Majom arcmaszk (a majmok bolygójáról) - gyerekeknek és felnőtteknek Halloweenre vagy karneválra

Kód: 88-285
11 600 Ft Nettó ár: 9 668 Ft
elkelt Sajnáljuk, de ez a termék már elfogyott. Ez a termék már nem kapható.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards

Monkey from the Planet of the Apes arcmaszk - gyerekeknek és felnőtteknek Halloweenre vagy karneválra. Gyermek és felnőtt jelmez (maszk) 100%-ban természetes latexből készült majom a majmok bolygójáról.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Majom arcmaszk (a majmok bolygójáról) - gyerekeknek és felnőtteknek Halloweenre vagy karneválra. Gyermek és felnőtt jelmez (maszk) Majom a majmok bolygójáról 100%-ban természetes latexből készült, mely környezetbarát és nem mérgező. A maszk száján és orrán keresztül történő látás és légzés kényelmes és lélegző.

gyerek maszk majom a majmok bolygójáról

Halloween maszkok fiúknak/lányoknak (gyerekeknek) vagy felnőtteknek

A majom a majmok bolygójáról egy lenyűgöző darab az ikonikus filmsorozat rajongói számára. Lenyűgöző részletekkel készült, megörökítve a Majmok bolygója majom jellegzetes vonásait, beleértve a kiemelkedő szemeit és arckifejezését. Ez a majom formájú latex maszk a majmok bolygójáról ezért teljesen ideális és eredeti választás Halloweenre, karneválra, álarcosbálra, különféle bulikra, születésnapi bulikra és egyebekre. Az olyan maszkjaink, mint a majom a majmok bolygójáról, Halloweenkor, karneválon, diszkóban, klubban, bulin vagy fesztiválon tűnnek ki a legjobban, ezek a megfelelő befektetések az Ön számára, ha lenyűgözni, és különösen menő lenni.

Halloween majom maszk a majmok bolygójáról

Farsangi maszkok - Latex farsangi maszkok gyerekeknek és felnőtteknek

Eredeti ajándéknak is alkalmas szeretteinek. Maszkokat online vásárolhat e-shopunkban. És készülj fel sok fotóra és videóra, ahol Ön lesz a figyelem középpontjában. A természetes latex anyagok különleges keveréke szemet gyönyörködtetőt és nem csak remek szabást, de kényelmes viseletet is garantál. A karneváli jelmezeket (maszkokat) gondosan megtervezték, és sok csodálatos mintával a kedvenc szuperhősökké vagy félelmetes filmszörnyekké formálódhatsz.

Majom a majmok bolygójáról karneváli maszk

Csomag tartalma:

1x majom a majmok bolygójáról maszk

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés