Gombos kamera 4GB - MP900

Kód: 10-015
22 000 Ft 14 000 Ft Nettó ár: 11 668 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Gomb kamera 4GB - MP900 profi és amatőr detektív, hogy rögzítse a különböző események és azok számára, akiknek szükségük van a vizuális és audio bizonyítékokat.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Gomb kamera 4GB - MP900 - minőségi kém kamera profi és amatőr detektív, hogy rögzítse a különböző események és azok számára, akiknek szükségük van a vizuális és audio bizonyítékokat.

Privát i nvestigation: A kamera nagyon kicsi, lencse, kamera inkognitóban a póló gombra. Egygombos felvétel lehetővé teszi, hogy elfog audio és videó felbontása 720x480 pixel, 30 képkocka másodpercenként a népszerű AVI formátumban. És több, akkor tárolja videók és képek 4 GB belső memória. Ezzel a diszkrét gomb kamera, lő mit akar, és könnyedén letöltheti a videót a számítógépre az USB csatlakozón keresztül.

Gomb kamerák

Műszaki specifikáció:

• Kamera Video felbontás: 720x480
• Gomb kamera digitális felvétel valós időben
• A rendkívül érzékeny beépített mikrofonnal
• Súly: mindössze 17 g
• Operatív gomb a gyors és könnyű indítás rögzítés
• Diszkrét és elegáns design alakú gomb
• Méretek: 70x15x10mm
• Egyszerűen csatlakoztatható számítógéphez USB porton keresztül
• funtion forgatás képek felbontása 1280 x 1024

Tápellátás: beépített 3.7V újratölthető 160 mA lítium akkumulátor, az akkumulátor élettartama körülbelül 90 és 120 perc között. Töltés USB kábelen keresztül csatlakozik a számítógéphez.

!!! Az eladó nem vállal felelősséget a visszaélés ezen termékek illegális célokra. Használat előtt fontos, hogy megismerje azokat a feltételeket (jobb, tech. Rendeletek, közlemények, stb ..) történő üzemelésre termékek az országban !!!

Diszkusszió a termékről (1)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Ywe

INFO

Yweta reagálni

Jó napot, azt szeretném kérdezni, hogy fel lehet-e akasztani ezt a gombos kamerát és rögzíteni a szobát. A kamera mindent rögzít, ami a szobában történik, és mindent vissza lehet játszani egy hét alatt? Hát, köszönöm

Lefordítva innen: sk
Cool Mania

Gombos kamera 4GB - MP900

Pavel Kováčik reagálni

Jó nap,
A fényképezőgép beolvasási szöge körülbelül 50°, az akkumulátor élettartama pedig körülbelül 2 óra. A fényképezőgép beépített 4 GB-os memóriával is rendelkezik, amely körülbelül 1-2 órányi felvételt tud tárolni. Az Ön igényeinek megfelelően azt javaslom, hogy nézze meg ezt a kamerát https://www.cool-mania.eu/spy/kamery/mini-wifi-bezpecnostna-pinhole-kamera-s-li-on-bateriou, ez a kamera képes állandó tápellátáshoz is csatlakoztatható. Akár konnektorból, akár külső akkumulátorral (power bank). Mivel a fényképezőgép beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, a kamerát távolról is felügyelheti az interneten keresztül, vagy valamilyen szoftver segítségével a kamera közvetlenül a számítógépére rögzíthet felvételeket, és Önt nem korlátozza a memóriakártya kapacitása, vagy használhatja a mozgásérzékelő funkciót, és csak a kamera előtti mozgásból mentheti el a felvételeket.

Lefordítva innen: sk
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés