Bor levegőztető Hawk

Kód: 94-010
10 000 Ft Nettó ár: 8 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Bor levegőztető Hawk egy praktikus eszköz minden vörösbort kedvelőnek. Bármilyen vörösbort kell levegőztetni a fogyasztás előtt a praktikus levegőztető

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

Bor levegőztető Hawk egy praktikus eszköz minden vörösbort kedvelőnek. Bármilyen vörösbort kell levegőztetni a fogyasztás előtt a praktikus szellőző. Ez illik bármilyen szabványos méretű palack. Célszerű eszköz minden háztartásban.

A szénsavas bor íze jobb. Mivel a bor lélegzik, mert nyit, és felszabadítja az illat és az íz. Hagyományosan borkóstoló használják a szénsavas borok. Azonban a kitermelés időigényes, kényelmetlen, és nem lehet tenni az otthon kényelmét.

Bor levegőztető

Minden bor ínyenc tudja, hogy a bor kell lélegezni, majd az íze így sokkal jobb. Légzés a bor nyit és felszabadítja az aromája és íze. Bor levegőztető folyamat meglehetősen időigényes, de ez az eszköz megy nagyon gyorsan és egyszerűen. Azonnal érezni fogod a különbséget: erősebb aromát és jobb ízű. És mellesleg, hogy megszabaduljunk a csepp bor folyik le a palackot rá egy asztalterítő. Köszönhetően innovatív forma a tölcsér szakadó és bort levegőztető könnyű. A szép csomagolás miatt kitűnő ajándék.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés