Szociális képkeret 10,1 "WiFi és 8 GB memória - online fényképküldés

Kód: 11-273
79 600 Ft 59 600 Ft Nettó ár: 49 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Szociális képkeret 10,1 "WiFi és 8 GB memória - online fotó küldés és érintőképernyő, jön a funkció a fénykép megosztás a mobiltelefon.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Szociális Digitális képkeret 10.1" WiFi és a 8 GB-os memória - online fotó küldése és érintőképernyő, jön a jellemzője képmegosztó a mobil telefon keresztül app Frameo. Oszd meg egyedülálló tapasztalatait szeretteivel közvetlenül a nappaliban. Manapság, ebben a digitális korban, amikor a mobiltelefon még jobban képeket készít a fényképezőgépen, rengeteg fotó áll rendelkezésünkre, így valóban problémát jelent a megfelelő választás a keretbe, de ez az innovatív érintőképernyő nem lesz probléma az integrált 8 GB-os memóriának köszönhetően több száz fotót tölthet fel, és kiválaszthatja az ideális fényképet különböző alkalmakkor, vagy állíthatja be a fényképek diavetítését.

digitalny fotoramik wifi

A digitális képkeret WiFi funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy mindig legyen online, és legyen közele a barátaihoz, melyeket hozzáadhat a Frameo-hoz, és lehetővé teheti számukra, hogy fotókat közvetlenül a keretre küldhessenek. Ez elég egyszerű, csak töltse le a "Frameo" (iOS / Android) nevű alkalmazást a mobiltelefonra, majd adjon hozzá egy egyedi számot a keretéből a hálózathoz, és közvetlenül fotókat és képeket küldhet a kerethez. Csak akkor dönthet el, ki férhet hozzá a kerethez, és képes távolról fotókat küldeni.

Képzelje el, hogy remek alkalom nyílik arra, hogy gyönyörű felvételeket osszon barátaival a világ bármely pontjáról.

érintőképernyős wifi fotorámát

Érintse meg a 1024x800 felbontású TFT LED kijelzőt, és a legjobb fényben jeleníti meg a fényképeket. A keret magassághoz vagy szélességhez való kapcsolása automatikusan beállítja a képnézetet az integrált helyzetérzékelővel. A keret számos beállítási lehetőséget kínál, mint például az igényeinek megfelelő fényerő, diavetítés időzítővel, időzítő pedig a keret bekapcsolásához és kikapcsolásához az éjszakai alvás közben szükségtelen zavar elkerülése érdekében. A Frameo egy új fotókon alapuló közösségi hálózat formájában jön létre - a fényképeket közvetlenül digitális keretbe osztva.

Használja ki ezt a lehetőséget, és küldje el a legfrissebb fotókat a nyári szünetekből vagy különböző alkalmakkor a barátainak közvetlenül a saját otthonába

Jellemzők:

plusz Érintse meg a képkeretet
plusz WiFi támogatás
plusz Fotók megosztása távolról
plusz Integrált 8 GB-os memória
plusz Fényképek bemutatása (diavetítés)

Műszaki adatok:

Kijelző: TFT LED kijelző 10.1 "
Kijelzőfelbontás: 1280 x 800/16: 9 formátum
Operációs rendszer: Android 6.0
RAM: 512 MB
Integrált memória: 8 GB
Külső memória: támogatja a micro SD kártyákat akár 32 GB-ig
USB: mikro USB 2.0
Töltési feszültség: DC 5V
WiFi: 2,4 GHz 802.11b / g / n
Képformátum: JPG, BMP, PNG
Méretek: 26,7 cm (W) x 19,6 cm (H) x 2,2 cm (h)
Súly: 545 g

Packagontentse c:

1x digitális képkeret
1x tápkábel
1x állvány
1x Felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (2)

100%