Négyzet alakú LED-es lámpa Smart - további 3x (20x20 cm) - Twinkly Square RGB + BT + WiFi

Kód: 78-080
43 600 Ft Nettó ár: 36 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Négyzet alakú LED-lámpa, Smart​ további 3x (20x20 cm) 8x8 = 64 pixel - Twinkly Squares RGB + Bluetooth + WiFi APP-on keresztüli vezérléssel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

LED négyzet alakú Smart további 3x (20x20 cm) 8x8 = 64 pixel - Twinkly Squares RGB + Bluetooth + WiFi APP-on keresztüli vezérléssel. Ez a forradalmian új LED-es fénylánc a legújabb technológiát alkalmazva egyedi fénydekorációt hoz otthonunkba. A lámpák vezérlése Android, iOS rendszerrel kompatibilis mobilalkalmazáson keresztül történik . Ez a csomag tartalmaz egy vezérlőt - Wi-Fi/Bluetooth csatlakozást és vezérlést, valamint 3 világos négyzetet, mindegyik 20x20 cm-es. Minden négyzeten 64 db 8x8 pixeles LED található. Állítható RGB fények a II. generációs Twinkly Squares.

További LED világító négyzet falszínhez RGB - LED Twinkly Squares 3x 64 db LED

villogó négyzet alakú led lámpák

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítási eszközt vagy 4000 LED -et párosíthat és vezérelhet, ugyanazzal a fénymotívummal és mintával. Létrehozhatja saját lenyűgöző animációit, amelyek kitöltik és ragyogóbbá teszik az egész helyiséget. A szalag beltéri használatra készült - IP20 védelemmel .

Világos dekoratív négyzetek - TWINKLY SQUARES (64 db lámpa egy négyzeten)

led négyzet a világításhoz

A fénycsík 64 db LED lámpából áll, amelyek bármilyen dekorációra alkalmasak. Az RGB dióda azt jelenti, hogy a LED -lámpák 16 millió színből álló RGB-fényárnyalatot tudnak készíteni . A színskálán beállíthatja a fény erősségét és a pontos színt. Ez a különleges kiadás intelligens otthoni integrációt tartalmaz a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással.

Gyönyörű fénydekoráció – állítsa össze saját színeit, animációit és LED-fénymotívumait több LED-eszközhöz

led izzó négyzet

Dekorációját többféle eszközből és különböző formákból is elkészítheti . Szeretnéd, ha a falon fénylánc, az ablakokon színes keret és LED csillagszóró, a szoba közepén pedig egy nagy karácsonyfa? Nem probléma! Hozzon létre saját jelenetet, és vezérelje azt egy közös világítási témával. led fali dekoráció

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és Ön azonnal irányíthatja azt. Az alkalmazás maga térképezi fel a lámpák elrendezését, majd könnyedén beállíthat más színt minden izzóhoz vagy izzócsoporthoz külön-külön. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat az alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat és mentheti azokat.

intelligens led négyzet a falon

Univerzális LED fénydísz, mobilalkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerre

twinkly mobil alkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a világítás automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat állítson be időrendi sorrendben, és automatikusan módosítsa azokat a beállításoknak megfelelően

pislogó alkalmazáslámpák vezérlése mobiltelefonon keresztülwifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel a karácsonyfája reagál a szobában lejátszott zenére, a világítás átvált és a zene ritmusára vált , a beállított paramétereknek megfelelően. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és az Ön igényei szerint beállíthatók. Változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. USB eszköz A MUSIC kiegészítő termék, e-shopunkban szükséges megvásárolni.

csillogó zene

Jellemzők:

plusz 64 LED egy négyzeten
plusz Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB fény - skála 16 mil. színek
plusz Univerzális felhasználás
plusz 3 LED négyzet a csomagban


Leírás:

Típus: TWQ064STW-03-BAD
Diódák száma: 64 négyzetenként
Tartósság: IP20
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
A megvilágított rész méretei: 20x20cm
LED típus: RGB
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

3x LED négyzet 64 diódával
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés