LED jelzőtábla ICE CREAM hirdetéshez

Kód: 78-007
59 600 Ft Nettó ár: 49 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

LED jelzőtábla ICE CREAM hirdetéshez. A neonlámpák emblémája ideális izzó cégtáblának, amely megvilágítja üzleti vállalkozását vagy otthont.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Kiegészítők

Termékleírás

LED jelzőtábla ICE CREAM hirdetéshez. A neonlámpák emblémája ideális izzó jelzőtáblaként, amely itt világítja meg üzleti vagy otthoni eladó házát. Lenyűgöző reklám - tökéletes megvilágított díszek a figyelem felkeltésére.

A NEON reklám az üzleti tevékenység jelölésére vagy díszítésként gazdagítja az Ön telephelyét, amelyet természetesen nem hagynak figyelmen kívül és vonzza a potenciális ügyfeleket. A stílusos neon dekoráció, amelyet általában bárokban és szórakozóhelyeken talál, mostantól otthona vagy üzleti helyisége számára is elérhető. A klasszikus reklámszalagok vagy plakátok a múlté válik, és mivel vizuális rendetlenséget okoznak, sokan észre sem vesszük őket. Mindannyian szeretünk különbözni valami mástól, például az egyéntől, valamint az üzleti vállalkozásoktól, ahol ez valóban szükséges. A LED izzó jelzőtáblának, tábláknak vagy logóknak köszönhetően feldobja a teret, vagy felhívja magára mindenki figyelmét . LED-hirdetések, amelyek tetszeni fognak Önnek.

Neontáblák - vezetett izzó táblák, amelyek mindenütt világítanak

LED fényű dekoratív logó - amely a világításnak köszönhetően kiemelkedik a megszokott reklám- és információs szalagcímek közül. Nagy előnyük, hogy többször is elhelyezhetik őket bárhol. Tökéletes irodákhoz (a környezet kellemesebbé tétele érdekében), vállalkozásai számára (hatékony hirdetésként vagy poszterként) vagy otthonukba (modern kivitelben). Ezenkívül navigációs LED-es megvilágított táblákként is szolgálnak az ügyfelek vonzására. A LED fényű dekoratív feliratokat közvetlenül egy áttetsző műanyag padon szállítják, így gyakorlatilag bárhová elhelyezheti őket.

Specifikációk:

Alakja: Fagylalt
Méretek - 45,5x25,4cm
Tápegység - USB 5V
Tápkábel hossza - kb. 180 cm

Csomag tartalma:

1x Led light logó

Diszkusszió a termékről (2)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Vla

LED fagylalt

Vladimir Ludvik reagálni

Kérjük, adja meg, hogy 1 csomag LED fagylalt tartalmaz-e adaptert és 180 cm-es töltőkábelt. Ezek az adatok a műszaki leírásban szerepelnek, de a LED fagylaltcsomag tartalmában nem, köszönöm. Szóval kész a csomag...

Lefordítva innen: sk
Cool Mania

LED jelzőtábla ICE CREAM hirdetéshez

Pavel Kováčik reagálni

Jó nap,
Az USB adapter nem része a csomagnak. Ami a tápkábelt illeti, az már gyárilag csatlakoztatva van a LED-logóhoz, és körülbelül 180 cm hosszú.

Lefordítva innen: sk
Jos

LED jelzőtábla ICE CREAM hirdetéshez

Josef Hruška reagálni

Mi a fényes fagylalt variációja?

Lefordítva innen: cs
Cool Mania

LED jelzőtábla ICE CREAM hirdetéshez

Pavel Kováčik reagálni

Jó nap,
Mérete 45,5 x 25,4 cm.

Lefordítva innen: cs
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%
100%
Sebastián

LED jelzőtábla ICE CREAM hirdetéshez

Okos kiegészítője cukrászdánknak. A járvány idején úgy döntöttünk, hogy cukrászdánk belső terét némileg átalakítjuk. Újranyitás után biztosan tetszeni fog vásárlóinknak.
Magasabb ár
Lefordítva innen: cs