Kulcskövető - Bluetooth-kereső GPS-en keresztül - KÉTirányú riasztás - Android/iOS APP

Kód: 09-121
11 600 Ft Nettó ár: 9 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Kulcskövető - bluetooth mobiltelefon kereső GPS-en keresztül - KÉTirányú riasztás - Az Android/iOS APP fütyülésre is működik (mobilon riasztási értesítésen keresztül is).

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Kulcskövető - Bluetooth mobiltelefon-kereső GPS-en keresztül - KÉTirányú riasztás - Az Android/iOS APP fütyülésre is működik (mobilon riasztási értesítésen keresztül is) . Ez az elvesztésgátló eszköz Bluetooth 4.0 alacsony energiafogyasztású technológián alapuló termék. Az "iSearching" APP szoftver segítségével mobil eszközökhöz, például mobiltelefonokhoz Bluetooth-on keresztül csatlakozhat, a felhasználó könnyen megtalálhatja az elveszett tárgyakat (például kulcsokat, pénztárcákat stb.). Ez a kulcstartó, amely egy madzagra vagy láncra van rögzítve, egy kulcskereső, vagy akár személy- vagy állatkereső.

Kapcsolja be ezt a nyomkövetőt, és párosítsa telefonjával Bluetooth-on keresztül . Ezután töltse le az alkalmazást telefonjára manuálisan az APP Store vagy a Google Play áruházból, vagy a kézikönyvben található QR-kód használatával. Az alkalmazáson keresztül vezérelheti a keresőt. Az eszköz az alkalmazáson keresztül kommunikál a telefonnal, és figyelmeztetést kap, ha egy tárgy vagy személy kimozdul a Bluetooth hatékony hatósugarából. A nyomkövető sípolni kezd, a mobilodon egy riasztó riaszt, és az alkalmazás még a nyomkövető utolsó GPS-helyét is megmutatja.

Elveszett bluetooth eszköz kulcsok, mobiltelefonok stb. kereséséhez

Elveszett bluetooth eszköz kulcsok, mobiltelefonok stb. kereséséhez

Csatlakoztassa a nyomkövetőt bármihez, amit elveszhet, és nyomja meg a „Riasztás” gombot a mobilalkalmazáson, hogy megtalálja a nyomkövetőt az aktív hatótávolságon belül. Segít gyorsan megtalálni az elveszett kulcsokat, vagy akár a szemed elől kikerülő gyereket, azonnal értesülsz róla, használhatod autódba, házi kedvencedbe, táskába, aktatáskába vagy egyéb dolgokra is. Egy hangos sípszó elvezeti Önt az elveszett tárgyhoz. Vagy például, ha elhagyja a házat, és elfelejti a pénztárcát, amelybe először tette az intelligens keresőt, egy riasztó figyelmezteti Önt a telefonon.

t fordítva is működik a KÉTÚTÚ riasztással. Amikor a nyomkövető eltávolodik a mobiltól, a nyomkövető sípolni kezd, de a riasztó is megszólal a mobilon. Így például elmész dolgozni, de otthon felejted a mobiltelefonodat, nálad van a nyomkövető, kimész és amint távolabb lépsz, a nyomkövető sípolni kezd , és megérted, hogy elhagytad a mobilodat. telefon otthon. De hasznos dolog? A készüléknek van egy másik praktikus funkciója is, a nyomkövetőben található távirányító segítségével ezt a medált távkioldóként is használhatjuk mobiltelefonos szelfi készítéséhez . Nem kell mást tenni, mint megnyomni a nyomkövető vezérlőgombját (természetesen a mobilalkalmazásnak is aktívnak kell lennie).

kulcskövető KÉTÚTÚ riasztó - bluetooth kereső

Műszaki adatok:

Anyaga: ABS + akril
Bluetooth: 4.0
ALKALMAZÁS: iFindU /iSearching
KÉTÚTÚ riasztó
Elem: CR2032 gomb
Akkumulátor kapacitása: 200 mAh
Üzemi feszültség: 3V
Csengő: 90 DB
Működési távolság: 0-30m
Készenléti üzemmód: akár 6 hónapig
Alkalmazható rendszerek: IOS 9.0 és újabb, Android 9.0 és újabb
Vezérlőgomb: tartsa lenyomva 3 másodpercig a bekapcsoláshoz, 5 másodpercig a készülék kikapcsolásához.
Méretek: 40x7 mm
Nettó tömeg: 8 g


Csomag tartalma:

1x mini gps kereső
1x használati útmutató

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés