Ijesztő bohóc arcmaszk - gyerekeknek és felnőtteknek Halloweenre vagy karneválra

Kód: 88-296
11 600 Ft Nettó ár: 9 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Ijesztő bohóc arcmaszk - gyerekeknek és felnőtteknek Halloweenre vagy karneválra. 100%-ban természetes latexből készült ijesztő bohóc jelmez (maszk) gyerekeknek és felnőtteknek.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Ijesztő bohóc arcmaszk - gyerekeknek és felnőtteknek Halloweenre vagy karneválra. Gyerekeknek és felnőtteknek ijesztő bohóc jelmez (maszk) 100%-ban természetes latexből, mely környezetbarát és nem mérgező. A maszk száján és orrán keresztül történő látás és légzés kényelmes és lélegző.

Ijesztő bohócmaszk karneválra

Halloween maszkok fiúknak/lányoknak (gyerekeknek) vagy felnőtteknek

A Halloweenre készült bohócmaszk rettenetes mosolyával és sötét sminkbe borított szomorú szemeivel rémületet idéz. Hátborzongató kialakítása azt a benyomást kelti, mintha egy bohóc lenne, aki nevetés helyett rémálmokat hoz neked. A bohóc mosolya olyan iszonyatosan görbe, hogy megfáz a mellkasában. Ez az ijesztő bohóc formájú latex maszk ezért teljesen ideális és eredeti választás Halloweenre, karneválra, álarcosbálra, különféle bulikra, születésnapi bulikra és egyebekre. Az olyan maszkjaink, mint a Scary Clown​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​helyek a legjobban a legjobb befektetést jelentik az Ön számára, ha lenyűgözni szeretne, és mindenekelőtt menő lenni.

Halloween maszk Ijesztő bohóc

Farsangi maszkok - Latex farsangi maszkok gyerekeknek és felnőtteknek

Eredeti ajándéknak is alkalmas szeretteinek. Maszkokat online vásárolhat e-shopunkban. És készülj fel sok fotóra és videóra, ahol Ön lesz a figyelem középpontjában. A természetes latex anyagok különleges keveréke szemet gyönyörködtetőt és nem csak remek szabást, de kényelmes viseletet is garantál. A karneváli jelmezeket (maszkokat) gondosan megtervezték, és sok csodálatos mintával a kedvenc szuperhősökké vagy félelmetes filmszörnyekké formálódhatsz.

gyerek maszk Ijesztő bohóc

Csomag tartalma:

1x Scary Clown maszk

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés