LED izzó 7W - világítás a növények számára

Kód: 36-056
10,440 Ft Nettó ár: 8,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

LED izzó 7W - a növények világítása kiegészítő megvilágításként szolgálhat, vagy segítséget nyújt a növényi dúsításhoz a növekedés, a virágzás és a vegetáció szakaszában a téli időszakban.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED izzó 7W - a növények világítása kiegészítő megvilágításként szolgálhat, vagy segítséget nyújt a növényi dúsításhoz a növekedés, a virágzás és a vegetáció szakaszában a téli időszakban. Ez egy hihetetlen módon, hogyan nőnek a növények zárt csarnokban, üvegházban vagy a pincében. Használható orchideák, rózsák, paprika, paradicsom, bazsalikom, saláta, gyógynövények, káposzta, spenót, zöldségek, brokkoli, virágok, uborkák és sok más gyümölcs és zöldség termesztésére. Emellett a szobanövények termesztésére is alkalmas. A LED Grow bulb szintén jó választás még a növények és növények klónozására és a növények minden fázisára.

NASA LED izzó


Biztonságosan helyezhető el zárt térben is, mert nem túlmelegszik. A növényekre ható LED-es lámpa piros és kék fényt tartalmaz a maximális növénynövekedés előmozdítása és fenntartása érdekében. A növényeknek vörös és kék fényspektrumra van szükségük az egészséges és a gyors növekedéshez és a természetes fotoszintézis folyamathoz.

A LED-es lámpatest maximális energiateljesítménye a növénynövekedés ösztönzésére, környezetbarát, higanymentes a lámpákban, mert ez egy LED technológia. A lámpát úgy tervezték meg, hogy megóvja a környezetet, és rendkívül energiahatékony a szabványos fluoreszkáló világítási rendszerekhez képest, ami tükröződik az alacsony üzemeltetési költségekben.

led lampa növények

Alumínium vázzal rendelkezik, amely elvezeti a minimálisan előállított hőt a LED-diódából. Az alumínium biztosítja a lámpa könnyű súlyát is. A fényforrás nagy teljesítményű 3W LED SMD diódákból áll. A LED-ek működési környezete -20 ° és 55 ° C közötti, a páratartalom pedig 5% és 95% között van.

vezetett a növekvő fény

A vörös és a kék fény a szabad szemmel látható elektromágneses spektrum része. A piros lámpának 620-750 nm hullámhossza és 400-484THz frekvenciája van. A kék fény 450-495 nm hullámhosszúságú és 606-668THz frekvenciájú. A vörös spektrum felhasználható az A klorofill és a klorofill B esetében. A növények általában vörös hullámhosszúságot igényelnek az egészséges növekedéshez és fejlődéshez.

led lámpa növényeken

A fotoszintézis leginkább a vörös fénytől, másodsorban pedig a kék fénytől származik. Sok növény esetében azonban kék fényt is szükséges a növekedés, a virágzás és a gyümölcsképződés szabályozása miatt. Ezért növekszik a LED-fény, amely alkalmas a növényfejlesztés minden szakaszára.

paraméterek:

Típus: NASA LED izzó
Teljesítmény: 7W
LED-ek száma: 10
LED típus: SMD LED
Bemeneti feszültség: AC85-265V
Méretek (mm): 60x50
A piros és a kék aránya: 6: 4
Típus típusa: E27

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés