Állítható rugalmas sisakpánt a kamerához

Kód: 10-649
7 600 Ft Nettó ár: 6 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Állítható elasztikus kamera sisakpánt, minden mérethez állítható sisakokon való használatra.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Állítható rugalmas kamera sisakpánt, állítható, hogy minden mérethez illeszkedjen a sisakokon való használatra. A sisakszíj lehetővé teszi, hogy a kamerát közvetlenül a sisakra rögzítsük, ahol tökéletes felvételeket készíthet a saját szemszögéből. A heveder széles körű szabályozást tesz lehetővé. A csúszásgátló rögzítő pántok és a nagy rugalmasság lehetővé teszik a heveder könnyű és szilárd rögzítését. Az állítható csatok lehetővé teszik a hevederek méretének beállítását.

sisakszíj a fényképezőgéphez

Az állítható sisakpántok és a BODY kameratartó segít tökéletes felvételek készítésében. A középső pánton egy fix tartó található, amibe csak a BODY kamerát vagy más hasonló markolatú kamerákat kell belehelyezni. A hevederek rugalmasak, opcionális meghúzási beállításokkal , így minden típusú sisakhoz alkalmasak. A hevederek alulról a sisakvázra vannak rögzítve, hogy a hevederek viselése a lehető legkényelmesebb legyen. Ugyanakkor a kamera teljesen biztonságos. A fényképezőgép rögzítőkapocs és speciális csavar segítségével rögzíthető a tartóhoz.

Állítható sisakpántok BODY kameratartóval

Az állítható sisakpánt testkamerákhoz készült, és tökéletes felvételek rögzítését teszi lehetővé a biztonsági erők számára - katonaság, rendőrség, SBS, különleges erők, ideális lehetőség bizonyítékok és viselkedés rögzítésére a bűnüldözésben a bűnüldözés biztonságának és igazságosságának biztosítása érdekében. ügynökségek.


Termékleírás:

Állítható rugalmas sisakpánt
Fekete szín
Súly: 85g

Csomag tartalma:

1x fejpánt

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés