LED szalaglámpák Twinkly programozható 1,5 m - Twinkly Line - 100 db RGB + BT + WiFi

Kód: 78-034
31 600 Ft Nettó ár: 26 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

LED szalaglámpák Twinkly programozható 1,5 méter - Twinkly Line - 100 db RGB, BT + Wi-Fi LED-lámpával, vezérléssel APP-n keresztül.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

LED szalaglámpák Twinkly programozható 1,5 méter - Twinkly Line - 100 db RGB, BT + Wi-Fi LED-lámpával, vezérléssel APP-n keresztül. Ez a forradalmian új LED lánc egyedi fénydekorációt hoz otthonunkba a legújabb technológiák felhasználásával. A lámpákat egy mobilalkalmazás vezérli , amely kompatibilis az Android, az iOS rendszerrel . A csík hátulján 3M-es matrica található, amely bárhol könnyen telepíthető és rögzíthető. Ez a csomag tartalmaz egy vezérlőt - Wi-Fi / Bluetooth kapcsolatot és vezérlőt, adaptert és 1,5 méteres fénysávot. A szalag hosszának meghosszabbításához lehetőség van további 1,5 méteres LED-szalagok megvásárlására, és így létrehozhatja saját szükséges hosszát a teljes szalagból / világításból. További LED-szalagokat vásárolhat e-üzletünkben.

Intelligens LED-es fénysáv RGB színű - LED Twinkly 100 db LED

led szalag lámpák pislogás vezérlése kb

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítóeszközt vagy 4000 LED-et párosíthat és vezérelhet ugyanazzal a kijelzõ fénymotívummal és mintával. Készíthet saját csodálatos animációkat, amelyek kitöltik és felvilágosítják az egész szobát. A lámpákat beltéri használatra tervezték - IP20 védelem . A szalag 2 méter hosszú, a diódákkal megvilágított rész 1,5 m, és 100 RGB LED-izzóval rendelkezik.

pislogósan vezetett szalag

Dekoratív LED-szalagok - 1,5M-os szalag - TWINKLY LINE (100 db lámpa)

pislogva vezetett szalaglámpák

A fénysáv 100 darab, bármilyen dekorációra alkalmas LED-lámpából áll. A   Az RGB dióda azt jelenti, hogy a LED-es lámpák RGB fényárnyalatot adhatnak 16 millió színből . A színskálán beállíthatja a fény intenzitását és a pontos színt. Ez a különkiadás tartalmazza az intelligens otthon integrálását a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal.

led szalagok programozhatók kb

Dísze több eszközből és különböző formából készíthető . Szeretne egy könnyű láncot a falon, egy színes keretet és egy LED-es csillagszórót az ablakokon, és egy nagy karácsonyfát a szoba közepén? Nem probléma! Készítse el saját jelenetét, és egyszerre irányítsa azt egy közös világítási témával.

Gyönyörű fénydekoráció - állítsa be saját színeit, animációit és a LED-es lámpák motívumait több LED-eszközhöz

Univerzális LED fény dísz mobil alkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerekhez

led szalagok rgb programozható

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és azonnal irányíthatja. Maga az alkalmazás feltérképezi a lámpák elrendezését, és ezután könnyedén külön színt állíthat be az egyes izzókhoz vagy izzócsoportokhoz. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat, és mentheti azokat.

pislogós mobilalkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a fény automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat időrendben állítson be, és automatikusan módosítsa őket a beállításoknak megfelelően

pislogós alkalmazása fények vezérlése mobiltelefonon keresztülwifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel Cristmas-fája reagál a szobában lejátszott zenére, a fény megváltozik, és a beállított paramétereknek megfelelően átvált a zene ritmusára. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyeket szerkeszthetünk és beállíthatunk az Ön igényeinek megfelelően. A változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. Az USB eszköz MUSIC kiegészítő termék, e-boltunkban szükséges megvásárolni.

pislogó zene

Egyedülálló LED, amely minden élénk szivárványszínnel rendelkezik

led fénycsíkwifi led lámpák

Jellemzők:

plusz 100 LED
plusz Vezérlés mobilalkalmazással
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB fényméret: 16 millió színek
plusz Univerzális felhasználás
plusz Hossza 1,5 méter


Leírás:

Modell: TWL100STW-BEU
Diódák száma: 100
Tartósság: IP20
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
Kábelhossz: 2 méter
A megvilágított rész hossza: 1,5 méter
LED típus: RGB
Kábel: fekete
Bemeneti feszültség: 240V
Kimeneti feszültség: 24V / 1A
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

1x LED fénysáv 1,5 méter 100 diódával + vezérlővel
1x adapter
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%
100%
Dávid H.

LED szalaglámpák Twinkly programozható 1,5 m - Twinkly Line - 100 db RGB + BT + WiFi

A led szalagot a nappaliba vettem, a nappali falának belső burkolataként. Az okostelefonon keresztüli világítási lehetőségnek köszönhetően a hangulatomhoz igazíthatom a világítást. Nagyon jó, hogy több fénycsíkot is vezérelhetek egy alkalmazáson keresztül.
Mobilos alkalmazás
Egyszerű telepítés
Lefordítva innen: sk