Wifi kamerás napszemüveg 1080p UV400 + gumírozott IP22 védelemmel + 32 GB memória

Kód: 10-598
75 600 Ft 59 600 Ft Nettó ár: 49 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

​Wifi kamerás napszemüveg FULL HD felbontással 1080p + UV 400 + 32 GB memóriával és vízálló IP22-es gumírozott védelemmel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Wifi kamerás napszemüveg FULL HD felbontás 1080p + UV 400 + 32 GB memóriával és vízálló IP22 gumírozott védelemmel. A szemüvegben lévő kamera különféle helyzetekben használható a legjobb felvételek készítéséhez. Rögzítsen felejthetetlen pillanatokat egy nyaralásról vagy más eseményről közvetlenül a szeme szemszögéből, teljesen észrevétlenül és komplikációk nélkül. A Full HD kamerával felszerelt WiFi kémszemüveg a rejtett kamera legjobb formája . A rejtett kamerás szemüveg előnye más kamerákkal szemben, hogy azt rögzíti, amit éppen lát , mert más rejtett kamerákkal nem mindig azt rögzíti, amire szüksége van.

Ideális tapasztalatok megosztásához barátokkal, klasszikus és adrenalin sportokhoz, rendvédelmi szabályokhoz, utazások rögzítéséhez, üzleti találkozókhoz stb. Nincsenek kábelek a szemüvegből, a kamera teljesen feltűnő és felismerhetetlen. Csak nyomja meg a gombot, és indítsa el a felvételt. Ha rajta van a szemüveg, és a vezérlő LED nem látható, akkor értékelni fogja a vibrációs funkciót is, amely figyelmezteti Önt, ha a szemüveg be van kapcsolva. A Full HD kamerával felszerelt szemüveg is nagyon elegáns és gumírozott felülettel rendelkezik. A beépített FULL HD kamera kiváló minőségű CMOS érzékelővel 1920x1080-as felbontásban , 30 képkocka/másodperc sebességgel, kiváló hangminőség mellett képes videókat rögzíteni. Szemüveggel fényképeket is készíthet, és érdekes helyzeteket vagy felvételeket rögzíthet.

Stílusos szemüveges kamera wifivel bármilyen alkalomra

szemüveg rejtett wifi kamerával

A szemüveges kémkamera vízállóságának köszönhetően alkalmas vízi sportokhoz, kerékpározáshoz vagy túrázáshoz. Minden rögzített adat , például videók és fényképek a belső, 32 GB-os integrált memóriában tárolódnak, aminek köszönhetően a szemüveg hordozható tárolóként is szolgálhat. A szemüveg bekapcsolása és a felvétel a napszemüveg jobb oldalán, a keret alján található gombbal indul. A szemüveg belsejéből egy világos piros jelzőfény található, amely a keret rezgésével együtt villogva tájékoztat a szemüveg aktuális állapotáról.

Szemüveg – WiFi kapcsolat és alkalmazás (iOS/Android támogatás)

Élő közvetítés wifi szemüveg csaláshoz – Csatlakozzon a szemüveg WiFi hotspotjához, így Ön vagy a közelben lévő barátai élőben nézhetik a képet, feltölthetik vagy megoszthatják.
wifi szemüveg kamera élő közvetítéssel csaláshoz

Rejtett USB port

A szemüveg rejtett USB csatlakozóval rendelkezik, amellyel közvetlenül a számítógépére töltheti a szemüveget, vagy tölthet le videókat, fényképeket . Teljesen feltöltött integrált akkumulátorral a szemüveg 1-2 órán belül képes folyamatosan videót rögzíteni. Az USB port a szemüveg testében van elrejtve.

szemüveg kamerával - rejtett USB port

A stílusos szemüvegek a kamera funkción túl a napszemüvegek teljes funkcióját is betöltik , mivel üvegből készülnek UV szűrővel 400 . Ezért a szemüveg viselése közben a szeme védve lesz a nap káros UV-sugárzásától . Ráadásul az üvegek vízállóak is , így nem okoz problémát olyan kedvezőtlen körülmények között, mint az eső, hó és hasonlók. Ez az exkluzív napszemüveg használható különféle sporttevékenységekhez, például futáshoz, szörfözéshez, horgászathoz, kerékpározáshoz vagy akár hétköznapi viseletre is.

