LED háromszög fali panelek világítanak - Intelligens készlet 9 db (Android / iOS)

Kód: 11-335
104 400 Ft Nettó ár: 87 001 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

LED háromszög fali panelek világítanak - Intelligens 9 darabos készlet (Android / iOS), hogy minden helyet felvilágosítson! Fali dekoráció, amely mindenkit meghökkent.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED háromszög fali panelek világítanak - Intelligens 9 darabos készlet (Android / iOS), hogy minden helyet felvilágosítson! Fali dekoráció, amely mindenkit meghökkent. Az intelligens LED 10 "-es könnyű panelek nagyszerű kiegészítők otthoni vagy üzleti életében . Az a különlegesség, hogy különböző formájú összeszerelheti őket, és kreativitása szabadságot adhat . Lenyűgözi vendégeit, vagy indítsa el a legjobb partiját intelligens fényelemekkel. Csatlakozás A tápegységek és az egyes alkatrészek a mellékelt csatlakozókon keresztül csatlakoznak. Csak annyira, ahogyan összekapcsolod, különféle formákban szerelhetők össze, és az egyetlen korlátozás az ön fantáziádja . Egy készletben akár 9 LED-es panel is van , így szabadon kombinálhatja őket.

Világosítsa környékét, és örömére szolgálja vendégeit vagy barátait

led falpanelek - háromszög

Az intelligens paneleket az Android és iOS rendszerekhez elérhető alkalmazás segítségével vezérelheti. Az alkalmazás a bluethooth felületen keresztül kommunikál a panelekkel. Az alkalmazás párosítása után 3 módot használhat . Az AUTOMATIKUS ÜZEMMÓD akár 180 előre beállított fényeffektus közül választhat, ebben a módban megváltoztathatja a kiválasztott fényhatás árnyalatát vagy sebességét . Az EGY SZÍNES ÜZEMMÓD az a képesség, hogy az összes panelt egy színben világítsa. Az alkalmazás 7 színt kínál Önnek, amelyeket igényei szerint állíthat be, és 7 állandó színt, és megváltoztathatja azok fényerejét.

led háromszög fény

Ha otthonában ünnepelt, vagy társaságában bulizni fog, akkor értékelni fogja a ZENE MÓDOT . A panelek automatikusan reagálnak a lejátszott dal ritmusára . Segédkábel vagy beépített mikrofon segítségével képesek válaszolni a zenére. Választhat több előre beállított profil közül, és beállíthatja az intelligens világítási panelek reagálási érzékenységét.

Alak vagy a színes felbontás, mind a képzeletétől függ

led ragyogó háromszögek alkalmazása

Az intelligens világítási rendszer telepítése nagyon egyszerű. Legjobban a falon tűnnek fel, ahol a mellékelt 3M ragasztószalagokkal rögzíthetők. Tartalmazza a háromszögek sablonjait is, amelyeket a LED-es lámpák ragasztása előtt a falra helyezhet, hogy jobban szemléltesse a panelek ideális elrendezését. A rendszer nagy előnye a széles körű felhasználás és az elegáns, modern kialakítás, amely garantálja otthona vagy vállalkozása eredetiségét és különbségét.

A könnyű panelek eleganciája és kialakítása garantálják sokoldalúságunkat

világító háromszögek a falon modern design

Műszaki adatok:

Kompatibilis rendszerek: Android, iOS
Üzemi hőmérséklet: -20 / + 60 ° C
Tápegység: 5,0V / 7A
Panel mérete: 24cm (háromszög kar)

Csomag tartalma:

9x LED háromszög panelek 10 "
9x LED háromszög alakú sablonok falra szereléshez
11x csatlakozó
1x Bluetooth audio adapter
1x tápkábel
30x 3M-es öntapadós matricák
1x kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés