RGB négyszögletes lámpa Smart 7x (20x20 cm) - LED Twinkly Squares RGB + BT + WiFi

Kód: 78-081
95 600 Ft 63 600 Ft Nettó ár: 53 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

RGB négyzet alakú lámpa Smart falra 7x (20x20 cm) 8x8 = 64 pixel - LED Twinkly Squares + Bluetooth + WiFi APP-on keresztüli vezérléssel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

RGB Square light Smart for wall 7x (20x20cm) 8x8 = 64 pixel - LED Twinkly Squares + Bluetooth + WiFi APP-on keresztüli vezérléssel. Ez a forradalmian új LED-es fénylánc a legújabb technológiával egyedi fénydekorációt hoz otthonunkba. A lámpák vezérlése Android, iOS rendszerrel kompatibilis mobilalkalmazáson keresztül történik . Ez a csomag tartalmaz egy vezérlőt - Wi-Fi/Bluetooth csatlakozást és vezérlést, valamint 7 világos négyzetet, mindegyik 20x20 cm-es. Minden négyzeten 64 db 8x8 pixeles LED található. Állítható RGB fények a II. generációs Twinkly Squares.

Egyedi LED négyzet alakú fali lámpa RGB - LED Twinkly Squares 7x 64 db LED

twinkly squares programozható négyzet

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítási eszközt vagy 4000 LED -et párosíthat és vezérelhet, ugyanazzal a fénymotívummal és mintával. Létrehozhatja saját lenyűgöző animációit, amelyek kitöltik és ragyogóbbá teszik az egész helyiséget. A szalag beltéri használatra készült - IP20 védelemmel .

LED fényű dekoratív négyzetek - TWINKLY SQUARES (64 db lámpa egy négyzeten)

izzó négyzet a falon

A fénycsík 64 db LED lámpából áll, amelyek bármilyen dekorációra alkalmasak. Az RGB dióda azt jelenti, hogy a LED -lámpák 16 millió színből álló RGB-fényárnyalatot tudnak készíteni . A színskálán beállíthatja a fény erősségét és a pontos színt. Ez a különleges kiadás intelligens otthoni integrációt tartalmaz a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással.

Gyönyörű fénydekoráció – állítsa össze saját színeit, animációit és LED-fénymotívumait több LED-eszközhöz

led ragyogó négyzet

Dekorációját többféle eszközből és különböző formákból is elkészítheti . Szeretnéd, ha a falon fénylánc, az ablakokon színes keret és LED csillagszóró, a szoba közepén pedig egy nagy karácsonyfa? Nem probléma! Hozzon létre saját jelenetet, és vezérelje azt egy közös világítási témával.

led fényű fali dekoráció

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és Ön azonnal irányíthatja azt. Az alkalmazás maga térképezi fel a lámpák elrendezését, majd könnyedén beállíthat más színt minden izzóhoz vagy izzócsoporthoz külön-külön. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat az alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat és mentheti azokat.

led okos négyzet a falon ragyog

Univerzális LED fénydísz, mobilalkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerre

twinkly mobil alkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, a színárnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a világítás automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat állítson be időrendi sorrendben, és automatikusan módosítsa azokat a beállításoknak megfelelően

pislogó alkalmazáslámpák vezérlése mobiltelefonon keresztülwifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel a karácsonyfája reagál a szobában lejátszott zenére, a világítás átvált és a zene ritmusára vált , a beállított paramétereknek megfelelően. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és az Ön igényei szerint beállíthatók. Változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. USB eszköz A MUSIC kiegészítő termék, e-shopunkban szükséges megvásárolni.

csillogó zene

Jellemzők:

plusz 64 LED egy négyzeten
plusz Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB fény - skála 16 mil. színek
plusz Univerzális felhasználás
plusz 7 LED négyzet a csomagban


Leírás:

Típus: TWQ064STW-07-BEU
Diódák száma: 64 négyzetenként
Tartósság: IP20
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
A megvilágított rész méretei: 20x20cm
LED típus: RGB
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

7x LED négyzet 64 diódával
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés