Utazási vasaló - gőzölő ruhákhoz (ruhákhoz) - mini hordozható kézi vasaló 90°-os forgatással

Kód: 11-704
15 600 Ft Nettó ár: 13 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Utazási vasaló – gőzölő ruhákhoz (ruhákhoz) – 90°-ban elforgatható mini-hordozható kézi ruhavasaló ultra könnyű, könnyen használható, száraz és nedves vasalásra egyaránt alkalmas.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Utazási vasaló - gőzölő ruhákhoz (ruhákhoz) - Mini hordozható kézi ruhavasaló 90°-ban forgatható ultra könnyű, könnyen használható, száraz és nedves vasaláshoz is alkalmas, praktikus vízköd funkcióval az extra gőzért . Tartsa ruháit simán és gyűrődésmentesen az utazási vasalóval . A fogantyú ergonomikus kialakítású, és 90°-kal elforgatható. Az utazóvasaló mindössze 20 másodperc alatt felmelegszik , így időt takaríthat meg. Használja sík felületeken vagy ruhák felakasztására. Praktikus szigetelő szőnyeggel és vízmérő pohárral van felszerelve. Ideális megoldás az elegancia megőrzésére utazás közben!

A legjobb utazási gőzölős vasaló ruhákhoz

A legjobb utazási gőzölős vasaló ruhákhoz

Gyors felmelegedés 20 másodperc alatt

Az utazási vasaló ideális társ mindenkinek, aki útközben is elegáns szeretne maradni. Kompakt, 20,5 x 17 x 9,5 cm-es méretének és mindössze 300 grammos könnyű súlyának köszönhetően könnyedén elfér bármilyen csomagtartóban vagy hátizsákban. A 20 másodperc alatti gyors felmelegedés azt jelenti, hogy ruhái még időben simák és egyenesek lesznek, felesleges várakozás nélkül. A praktikus vízköd funkció extra gőzt ad a hatékonyabb vasalás érdekében, ami különösen hasznos olyan utazások során, ahol minden perc számít.

mini vasaló utazáshoz kis hordozható gőzölő ruhákhoz

Ergonomikus fogantyú, 90°-ban elforgatható

Az ergonomikus kialakítású, 90°-kal elforgatható fogantyú maximális kényelmet és rugalmasságot biztosít vasalás közben. Ez az innovatív kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgassa a vasalót a ruháján anélkül, hogy fáradt vagy kényelmetlenül érezné magát a kezében. Ez a funkció javítja a nehezen elérhető helyekhez való hozzáférést, és megkönnyíti a különböző típusú ruhadarabok vasalását, így ez a vasaló valóban univerzális eszköz mindenki számára.

legjobb kézi ruhagőzölő - hordozható vasaló ruhákhoz

Hatékony különféle típusú felületeken

Az utazóvasat úgy tervezték, hogy különböző típusú felületeken hatékony legyen. Akár fektetett ruhákat kell vasalnia, akár közvetlenül a vállfára szeretné vasalni a függesztett tárgyakat, ez a vasaló biztosítja a szükséges rugalmasságot. Sokoldalúságának és a mellékelt szigetelő szőnyegnek, amely megvédi a felületeket a sérülésektől, valamint az egyszerű utántöltést szolgáló vízmérőpohárnak köszönhetően ez a vasaló tökéletes megoldás a vasaláshoz bármilyen környezetben. Anyagok és felületek széles skáláján való hatékony munkavégzése nélkülözhetetlen kellékévé teszi mindazoknak, akik útközben is elegánsan szeretnének kinézni.

Leírás:

  • Anyaga: ABS, alumínium
  • Termék méretei: 20,5 x 17 x 9,5
  • Nettó tömeg: 300 gramm
  • Bemenet: 220V
  • Kimenet: 26W


Csomag tartalma:

1x Kompakt utazóvas kicsi
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés