Elektromos elegáns bor nyitó

Kód: 94-014
15 600 Ft Nettó ár: 13 000 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Luxus elektromos elegáns bor nyitó - Nyitva bort még soha nem volt könnyebb és elegánsabb, mint a mi elektromos konzervnyitó. Az eljárás egyszerű.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Luxus elektromos elegáns bor nyitó - Nyitva bort még soha nem volt könnyebb és elegánsabb, mint a mi elektromos konzervnyitó. Az eljárás egyszerű - rekease a fólia oon palackot, tedd a bor nyitó tetején az üveget, és nyomja meg a gombot.

Nem kell aggódnod a problémák, mint a süllyedő parafa - bor nyílik gyorsan és automatikusan. Kóstolója jó bor egy felejthetetlen élmény. Természetesen, ha nem használja a klasszikus bor nyitó. Ha fáradt a birkózás dugók, próbáld ki ezt az elegáns sörnyitó! Ezzel a fényűző nyitó akkor időt takaríthat meg, mert a nyitó bor lesz csak néhány másodpercig! Bizonyára mindenki ismeri a problémát, hogyan lehet megnyitni a bor és hogyan lehet a parafa gyorsan és megbízhatóan ki, hogy elkerüljék a leértékelés ízletes ital.

Ez könnyű feladat elektromos bor nyitó. Vegyük nyitó, csatolja a nyakán üveg, nyomja meg, és tíz másodpercen belül a parafa-re! Ez az! Kedvenc gadget közül bort kedvelők és most már rendelkezésre állnak az Ön országában. Luxus ajándék!

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés