Twinkly Squares – LED programozható négyzet 6x (20x20cm) – RGB + BT + Wi-Fi

Kód: 78-084
95 600 Ft 63 600 Ft Nettó ár: 53 000 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Twinkly Squares – LED programozható négyzet 6x (20x20cm) 8x8=64 pixel – Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi APP vezérléssel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Twinkly Squares - LED programozható négyzet 6x (20x20cm) 8x8=64 pixel - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi APP vezérléssel. Ez a forradalmian új LED-es négyzet a legmodernebb technológiával egyedi világítási dekorációt hoz otthonunkba. A lámpák vezérlése egy mobilalkalmazáson keresztül történik , amely Android és iOS rendszerrel is kompatibilis. Ez a csomag tartalmaz egy vezérlőt - Wi-Fi/Bluetooth csatlakozást és vezérlést, valamint 6 világos négyzetet, mindegyik 20x20 cm méretű. Egy négyzeten 64 db 8x8 pixeles LED található. Állítható RGB fények II. generációs Twinkly Squares.

Design LED lámpa négyzet a falon színes RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 db LED

programozható négyzet - twinkly squares 6 db

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítási eszközt vagy 4000 LED -et párosíthat és vezérelhet, ugyanazzal a fénymotívummal és mintával. Létrehozhatja saját lenyűgöző animációit, amelyek kitöltik és felvilágosítják az egész szobát. A szalag beltéri használatra készült - IP20 védettség .

LED fényű dekoratív négyzetek - TWINKLY SQUARES (64 lámpa egy négyzeten)

LED fény négyzetek - villogó négyzetek

A fénycsík 64 db LED lámpából áll, amelyek bármilyen dekorációra alkalmasak. Az RGB dióda azt jelenti, hogy a LED -lámpák 16 millió színből álló RGB-fényárnyalatot tudnak készíteni . A színskálán beállíthatja a fény erősségét és a pontos színt. Ez a különleges kiadás intelligens otthoni integrációt tartalmaz a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással.

Gyönyörű fénydekoráció – állítsa be saját színeit, animációit és LED-lámpáinak témáit több LED-eszközhöz

megvilágított lakás dekoráció - led világító tér

Dekorációját többféle eszközből és különböző formákból is elkészítheti . Szeretnéd, ha a falon fénylánc, az ablakokon színes keret és LED csillagszóró, a szoba közepén pedig egy nagy karácsonyfa? Nem probléma! Hozzon létre saját jelenetet, és vezérelje azt egy közös világítási témával.

fali dekoráció - led fény négyzet

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és Ön azonnal irányíthatja azt. Az alkalmazás maga térképezi fel a lámpák elrendezését, majd könnyedén beállíthat más színt minden izzóhoz vagy izzócsoporthoz külön-külön. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat az alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat és mentheti azokat.

megvilágított led smart square - a falon

Univerzális LED fénydísz, mobilalkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerre

mobilalkalmazás - szempillantás alatt

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a világítás automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat állítson be időrendi sorrendben, és automatikusan módosítsa azokat a beállításoknak megfelelően

twinkly appfényvezérlő alkalmazás mobiltelefonon keresztülwifi led négyzet

Az opcionális USB-eszköz MUSIC DONGLE segítségével fénydekorációja reagál a szobában lejátszott zenére, a világítás a beállított paramétereknek megfelelően változik és a zene ritmusára vált . Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és az Ön igényei szerint beállíthatók. Változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. USB eszköz A MUSIC kiegészítő termék, e-shopunkban szükséges megvásárolni.

twinkly music – USB-eszköz dongle

Jellemzők:

plusz 64 LED egy négyzeten
plusz Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB fény - skála 16 mil. színek
plusz Univerzális felhasználás
plusz 6 LED négyzet a csomagban


Leírás:

Típus: TWQ064STW-07-BEU
Diódák száma: 64 négyzetenként
Tartósság: IP20
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
A megvilágított rész méretei: 20x20cm
LED típus: RGB
Az izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

6x LED négyzet 64 diódával
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés