencébe, öntsen rá 66–75 ° C hőmérsékletű vizet, és ellenőrizze, hogy a maszk teljesen merüljön-e forró víz alá. Hagyja a maszkot vízben 2 percig, majd nyomja ki a felesleges vizet, és hagyja megszáradni.

elasztikus arcmaszk

szellőző maszk az arcra

Jellemzők:

Anyag - 97% pamut, 3% spandex
Méretek - 34 x 13,5 cm
Szabványok és tanúsítványok: 2016/425 Szabályzat - Személyi védőfelszerelés EN 149: 2001 + A1: 2009 R

Csomag tartalma:

1x védőmaszk

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (10)

99%
10×