Négyzet alakú LED-es lámpa Smart - további 3x (20x20 cm) - Twinkly Square RGB + BT + WiFi

Kód: 78-080
43 600 Ft 31 600 Ft Nettó ár: 26 332 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Négyzet alakú LED-lámpa, Smart​ további 3x (20x20 cm) 8x8 = 64 pixel - Twinkly Squares RGB + Bluetooth + WiFi APP-on keresztüli vezérléssel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED négyzet alakú Smart további 3x (20x20 cm) 8x8 = 64 pixel - Twinkly Squares RGB + Bluetooth + WiFi APP-on keresztüli vezérléssel. Ez a forradalmian új LED-es fénylánc a legújabb technológiát alkalmazva egyedi fénydekorációt hoz otthonunkba. A lámpák vezérlése Android, iOS rendszerrel kompatibilis mobilalkalmazáson keresztül történik . Ez a csomag tartalmaz egy vezérlőt - Wi-Fi/Bluetooth csatlakozást és vezérlést, valamint 3 világos négyzetet, mindegyik 20x20 cm-es. Minden négyzeten 64 db 8x8 pixeles LED található. Állítható RGB fények a II. generációs Twinkly Squares.

További LED világító négyzet falszínhez RGB - LED Twinkly Squares 3x 64 db LED

villogó négyzet alakú led lámpák

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítási eszközt vagy 4000 LED -et párosíthat és vezérelhet, ugyanazzal a fénymotívummal és mintával. Létrehozhatja saját lenyűgöző animációit, amelyek kitöltik és ragyogóbbá teszik az egész helyiséget. A szalag beltéri használatra készült - IP20 védelemmel .

Világos dekoratív négyzetek - TWINKLY SQUARES (64 db lámpa egy négyzeten)

led négyzet a világításhoz

A fénycsík 64 db LED lámpából áll, amelyek bármilyen dekorációra alkalmasak. Az RGB dióda azt jelenti, hogy a LED -lámpák 16 millió színből álló RGB-fényárnyalatot tudnak készíteni . A színskálán beállíthatja a fény erősségét és a pontos színt. Ez a különleges kiadás intelligens otthoni integrációt tartalmaz a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással.

Gyönyörű fénydekoráció – állítsa össze saját színeit, animációit és LED-fénymotívumait több LED-eszközhöz

led izzó négyzet

Dekorációját többféle eszközből és különböző formákból is elkészítheti . Szeretnéd, ha a falon fénylánc, az ablakokon színes keret és LED csillagszóró, a szoba közepén pedig egy nagy karácsonyfa? Nem probléma! Hozzon létre saját jelenetet, és vezérelje azt egy közös világítási témával. led fali dekoráció

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és Ön azonnal irányíthatja azt. Az alkalmazás maga térképezi fel a lámpák elrendezését, majd könnyedén beállíthat más színt minden izzóhoz vagy izzócsoporthoz külön-külön. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat az alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat és mentheti azokat.

intelligens led négyzet a falon

Univerzális LED fénydísz, mobilalkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerre

twinkly mobil alkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a világítás automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat állítson be időrendi sorrendben, és automatikusan módosítsa azokat a beállításoknak megfelelően

pislogó alkalmazáslámpák vezérlése mobiltelefonon keresztülwifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel a karácsonyfája reagál a szobában lejátszott zenére, a világítás átvált és a zene ritmusára vált , a beállított paramétereknek megfelelően. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és az Ön igényei szerint beállíthatók. Változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. USB eszköz A MUSIC kiegészítő termék, e-shopunkban szükséges megvásárolni.

csillogó zene

Jellemzők:

plusz 64 LED egy négyzeten
plusz Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB fény - skála 16 mil. színek
plusz Univerzális felhasználás
plusz 3 LED négyzet a csomagban


Leírás:

Típus: TWQ064STW-03-BAD
Diódák száma: 64 négyzetenként
Tartósság: IP20
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
A megvilágított rész méretei: 20x20cm
LED típus: RGB
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

3x LED négyzet 64 diódával
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés