Testpántok - vállpánt a kamera testhez rögzítéséhez

Kód: 10-651
7 600 Ft Nettó ár: 6 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Testpántok - vállpánt a kamera testhez rögzítéséhez. A mellkason lévő vállpánt lehetővé teszi a kamera mellkasra rögzítését.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Testpántok - vállpánt a kamera testhez rögzítéséhez. A mellkason lévő vállpánt lehetővé teszi a kamera mellkasra rögzítését. A mellkaspántot úgy tervezték, hogy megfeleljen a felhasználók sokféle igényeinek. Mérete könnyen állítható - igényei szerint alakíthatja. Az állítható pántok segítenek tökéletes felvételek készítésében a saját szemszögéből. Elöl egy masszív műanyag tartó található, amibe csak el kell helyezni például a BODY kamerát vagy más hasonló markolatú kamerákat.

vállöv a rendőrségi BODY kamera rögzítéséhez

Állítható vállpántok BODY kameratartóval . Az állítható csatok lehetővé teszik a hevederek méretének beállítását. A hevederek rugalmasak, opcionális meghúzási beállításokkal , ezért minden testtípushoz alkalmasak. A pántok hátul vannak rögzítve, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a pántok viselése. Ugyanakkor a kamera teljesen biztonságos. A fényképezőgép rögzítőkapocs és speciális csavar segítségével rögzíthető a tartóhoz. A csúszásgátló rögzítő pántok és a nagy rugalmasság lehetővé teszik a pánt meleg kabátra való rögzítését.

állítható vállpántok testkamera tartóval

Az állítható mellkasi heveder testakciókamerákhoz készült, és tökéletes felvételek rögzítését teszi lehetővé biztonsági erők – katonaság, rendőrség, SBS, különleges erők – számára, ideális lehetőség bizonyítékok és viselkedés rögzítésére a bűnüldözésben a jog biztonsága és igazságossága érdekében. végrehajtó szervek.


Termékleírás:

Elasztikus pántok opcionális feszesítési beállítással
Fekete szín
Súly: 266g

Csomag tartalma:

1x vállpántok

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés