Intelligens LED karácsonyfa 3M - Twinkly Light Tree - 500 db RGB + W + BT + Wi-Fi

Kód: 78-029
127 600 Ft Nettó ár: 106 332 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Intelligens LED karácsonyfa 3M - Twinkly Light Tree - 500 db RGB + W + BT + Wi-Fi. Mobil vezérlésű - lámpák, amelyeket szeretni fog.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Intelligens LED karácsonyfa 3M - Twinkly Light Tree - 500 db RGB + W + BT + Wi-Fi. Mobil vezérlésű - lámpák, amelyeket szeretni fog. Ezek a forradalmi LED fa lámpák egyedi világítási dekorációkat hoznak otthonainkba a legújabb technológiák felhasználásával. A LED fa - a fényeket egy mobilalkalmazás vezérli , amely kompatibilis az Android és az iOS rendszerrel . A LED fa egy 3 méter magas középső sávból és 500 LED színes RGB + W diódából áll, felülről lefelé feszítve, az alsó kör átmérője 1,5 méter, a kábel színe fekete.

led fa

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítóeszközt vagy 4000 LED-et párosíthat és vezérelhet ugyanazzal a kijelzõ fénymotívummal és mintával. Készíthet saját csodálatos animációkat, amelyek kitöltik és felvilágosítják az egész szobát vagy külsejét. A lámpákat beltéri és kültéri használatra tervezték - IP44 védelem .

pislogva fényes fa

Világító fa - intelligens LED karácsonyfa TWINKLY - 500db

okos pislogós karácsonyfa vezetett

Az RGB + W dióda azt jelenti, hogy a LED-es lámpák RGB fényárnyalatot eredményezhetnek 16 millió színben + W fehér színben . A színskálán beállíthatja a fény intenzitását és a pontos színt. Ez a különkiadás tartalmazza az intelligens otthon integrálását a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal.

Dísze több eszközből és különböző formából készíthető . Szeretne egy könnyű láncot a falon, egy színes keretet az ablakokon és egy nagy karácsonyfát a szoba közepén? Nem probléma! Készítse el saját jelenetét, és egyszerre irányítsa azt egy közös világítási témával.

karácsonyi intelligens izzók

LED-es lámpák - karácsonyfa mobilalkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerekhez

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és azonnal irányíthatja. Maga az alkalmazás feltérképezi a lámpák elrendezését, és ezután könnyedén külön színt állíthat be az egyes izzókhoz vagy izzócsoportokhoz. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat, és mentheti azokat.

pislogós mobilalkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a fény automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat időrendben állítson be, és automatikusan módosítsa őket a beállításoknak megfelelően

pislogós alkalmazása fények vezérlése mobiltelefonon keresztülLED fa vezérlés

Gyors telepítés és egyszerű kezelés a kifinomult Twinkly mobilalkalmazásnak köszönhetően

fa vezetett vezérlés mobilalkalmazáson keresztül

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel Cristmas-fája reagál a szobában lejátszott zenére, a fény megváltozik, és a beállított paramétereknek megfelelően átvált a zene ritmusára. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyeket szerkeszthetünk és beállíthatunk az Ön igényeinek megfelelően. A változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. Az USB eszköz MUSIC kiegészítő termék, e-boltunkban szükséges megvásárolni.

pislogó zene

Egyedülálló LED-dióda új, 4 csatornás architektúrával, amely az összes élénk szivárványszínnel és a tökéletes tiszta fehér színnel rendelkezik

led fénycsíkrgb + w vezetettled-es izzók vezérelhetők wifi-n keresztül

Jellemzők:

plusz 500 LED
plusz Vezérlés mobilalkalmazással
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB + W fény
plusz Magasság 3 méter
plusz IP44 védelem


Leírás:

Modell: TWP500SPP-BEU
Fa magassága: 3 méter
Diódák száma: 500
Ellenállás: IP44
Diódaátmérő: 5 mm
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
LED típus: RGB + W diffundált, matt
Kábel: fekete
Bemeneti feszültség: 240V
Kimeneti feszültség: 24V / 1,5A
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

1x LED fa 500 diódával + vezérlő
1x adapter
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés