PIZZA - LED fényű neon reklám logó banner a falon

Kód: 78-094
39 600 Ft Nettó ár: 33 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

PIZZA - LED fényű neon reklámlogós banner a falra függesztve kereskedelmi létesítményekben (éttermek, gyorséttermek, bevásárlóközpontok).

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

PIZZA - LED fényű neon reklámlogós banner a falra függesztve kereskedelmi létesítményekben (éttermek, gyorséttermek, bevásárlóközpontok), potenciális vásárlók vonzására. Reklám megvilágított banner és LED-es megvilágítású dekoratív és tájékoztató táblák, amelyek feldobják a teret, és mindenkit vonzóvá varázsolnak. A stílusos dekoráció, amelyet általában bárokban és éjszakai klubokban találhat meg, most otthonában vagy üzletében is elérhető.  

A klasszikus reklámbannerek vagy poszterek élménygé válnak, és sokan már észre sem vesszük őket, köszönhetően a vizuális zsúfoltságnak. Mindannyian szeretjük megkülönböztetni magunkat valami mással, és ez vonatkozik az egyénekre és a vállalkozásokra is, ahol ez szó szerint szükséges. A LED-es megvilágítású dekoratív feliratoknak vagy logóknak köszönhetően feldobhatja a teret, vagy felhívhatja magára a körülötte lévők figyelmét. LED reklámok, amelyek kiemelik Önt.

LED megvilágítású NEON táblák - a legjobb LED reklám

PIZZA LED neonreklám a falon

LED-es megvilágítású dísztáblák - melyek a fénynek köszönhetően kitűnnek a megszokott reklám- és információhordozók közül. Nagy előnyük az a lehetőség, hogy ismételten elhelyezheti őket, ahova csak akarja . Ideálisak irodákba (a környezet kellemesebbé tétele érdekében), kereskedelmi létesítményekbe (hatékony reklámnak vagy plakátnak), vagy otthonába (modern dizájnként). Ezenkívül navigációs led fényjelzésként is szolgálnak majd az ügyfelek vonzására. A LED-es dísztáblákat gyakorlatilag bárhol elhelyezheti.

Világító felirat - PIZZA

A neonreklám meleg fehér színben ragyog. Táplálása USB-csatlakozón keresztül történik, akár adapterrel, akár egy számítógép USB-bemenetével, vagy egy USB-tápbankkal. A tápkábel 150 cm hosszú.

PIZZA világító logó a falakon led neon

Műszaki adatok:

Téma: PIZZA
Világos szín: meleg fehér
Méretei: 31x13x1,7 cm
Tápellátás: 5V USB kábel
Tápkábel hossza: kb. 150 cm
Két függő lyuk

Csomag tartalma:

1x LED fénytábla - meleg fehér színben

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés