LED szalaglámpák Twinkly programozható 1,5 m - Twinkly Line - 100 db RGB + BT + WiFi

Kód: 78-034
31 600 Ft 19 600 Ft Nettó ár: 16 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

LED szalaglámpák Twinkly programozható 1,5 méter - Twinkly Line - 100 db RGB, BT + Wi-Fi LED-lámpával, vezérléssel APP-n keresztül.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED szalaglámpák Twinkly programozható 1,5 méter - Twinkly Line - 100 db RGB, BT + Wi-Fi LED-lámpával, vezérléssel APP-n keresztül. Ez a forradalmian új LED lánc egyedi fénydekorációt hoz otthonunkba a legújabb technológiák felhasználásával. A lámpákat egy mobilalkalmazás vezérli , amely kompatibilis az Android, az iOS rendszerrel . A csík hátulján 3M-es matrica található, amely bárhol könnyen telepíthető és rögzíthető. Ez a csomag tartalmaz egy vezérlőt - Wi-Fi / Bluetooth kapcsolatot és vezérlőt, adaptert és 1,5 méteres fénysávot. A szalag hosszának meghosszabbításához lehetőség van további 1,5 méteres LED-szalagok megvásárlására, és így létrehozhatja saját szükséges hosszát a teljes szalagból / világításból. További LED-szalagokat vásárolhat e-üzletünkben.

Intelligens LED-es fénysáv RGB színű - LED Twinkly 100 db LED

led szalag lámpák pislogás vezérlése kb

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítóeszközt vagy 4000 LED-et párosíthat és vezérelhet ugyanazzal a kijelzõ fénymotívummal és mintával. Készíthet saját csodálatos animációkat, amelyek kitöltik és felvilágosítják az egész szobát. A lámpákat beltéri használatra tervezték - IP20 védelem . A szalag 2 méter hosszú, a diódákkal megvilágított rész 1,5 m, és 100 RGB LED-izzóval rendelkezik.

pislogósan vezetett szalag

Dekoratív LED-szalagok - 1,5M-os szalag - TWINKLY LINE (100 db lámpa)

pislogva vezetett szalaglámpák

A fénysáv 100 darab, bármilyen dekorációra alkalmas LED-lámpából áll. A   Az RGB dióda azt jelenti, hogy a LED-es lámpák RGB fényárnyalatot adhatnak 16 millió színből . A színskálán beállíthatja a fény intenzitását és a pontos színt. Ez a különkiadás tartalmazza az intelligens otthon integrálását a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal.

led szalagok programozhatók kb

Dísze több eszközből és különböző formából készíthető . Szeretne egy könnyű láncot a falon, egy színes keretet és egy LED-es csillagszórót az ablakokon, és egy nagy karácsonyfát a szoba közepén? Nem probléma! Készítse el saját jelenetét, és egyszerre irányítsa azt egy közös világítási témával.

Gyönyörű fénydekoráció - állítsa be saját színeit, animációit és a LED-es lámpák motívumait több LED-eszközhöz

Univerzális LED fény dísz mobil alkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerekhez

led szalagok rgb programozható

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és azonnal irányíthatja. Maga az alkalmazás feltérképezi a lámpák elrendezését, és ezután könnyedén külön színt állíthat be az egyes izzókhoz vagy izzócsoportokhoz. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat, és mentheti azokat.

pislogós mobilalkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a fény automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat időrendben állítson be, és automatikusan módosítsa őket a beállításoknak megfelelően

pislogós alkalmazása fények vezérlése mobiltelefonon keresztülwifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel Cristmas-fája reagál a szobában lejátszott zenére, a fény megváltozik, és a beállított paramétereknek megfelelően átvált a zene ritmusára. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyeket szerkeszthetünk és beállíthatunk az Ön igényeinek megfelelően. A változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. Az USB eszköz MUSIC kiegészítő termék, e-boltunkban szükséges megvásárolni.

pislogó zene

Egyedülálló LED, amely minden élénk szivárványszínnel rendelkezik

led fénycsíkwifi led lámpák

Jellemzők:

plusz 100 LED
plusz Vezérlés mobilalkalmazással
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB fényméret: 16 millió színek
plusz Univerzális felhasználás
plusz Hossza 1,5 méter


Leírás:

Modell: TWL100STW-BEU
Diódák száma: 100
Tartósság: IP20
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
Kábelhossz: 2 méter
A megvilágított rész hossza: 1,5 méter
LED típus: RGB
Kábel: fekete
Bemeneti feszültség: 240V
Kimeneti feszültség: 24V / 1A
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

1x LED fénysáv 1,5 méter 100 diódával + vezérlővel
1x adapter
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%
100%
Dávid H.

LED szalaglámpák Twinkly programozható 1,5 m - Twinkly Line - 100 db RGB + BT + WiFi

A led szalagot a nappaliba vettem, a nappali falának belső burkolataként. Az okostelefonon keresztüli világítási lehetőségnek köszönhetően a hangulatomhoz igazíthatom a világítást. Nagyon jó, hogy több fénycsíkot is vezérelhetek egy alkalmazáson keresztül.
Mobilos alkalmazás
Egyszerű telepítés
Lefordítva innen: sk