szemüveg UV400 kamerával

Széles körű felhasználás

Személyi védelem – Mindig viseljen napszemüveget, és egy gombnyomással azonnal megkapja a szükséges bizonyítékot.
Állásinterjúk – Rögzítsen egy interjút mindkét oldalról későbbi áttekintés céljából, hogy javítsa interjúkészségeit.
Vigyázzon gyermekeire – a gyerekek félénkek lehetnek a kamera előtt, ha tudják, hogy felvételt készítenek, és spontán rögzíti őket, hogy értékes pillanatokat örökítsen meg.
Szállítás visszaigazolása – Ha árut vagy élelmiszert szállít, ugyanúgy megelőzheti az esetleges problémákat, minden szállítás rögzítésével.
Ügyfélszolgálati problémák – Bármilyen típusú üzletben az ügyfelekkel való kapcsolattartás során az ügyfél néha dühös vagy sértődött lehet. Legyen Önnél ez a fényképezőgép, és amikor csak lehetséges, rögzítse a problémát, hogy megvédje magát.
Eseményrögzítés – Vigye magával a szemüvegét bármely előadásra, eseményre vagy konferenciára, hogy rögzítse a kívánt és megosztani kívánt videót.
Tanterem vagy előadások – A kameraszemüveg nagyszerű eszköz a tantermek vagy előadások diszkrét rögzítéséhez.
Fényképezés – Rögzítsen nagyszerű, tiszta és gyors videót az első személy szemszögéből vadászat vagy fényképezés közben.
Sportesemények – Kiváló módja annak, hogy videót rögzítsünk egy sporteseményről, nem mindenkinek van lehetősége megörökíteni és megosztani ezeket a csodálatos sport pillanatokat. A kamerával ellátott poharak lehetővé teszik, hogy mindkét keze szabadon maradjon, és tapsolhat vagy ihat egy friss italt.

Jellemzők:

plusz Full HD videofelvétel hanggal
plusz Fényképezés
plusz UV szűrő 400
plusz Stílusos és modern szemüvegkialakítás
plusz Vízálló kivitel

Műszaki adatok:

WiFi támogatás: igen (iOS/Android)
Funkciók: Videó, fotózás
Kamera: 5 Mpx CMOS + 90°-os széles látószög
Videófelbontás: Full HD 1080P 1920 * 1080 30 fps
Fényképfelbontás: 1920 * 1080
Tömörítési formátum: H264
Videó fájlformátum: MOV
Fényképfájl formátum: JPEG
Memória: 32 GB belső memória
UV szűrő: 400
Vízálló fokozat: IP22
Méretek: 16,5x16x4,7 cm
Súly: 44 g
Akkumulátor: 420 mAh lítium akkumulátor
Videófelvétel: 1-2 órán belül
Akkumulátor töltés: kb 2 óra
USB port: Micro 5 pin


Csomag tartalma:

1x Stílusos szemüveg HD kamerával
1x hordtáska
1x USB kábel
1x Felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (2)

97%
100%
José V. M. S.

Napszemüveg kamerával

Képminőség, robusztus és diszkrét.
Megfelelő akkumulátor-élettartam, de a hosszabb élettartam ideális lenne.

Nagyon jó.

Lefordítva innen: es
93%
Alex

szemüveg kamerával

Jó felbontás
Távfelügyelet
Mindig kéznél vannak
Az ár

Szemüveget vettem, hogy bármikor tudjak felvenni, amikor kell. Gyakran utazom és sokszor látok valamit az úton vagy a természetben és nem tudom elővenni a mobilomat. A kidolgozás is nagyon jó (gumírozottak és tartósak)

Lefordítva innen: sk