További 1,5 m-es LED-fénysáv Twinkly Line-hoz - 100 db RGB

Kód: 78-035
19 600 Ft 15 600 Ft Nettó ár: 13 000 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

További 1,5 m-es LED-fénysáv Twinkly Line-hoz - 100 db RGB - a LED-fénysáv meghosszabbításához - ragasztó hátlap.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

További 1,5 m-es LED-fénysáv Twinkly Line-hoz - 100 db RGB - a LED-fénysáv meghosszabbításához - ragasztó hátlap. A csík hátulján 3M-es matrica található, amely bárhol könnyen telepíthető és rögzíthető. Ez a csomag egy 1,5 méteres kiegészítő fénysávot tartalmaz , amely beépített csatlakozó segítségével könnyen csatlakoztatható a fő Twinkly Line-hoz egy vezérlővel. A Twinkly Line LED szalag vezérlővel e-boltunkban megvásárolható. Készítse el a kívánt hosszúságot a teljes szalagról / világításról. Több fénysávot csatlakoztathat egymás után.

csillogó csatlakozó

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítóeszközt vagy 4000 LED-et párosíthat és vezérelhet ugyanazzal a kijelzõ fénymotívummal és mintával. Készíthet saját csodálatos animációkat, amelyek kitöltik és felvilágosítják az egész szobát. A lámpákat beltéri használatra tervezték - IP20 védelem . A szalag 1,5 méter hosszú és 100 RGB LED izzóval rendelkezik.

pislogva rgb csík

LED világító díszcsík 1,5M - TWINKLY LINE (100 db lámpa)

led szalagok pislogva világítanak

A fénysáv 100 darab, bármilyen dekorációra alkalmas LED-lámpából áll. A   Az RGB dióda azt jelenti, hogy a LED-es lámpák RGB fényárnyalatot adhatnak 16 millió színből . A színskálán beállíthatja a fény intenzitását és a pontos színt. Ez a különkiadás tartalmazza az intelligens otthon integrálását a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal.

led-szalagok világíthatók meg programozható alkalmazással

Dísze több eszközből és különböző formából készíthető . Szeretne egy könnyű láncot a falon, egy színes keretet és egy LED-es csillagszórót az ablakokon, és egy nagy karácsonyfát a szoba közepén? Nem probléma! Készítse el saját jelenetét, és egyszerre irányítsa azt egy közös világítási témával.

Gyönyörű fénydekoráció - állítsa be saját színeit, animációit és a LED-es lámpák motívumait több LED-eszközhöz

Univerzális LED fény dísz mobil alkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerekhez

pislogva vezetett csík

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és azonnal irányíthatja. Maga az alkalmazás feltérképezi a lámpák elrendezését, és ezután könnyedén külön színt állíthat be az egyes izzókhoz vagy izzócsoportokhoz. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat, és mentheti azokat.

pislogós mobilalkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a fény automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat időrendben állítson be, és automatikusan módosítsa őket a beállításoknak megfelelően

pislogós alkalmazása fények vezérlése mobiltelefonon keresztülwifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel Cristmas-fája reagál a szobában lejátszott zenére, a fény megváltozik, és a beállított paramétereknek megfelelően átvált a zene ritmusára. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyeket szerkeszthetünk és beállíthatunk az Ön igényeinek megfelelően. A változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. Az USB eszköz MUSIC kiegészítő termék, e-boltunkban szükséges megvásárolni.

pislogó zene

Egyedülálló LED, amely minden élénk szivárványszínnel rendelkezik

led fénycsíkwifi led lámpák

Jellemzők:

plusz 100 LED
plusz Beépített csatlakozó csatlakozó
plusz 3M matrica a hátoldalán
plusz RGB fényméret: 16 millió színek
plusz Univerzális felhasználás
plusz Hossza 1,5 méter


Leírás:

Modell: TWL100ADP-B
Diódák száma: 100
Tartósság: IP20
Csatlakozás: mindkét végén beépített csatlakozó
A szalag hossza: 1,5 méter
LED típus: RGB
Kábel: fekete
Bemeneti feszültség: 240V
Kimeneti feszültség: 24V / 1A
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

1x 1,5 m-es kiegészítő LED-fénysáv 100 diódával
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés