Luxus ajándékkészlet STEAMPUNK Feather Dip Pen készlet + 5 tollhegy + Notesz + bélyegző

Kód: 100-004
71 600 Ft Nettó ár: 59 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Luxus ajándékkészlet STEAMPUNK Feather Dip Pen készlet + 5 tollhegy + Notebook + Bélyegző tökéletes módot kínál arra, hogy nosztalgikus bájjal rögzítse gondolatait és élményeit.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Luxus ajándékkészlet STEAMPUNK Feather Dip Pen készlet + 5 tollhegy + Notebook + Bélyegző tökéletes módja annak, hogy nosztalgikus bájjal rögzítse gondolatait és élményeit. A jegyzetfüzet minőségi anyagból készült, és célja a legfontosabb jegyzetek, ötletek tárolása. A jegyzetfüzet kísérője a kalligráfiai toll, amely egyedi esztétikát és eleganciát kölcsönöz betűinek és szavainak.

Steampunk jegyzetfüzet + tollas tollmártás - exkluzív luxus ajándék tollkészlet

Steampunk jegyzetfüzet + tollas tollmártás - exkluzív luxus ajándék tollkészlet

Keltse életre betűtípusát a művészi írás kortárs formájával

A kalligrafikus Steampunk toll ebben az antik készletben egy olyan eszköz, amely új szintre emeli írását. Stílusos kialakítása és kiváló minőségű kidolgozása sima és pontos írást tesz lehetővé. A toll speciális heggyel van felszerelve, amely lehetővé teszi gyönyörű dekoratív és művészi elemek létrehozását. A kalligráfiai tollal különböző betűkkel és írásstílusokkal kísérletezhet, hogy egyedi és érdekes írásbeli kommunikációt készítsen.

steampunk jegyzettömb készlet - luxus öko bőr jegyzettömb

Változatos írásmód cserehegyekkel

Az antik készletben nem csak egy füzetet és egy tollat találsz, hanem tartalék hegyeket is tartalmaz. A tollhegyek lehetőséget adnak arra, hogy kísérletezzen a betűtípus különböző vastagságával és szélességével. Minden hegynek megvannak a maga egyedi tulajdonságai és eredményei, amelyek lehetővé teszik változatos és eredeti kalligrafikus kompozíciók létrehozását . A cserehegyek tökéletesek a kalligráfia szerelmeseinek, akik szeretnek különböző írási stílusokkal és technikákkal játszani.

retro antik jegyzetfüzet jegyzetekhez

A kalligráfia szépsége – Az írás művészetének újjáélesztése egy készletben

A kalligráfia olyan művészet , amely az írást művészi médiumként használja. Vágjon bele ebbe az izgalmas művészi folyamatba ezzel az antik jegyzetfüzettel, kalligráfiai tollal és cserehegyekkel . A kalligráfia segítségével gyönyörűen díszített szövegeket, elegáns meghívókat, sőt egyedi ajándékokat is készíthet. Ez a gyönyörűen ajándékcsomagolt készlet mindenki számára alkalmas, aki értékeli a kalligráfia művészetét és szépségét. A készletben találsz még egy gyönyörű pecsétet és viaszt amivel retro stílusban pecsételheted le a betűket . Ez a készlet együtt nagyszerű ajándék művészeknek, íróknak, diákoknak és mindenkinek, aki szeretne a betűkkel játszani. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kedveskedjen szeretteinek különleges alkalmakkor, például születésnapokon, évfordulókon, ünnepeken stb.

steampunk töltőtoll toll mártogatós

Leírás:

  • Anyaga: fém, toll,
  • Ajándékdoboz
  • Tinta töltőtoll tűhegyekkel
  • Luxus steampunk jegyzetfüzet


Csomag tartalma:

1x Steampunk notebook
1x Steampunk toll
5x tollhegy
1x tolltartó
1x sárgaréz bélyegző
1x Pecsétviasz
1x 10 ml-es üveg tinta

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

98%
98%
Sára Woltekova

Steampunk írókészlet

Gyors kiszállítás
Szép kivitelezés
Tényleg minden van benne

A férjemnek vettem - nagy rajongója a steampunk dolgoknak, játékoknak, könyveknek. Nagyon örült. Érdemes megvenni, ha kicsit magasabb az ára

Lefordítva innen: sk