Luxus ajándékkészlet STEAMPUNK Feather Dip Pen készlet + 5 tollhegy + Notesz + bélyegző

Kód: 100-004
71 600 Ft Nettó ár: 59 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Luxus ajándékkészlet STEAMPUNK Feather Dip Pen készlet + 5 tollhegy + Notebook + Bélyegző tökéletes módot kínál arra, hogy nosztalgikus bájjal rögzítse gondolatait és élményeit.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

Luxus ajándékkészlet STEAMPUNK Feather Dip Pen készlet + 5 tollhegy + Notebook + Bélyegző tökéletes módja annak, hogy nosztalgikus bájjal rögzítse gondolatait és élményeit. A jegyzetfüzet minőségi anyagból készült, és célja a legfontosabb jegyzetek, ötletek tárolása. A jegyzetfüzet kísérője a kalligráfiai toll, amely egyedi esztétikát és eleganciát kölcsönöz betűinek és szavainak.

Steampunk jegyzetfüzet + tollas tollmártás - exkluzív luxus ajándék tollkészlet

Steampunk jegyzetfüzet + tollas tollmártás - exkluzív luxus ajándék tollkészlet

Keltse életre betűtípusát a művészi írás kortárs formájával

A kalligrafikus Steampunk toll ebben az antik készletben egy olyan eszköz, amely új szintre emeli írását. Stílusos kialakítása és kiváló minőségű kidolgozása sima és pontos írást tesz lehetővé. A toll speciális heggyel van felszerelve, amely lehetővé teszi gyönyörű dekoratív és művészi elemek létrehozását. A kalligráfiai tollal különböző betűkkel és írásstílusokkal kísérletezhet, hogy egyedi és érdekes írásbeli kommunikációt készítsen.

steampunk jegyzettömb készlet - luxus öko bőr jegyzettömb

Változatos írásmód cserehegyekkel

Az antik készletben nem csak egy füzetet és egy tollat találsz, hanem tartalék hegyeket is tartalmaz. A tollhegyek lehetőséget adnak arra, hogy kísérletezzen a betűtípus különböző vastagságával és szélességével. Minden hegynek megvannak a maga egyedi tulajdonságai és eredményei, amelyek lehetővé teszik változatos és eredeti kalligrafikus kompozíciók létrehozását . A cserehegyek tökéletesek a kalligráfia szerelmeseinek, akik szeretnek különböző írási stílusokkal és technikákkal játszani.

retro antik jegyzetfüzet jegyzetekhez

A kalligráfia szépsége – Az írás művészetének újjáélesztése egy készletben

A kalligráfia olyan művészet , amely az írást művészi médiumként használja. Vágjon bele ebbe az izgalmas művészi folyamatba ezzel az antik jegyzetfüzettel, kalligráfiai tollal és cserehegyekkel . A kalligráfia segítségével gyönyörűen díszített szövegeket, elegáns meghívókat, sőt egyedi ajándékokat is készíthet. Ez a gyönyörűen ajándékcsomagolt készlet mindenki számára alkalmas, aki értékeli a kalligráfia művészetét és szépségét. A készletben találsz még egy gyönyörű pecsétet és viaszt amivel retro stílusban pecsételheted le a betűket . Ez a készlet együtt nagyszerű ajándék művészeknek, íróknak, diákoknak és mindenkinek, aki szeretne a betűkkel játszani. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kedveskedjen szeretteinek különleges alkalmakkor, például születésnapokon, évfordulókon, ünnepeken stb.

steampunk töltőtoll toll mártogatós

Leírás:

  • Anyaga: fém, toll,
  • Ajándékdoboz
  • Tinta töltőtoll tűhegyekkel
  • Luxus steampunk jegyzetfüzet


Csomag tartalma:

1x Steampunk notebook
1x Steampunk toll
5x tollhegy
1x tolltartó
1x sárgaréz bélyegző
1x Pecsétviasz
1x 10 ml-es üveg tinta

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

98%
98%
Sára Woltekova

Steampunk írókészlet

Gyors kiszállítás
Szép kivitelezés
Tényleg minden van benne

A férjemnek vettem - nagy rajongója a steampunk dolgoknak, játékoknak, könyveknek. Nagyon örült. Érdemes megvenni, ha kicsit magasabb az ára

Lefordítva innen: sk