Toll toll - mártott tinta tollkészlet + 5 tollhegy ajándékcsomagban

Kód: 100-019
23 600 Ft 19 600 Ft Nettó ár: 16 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

A toll toll - mártott tinta tollkészlet + 5 tollhegy ajándékcsomagban igazi ékszer, és minden bizonnyal egyedi és exkluzív ajándék szeretteinek.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A toll toll - mártott tinta tollkészlet + 5 tollhegy ajándékcsomagban igazi ékszer, és minden bizonnyal egyedi és exkluzív ajándék szeretteinek. Ez a különleges toll egy elmúlt idők korának szépségét hordozza magában, és lehetővé teszi, hogy elegáns stílussal felelevenítse a kalligráfia művészetét.

Toll toll készlet - Luxus tinta mártogatós toll toll

Toll toll készlet - Luxus tinta mártogatós toll toll

Kivételes ajándék az írás és a vintage stílus szerelmeseinek

Az antik kalligráfia toll egy eredeti és stílusos dekoráció, amely nemcsak az írókat, művészeket és könyvbarátokat vonzza magához, hanem a retro dolgokat kedvelő embereket is. A munkaasztalon való elhelyezése valóban kivételes, hiszen vizuálisan kitágítja a teret és kellemes munkakörnyezetet teremt. Ez a toll eleganciájával és történetével minden irodát vagy műhelyt hangulatossá tehet. Merítsen ihletet kalligrafikus varázsából, és lépjen be az írás világába egyedi stílussal.

Antik kalligráfiai toll - tollas tintamerítő toll

Művészi kifejezés 5 különböző kalligráfiai tollhegy segítségével

A kalligráfia olyan művészet, amely az írás készségéből és szenvedélyéből született. Az antik kalligráfia toll korlátlan kreativitást és kifejezőkészséget biztosít a kalligráfusnak. 5 különböző tollfejével az effektusok és az írási stílusok széles skálája érhető el. A finom hegyek precíz és részletes írást tesznek lehetővé, ami ideális vékony és finom vonalak létrehozásához. Éppen ellenkezőleg, a vastagabb tollhegyek szélesebb és kifejezőbb betűk létrehozását kínálják, amelyek erőt és kifejezést adnak kalligrafikus munkáinak.

Antik töltőtoll tintatoll tollal

Luxus ajándék készlet

Ez a luxus ajándékkészlet tartalmaz egy kék tintával ellátott mártogatós tollat ​​és egy fém fogantyút , amelyhez eredeti hegye van rögzítve. Együtt minden munkaasztal stílusos díszét alkotják. A készlet tartalmaz egy tintával ellátott üvegpalackot is. A toll kiváló minőségű hegyet is tartalmaz, amivel nagyon kellemes írni. De a csomagban talál még 5 tollat, amelyeknek különböző széles hegyük van.

kalligrafikus toll hegyes toll tollkészlet

Leírás:

  • A toll anyaga: fém
  • 15 ml tinta
  • Toll hossza: 24 cm
  • Rozsdamentes acél hegy


A csomag tartalma:

1x Antik kalligráfia toll hegyével a mártáshoz
5x kalligráfia toll
1x tinta

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés