Karácsonyfalámpák SMART - LED Twinkly Strings - 250 db RGB + W + BT + Wi-Fi

Kód: 78-020
63 600 Ft 55 600 Ft Nettó ár: 46 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Karácsonyfalámpák SMART - LED Twinkly Strings - 250 db RGB + W + BT + Wi-Fi. Pislákoló fények - Dekoráció, amelyet szeretni fog.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Karácsonyfalámpák SMART - LED Twinkly Strings - 250 db RGB + W + BT + Wi-Fi. Pislákoló fények - Dekoráció, amelyet szeretni fog. Ezek a forradalmi LED-es karácsonyfalámpák egyedülálló fénydíszeket hoznak otthonunkba a legújabb technológiák felhasználásával. A LED fa - a fényeket egy mobilalkalmazás vezérli , amely kompatibilis az Android és az iOS rendszerrel .

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítóeszközt vagy 4000 LED-et párosíthat és vezérelhet ugyanazzal a kijelzõ fénymotívummal és mintával. Készíthet saját csodálatos animációkat, amelyek kitöltik és felvilágosítják az egész szobát. A lámpákat beltéri és kültéri használatra tervezték - IP44 védelem .

Karácsonyfa lámpák - LED intelligens lámpák TWINKLY - 250db

pislogva vezetett fa fényeket

LED karácsonyfa - TWINKLY fények - 250db

LED fapislogva világított

A Twinkly Strings karácsonyi fények 250 darab LED-es lámpából állnak, amelyek alkalmasak a karácsonyfa díszítésére. A LED 8 cm-enként helyezkedik el a kábeleken, amely fekete és zöld - hogy összeolvadjon a fával. Az RGB + W azt jelenti, hogy a LED-es lámpák RGB fényárnyalatot eredményezhetnek 16 millió színben + W fehér színben . A színskálán beállíthatja a fény intenzitását és a pontos színt. Ez a különkiadás tartalmazza az intelligens otthon integrálását a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal .

karácsonyi fények a csillogó fán

Dísze több eszközből és különböző formából készíthető . Szeretne egy könnyű láncot a falon, egy színes keretet az ablakokon és egy nagy karácsonyfát a szoba közepén? Nem probléma! Készítse el saját jelenetét, és egyszerre irányítsa azt egy közös világítási témával.

világító fa LED pislogva

LED fényfa vezérelhető mobil alkalmazással Android és iOS rendszerekhez

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és azonnal irányíthatja. Maga az alkalmazás feltérképezi a lámpák elrendezését, és ezután könnyedén külön színt állíthat be az egyes izzókhoz vagy izzócsoportokhoz. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat, és mentheti azokat.

pislogós mobilalkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a fény automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat időrendben állítson be, és automatikusan módosítsa őket a beállításoknak megfelelően.

pislogós alkalmazása fények vezérlése mobiltelefonon keresztüla legszebb karácsonyfawifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB eszközzel karácsonyfája reagál a szobában lejátszott zenére, a fény megváltozik, és a beállított paramétereknek megfelelően átvált a zene ritmusára. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és beállíthatók az Ön igényeinek megfelelően. A ZENE segítségével videojátékokat is élvezhet, új dimenziókat tapasztalhat a játék során! A változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. Az USB eszköz MUSIC kiegészítő termék, e-boltunkban szükséges megvásárolni.

pislogó zenei fények

Egyedülálló LED új, 4 csatornás architektúrával, amely az összes élénk szivárványszínnel és a tökéletes tiszta fehér színnel rendelkezik

led fénycsíkrgb + w vezetettled-es izzók vezérelhetők wifi-n keresztül

Jellemzők:

plusz 250 LED
plusz Vezérlés mobilalkalmazással
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB + W fény
plusz IP44 védelem

Leírás:

Modell: TWS250SPP-BCH
Diódák száma: 250
Kábelhossz az első lámpától az adapterig: 3,5 m
Megvilágított terület: 20 m
Ellenállás: IP44
Diódaátmérő: 5mm
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
LED-diódák távolsága: 8 cm
LED típus: RGB + W matt + átlátszó, egyenes
Kábel: fekete-zöld
Bemeneti feszültség: 240V
Kimeneti feszültség: 24V / 1,5A
Izzó élettartama: több mint 30.000 óra

Csomag tartalma:

1x LED izzók karácsonyfához 250 diódával + vezérlővel
1x adapter
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

99%
99%
Žaneta83

fények a fára

Bármilyen dekorációval színben összehangolhatók
Vezérlés okostelefonon keresztül
Fényes világítás
Én is szeretnék karácsonyi bálokat

A karácsony az egyik évszak, amit a legjobban várok. Férjemmel minden évben váltogatjuk a világítás és a dekoráció színeit. Az őket vezérlő mobilalkalmazáson keresztül lehetőség nyílik saját jelenet és világítási szín létrehozására. A TWINKLY egyszerűen lenyűgözött minket!

Lefordítva innen: sk