A FULL HD füstérzékelőbe rejtett kamera + 1 év akkumulátor-üzemidő + IR LED + WiFi + mozgásérzékelés

Kód: 10-534
63 600 Ft Nettó ár: 53 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Rejtett kamera füstérzékelő IR LED-del + WiFi + mozgásérzékelő + akár 1 év akkumulátor-üzemidő. Füst tűzjelző kamera hanggal.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Rejtett kamera füstérzékelő IR LED-del + WiFi + mozgásérzékelő + akár 1 év akkumulátor-üzemidő. Füst tűzjelző kamera audio. A feltűnő design, illeszkedik bármilyen belső anélkül, hogy bárki tudta, hogy ez a készülék egy rejtett kamera. A tűzjelző kamera beépített újratölthető 5200 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely teljesen feltöltött állapotban 1 év készenléti üzemmódot biztosít . A füstérzékelő kémkamera állítható függőleges lencsés szöge 15 ° a látószög pontos beállításához. Használható minden otthonban, irodában, raktárban, garázsban, házikóban és így tovább. Kétségtelenül a legfontosabb és leghasznosabb funkció a környezet megfigyelés nélküli megfigyelése. A tűzjelző kamerának nincs füstérzékelő funkciója (ez csak egy füstérzékelő utánzata).

Füstérzékelő kamera - kémjelző tűzjelző kamera hanggal

füstérzékelő kamera

A beépített rejtett kamera 1920 x 1080 Full HD felbontásban, hanggal rögzít videókat, azaz elegendő a részletes felvételek készítéséhez. Az akár 5 méteres távolságú IR LED éjszakai látásnak köszönhetően éjszaka is minőségi képet kap. Az érzékelő támogatja a WiFi kapcsolatot és vezeték nélküli, amely lehetővé teszi , hogy közvetlenül bárhol elhelyezhesse a belső térben. A rejtett kamera összes funkcióját távolról vezérelheti az okostelefonok (iOS, