Alkalmazásvezérelt karácsonyfa SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 db RGB + W + BT + Wi-Fi

Kód: 78-027
156 000 Ft Nettó ár: 130 000 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Alkalmazásvezérelt karácsonyfa SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 db RGB + W + BT + Wi-Fi. Fa fényekkel - a fények, amelyeket szeretni fog.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

Alkalmazásvezérelt karácsonyfa SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 db RGB + W + BT + Wi-Fi. Fa fényekkel - a fények, amelyeket szeretni fog. Ezek a forradalmi LED fa lámpák egyedi világítási dekorációkat hoznak otthonainkba a legújabb technológiák felhasználásával. A LED fa - a fényeket egy mobilalkalmazás vezérli , amely kompatibilis az Android és az iOS rendszerrel . A mesterséges fa három részből áll, 11 ágában 78 ága és fénye van, a fa teljes magassága 2,3 méter.

LED Twinkly Tree for Christmas - eláll a lélegzete

karácsonyfa fényekkelmesterségesen izzó faintelligens vezérelt karácsonyfa

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítóeszközt vagy 4000 LED-et párosíthat és vezérelhet ugyanazzal a kijelzõ fénymotívummal és mintával. Készíthet saját csodálatos animációkat, amelyek kitöltik és felvilágosítják az egész szobát. A lámpákat beltéri használatra tervezték - IP20 védelem .

Lámpákkal ellátott fa - intelligens LED karácsonyfa TWINKLY - 400db

App által vezérelt karácsonyfa

LED karácsonyfa - TWINKLY fények - 400db

pislogó fa világítás

A mesterséges fa három szakaszból áll, 78 ága és fényei vannak 11 sorban - összesen 400 darab LED-lámpa . A kábel fekete-zöld színű - a fával való összeolvadáshoz. Az RGB + W azt jelenti, hogy a LED-es lámpák RGB fényárnyalatot eredményezhetnek 16 millió színben + W fehér színben . A színskálán beállíthatja a fény intenzitását és a pontos színt. Ez a különkiadás tartalmazza az intelligens otthon integrálását a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal.

Dísze több eszközből és különböző formából készíthető . Szeretne egy könnyű láncot a falon, egy színes keretet az ablakokon és egy nagy karácsonyfát a szoba közepén? Nem probléma! Készítse el saját jelenetét, és egyszerre irányítsa azt egy közös világítási témával.

karácsonyi intelligens izzók

LED-es lámpák - karácsonyfa mobilalkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerekhez

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és azonnal irányíthatja. Maga az alkalmazás feltérképezi a lámpák elrendezését, és ezután könnyedén külön színt állíthat be az egyes izzókhoz vagy izzócsoportokhoz. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat, és mentheti azokat.

pislogós mobilalkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a fény automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat időrendben állítson be, és automatikusan módosítsa őket a beállításoknak megfelelően

pislogós alkalmazása fények vezérlése mobiltelefonon keresztüla legszebb karácsonyfawifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB eszközzel Cristmasa reagál a szobában lejátszott zenére, a fény megváltozik, és a beállított paramétereknek megfelelően átvált a zene ritmusára. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyeket szerkeszthetünk és beállíthatunk az Ön igényeinek megfelelően. A változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. Az USB eszköz MUSIC kiegészítő termék, e-boltunkban szükséges megvásárolni.

pislogó zene

Egyedülálló LED-dióda új, 4 csatornás architektúrával, amely az összes élénk szivárványszínnel és a tökéletes tiszta fehér színnel rendelkezik

led fénycsíkrgb + w vezetettled-es izzók vezérelhetők wifi-n keresztül

Jellemzők:

plusz 400 LED
plusz Vezérlés mobilalkalmazással
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB + W fény
plusz 3 részből áll


Leírás:

Modell: TWT400SPP-BEU
Fa magassága: 2,3 méter
Diódák száma: 400
Tartósság: IP20
Diódaátmérő: 5mm
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
LED típus: RGB + W matt + átlátszó, egyenes
Kábel: fekete-zöld
Bemeneti feszültség: 240V
Kimeneti feszültség: 24V / 1,5A
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

1x karácsonyfa 400 diódával + vezérlő
1x adapter
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés