WiFi LED tábla az autóba 5-12V - panel 50 cm x 9,6 cm

Kód: 95-054
71,640 Ft Nettó ár: 59,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

WiFi LED kártya az autóba 5-12V - panel 50 cm x 9,6 cm, képes mozgatni a szöveges üzeneteket négy színben mobil vagy számítógépes alkalmazás segítségével.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

WiFi LED kártya az autóba 5-12V - panel 50 cm x 9,6 cm, képes mozgatni a szöveges üzeneteket négy színben mobil vagy számítógépes alkalmazás segítségével. Az ablakban lévő tapadókorongok a panelhez vannak csatlakoztatva, hogy egyszerűen csatlakoztassák a panelt a jármű hátsó ablakához, és a mögötte járókelők vagy más járművezetők figyelhetik a hirdetését. Nagyszerű eszköz, ha például taxis vagy Uber taxi szolgáltatás van. Uber szolgáltatás - írja be a vevõ nevét vagy címét a panelbe, hogy felgyorsítsa a keresési folyamatot a repülõtéren vagy más taxisok parkolójában.

Ez a hátsó ablak kijelzője lehetővé teszi, hogy bocsánatot kérjen a többi járművezetőtől, figyelmeztessen másokat a forgalmi dugóról vagy váratlan helyzetről az úton, hogy növelje a közlekedés biztonságát. A TAXI szolgáltatás elsődleges használata, de minden autóban megtalálja a használatát, amely utakon közlekedik. A kijelzőn figyelmeztetheti a környező járművezetőket a szállított terhelésről, vagy egyszerűen jelezheti, hogy a gyermek vagy a fogyatékkal élő személy az autóban van , ezért a járművezetőknek jobban hozzá kell járulniuk a járműhöz.

A panel széles körű felhasználási lehetőségeket kínál más különböző ágazatokban , mint pl. Az információs LED-panel a repülőtéren, a bankszámlával rendelkező bankszámláló panel, a hirdetési üzletközpontokban vagy a fogadási irodákban az aktuális esélyek vagy más üzleti tevékenységek megtekintéséhez. A szlogen mobiltelefonon keresztül juttathat iOS vagy Android-hoz WiFi-kapcsolaton keresztül . Kiemelkedően kiemeli márkáját, és figyelemfelkeltő módon érheti el a potenciális ügyfeleket. LED táblák - világítási reklám, ahol kiválaszthatja saját szövegét. Ideális a különböző műveletekhez. A reklámpanelek egyedi igényeknek is megfelelnek - az ár megfelel a követelményeknek.

Led wifi panel tapadókoronggal az autóba

A LED-kijelző élettartamát a gyártó több mint 100 000 óra időtartamra jelentette. A LED panelet beltéren is száraz kültéri helyen is elhelyezheti . A beépített 2 MB memóriának köszönhetően egyszerre több tucat üzenetet tárolhat. Az 50 cm x 9,6 cm-es LED-es kijelző 2 sorot kínál a szöveg létrehozásához, vagy 1 sor a nagyobb szövegért, hogy jobban olvasható legyen távolról.

A LED panel támogatja a világnyelveket, és különböző beállításokat kínál a beírt szöveges üzenetekhez , például a betűtípusok széles választékához, a sebesség megjelenítéséhez (szöveges görgetés), a szöveg színes megjelenítéséhez négy színnel és legfeljebb 47 effektussal - statikus, sima mozgás, lézer, görgetés, véletlenszerű stb. A multifunkciós LED-kijelzők üzenetei nagyon hatásosak a reklámozáshoz és a tájékoztatáshoz . Maximalizálja a termékek és szolgáltatások értékesítését ma!

Megjelenítési specifikáció:

Felbontás: 16 x 96 képpont
Méretek: 50 x 9,6 x 1,5 cm (L 20 "x H 4" x D 3,5 ")
Ház: alumínium ötvözet keret
A kijelző színe: piros, zöld, sárga, fehér
Jellemző támogatás: Idő - HH: MM: SS, Dátum
Működési teljesítmény: A bemeneti feszültség 5V - 12V
Beltéri és részben szabadtéri száraz használat
A legjobb megtekintési távolság: 3-50 méter
Élettartam: 100 000 óra
Üzemi hőmérséklet -40 ° - + 60 °
Vízálló IP-szint: IP54
Jel bemenet: WiFi üzenet Android és iOS mobiltelefonokon vagy USB-n keresztülCsomag tartalma:

1x LED panel
1x USB kábel 2M + tápkábel
1x fém lánc
2x üvegszívó csészék
1x kábel gyújtásra az autóban
1x CD szoftverrel és manuálisan


PS Ha érdekel, LED-es kijelzőket készíthetünk az Ön igényeinek megfelelően a pontos méretekkel vagy a kijelző színével.

Diszkusszió a termékről (1)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Gim

WiFi LED tábla az autóba 5-12V - panel 50 cm x 9,6 cm

Gimesi Gábor reagálni

Tisztelt Cím, érdeklődnék a termékkel kapcsoaltban, fel tudom progrtamozni mobiltelefonról és a beprogramozott szöveget telefon nélkül is meg tudom jeleníteni a készülék oldalán levő gombbal?
Köszönettel

Cool Mania

WiFi LED tábla az autóba 5-12V - panel 50 cm x 9,6 cm

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Igen, a szöveget az okostelefonon lévő alkalmazás segítségével programozhatja.

Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés