WiFi LED világítótábla 7 szín RGB - panel 100 cm x 15 cm

Kód: 95-050
U$548.90 Nettó ár: U$457.42
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

WiFi LED világítótábla 7 szín RGB - panel 100 cm x 15 cm, opcióval programozható szöveges üzenetek színes változatban.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

WiFi LED világítótábla 7 szín RGB - panel 100 cm x 15 cm, opcióval a mozgatható szöveges üzeneteket színes verziókban programozhatja a mobiltelefon vagy a számítógép használatával . Számos felhasználási területet kínál különböző ágazatokban, mint pl. Az információs LED panel a repülőtéren, a bankban, hogy megjelenítse az ügyfél sorozatszámát, értékesítési központjait, fogadási irodáit az aktuális esélyek megtekintéséhez vagy más üzleti tevékenységekhez. Üzenetet küldhet mobiltelefonon keresztül iOS vagy Android segítségével WiFi-kapcsolaton keresztül. Kiemeli a márka újításait, és figyelemre méltó módon érheti el a potenciális járókelőket. LED táblák - világító hirdetések, ahol előre beállíthatja saját szövegét. Ideális a különböző műveletekhez. A reklámpanelek egyedi igényeknek is megfelelnek - az ár megfelel a követelményeknek.

WiFi LED információs panel

A LED-eszköz beépített flash memóriájának köszönhetően több tucat üzenetet tárolhat egyszerre. A 100 cm x 15 cm-es LED-es kijelző 2 sorot kínál a szöveg létrehozásához, vagy 1 sor nagyobb betűkkel, hogy jobban olvasható legyen távolról. A LED-kijelző támogatja a világnyelveket, és különböző beállításokat kínál az üzenetek szövegbeviteléhez , például a betűtípusok széles választékához, a megjelenítési sebességhez (szöveges görgetéshez), a színes változatok hét színben és minden, akár 45 effektussal - beleértve a hó, forgatás, csúszó, villogó, gördülő, a szöveg jobbra vagy balra mozgatása. A többfunkciós LED-kijelzőn megjelenő üzenetek nagyon hatásosak lesznek reklámozásra és tájékoztatásra a hatások segítségével. Az óra vagy kis képek megjelenítése a LED kijelzőn is lehetséges.

A hét színű LED panel energiatakarékosságot kínál energiatakarékos üzemmódok formájában - a készülék automatikus be- és kikapcsolása a felhasználói beállítások szerint, időzítő / kikapcsolás, akár 16 fényerősség beállítása . A gyártó több mint 100 000 órát deklarál a LED kijelző élettartamáról. A LED-et beltéren és kültéren elhelyezheti a készülék vízállóságának köszönhetően .

Megjelenítési specifikáció:

Felbontás: 16 x 128 képpont
Méretek: 100,5 x 15,2 x 5,5 cm (L 39,6 "x H 6" x D 2 ")
Ház: alumínium ötvözet keret
Kijelző színe: egyszínű, kétszínű vagy 7 színű
Támogatás: Idő - HH: MM: SS, Dátum
Működési teljesítmény: A bemeneti feszültség AC 110V-240V (alapértelmezett)
Beltéri és kültéri száraz használat
A legjobb megtekintési távolság: 3-50 méter
Élettartam: 100 000 óra
Üzemi hőmérséklet -40 ° - + 60 °
Jelbemenet: WIFI üzenet Android és iOS mobiltelefonokon vagy USB-n keresztülCsomag tartalma:

1x RGB LED kijelző
2x Szerelőkeret
1x 220V-os tápkábel
1x CD szoftverrel és manuálisanPS, ha érdekli Önt, egyedi méretezésű LED-es programozható kijelzőt állíthatunk elő a kijelző méretének vagy színének megfelelően.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés