Smart fitness póló navigációval - bluetooth (iOS, Android)

Kód: 11-284
35 600 Ft Nettó ár: 29 668 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Intelligens fitness póló navigációval - bluetooth (iOS, Android), amellyel gyorsabbá teheti edzési céljait, mint valaha.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Intelligens fitness póló navigációval - bluetooth (iOS, Android), amellyel gyorsabbá teheti edzéscéljait, mint valaha - maradj jól és élvezd az életed . Ez egy forradalmi póló, amely még nem volt itt, szó szerint rögzíti az Ön minden tevékenységét . Aktiválja a pólót a bal hüvelyen lévõ soft gomb megnyomásával, és a beépített érzékelõ a póló hátulján feljegyzi az összes szükséges részletet, például a lépések számát, a felmászott padló számát, a égetett kalóriák, és ugyanakkor navigálhat , mi az abszolút újdonság a piacon.

tricko navigációvalokos trükk

A bluetooth segítségével párosíthatja pólóját okostelefonjával, majd szabadon elérhető alkalmazással (iOS, Android) is megtekintheti a felvett adatokat a tevékenységeiből, vagy elindíthatja a navigációt és kiválaszthatja az utazás célját. Az intelligens póló megmutatja az utat vizuális megjelenítés nélkül, csak a rezgő érzékelőkkel , amelyek a vállakon vannak elhelyezve. A póló teljesen vízálló, ezért ne aggódjon rossz időjárási viszonyok miatt. A beépített akkumulátort a mellékelt mikro USB kábellel töltik fel . Ezt a kényelmes és divatos pólót bárhová viselheti - otthon, az edzőteremben, futás közben.

fitness tricko lépések száma Feljegyzi a lépéseket
A fitnesz póló az alkalmazáson keresztül tájékoztatja a pontos napok számáról, melyeket egész nap folyamán készítettél - akár reggeli, este, akár munkaidőben.
fitness tricko emeletek száma Feljegyzi a felmászott padlók számát
A fizikai aktivitásunknál egészségesebb a lépcső használata, mint lift. A póló alkalmazás feljegyzi a nap folyamán felmászott emeletek számát, és segít egészséges állapotban maradni.
fitness trikó kalória számít Feljegyzi az égetett kalóriákat
Még a legkisebb testmozgás is segít kalóriát égetni. A póló és az alkalmazás használatával tájékoztatást kap a sporttevékenység után elégetett kalóriák pontos számáról.
fitnes tricko távolság utazott Megjegyzi a távolságot
A kardiológusok szeretik ezt a pólót, mert ideális tevékenységükhöz. Ön tájékoztatást kap a meglátogatott vagy elért távolságról, amikor kívülről vagy a futópályán áll.
fitness tricko navigacia Navigáció a kívánt helyre
A póló megfelelő alkalmazásának használatával írja be a kívánt helyet, és a póló meg fogja haladni a térképen, és nem kell térképet vagy navigációt használni mobiltelefonján annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő pályán tartózkodik. A póló a vállán elhelyezett rezgésérzékelők segítségével megmondja, milyen irányba kell mennie, hogy a lehető leghamarabb eljusson a végső célállomásra.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés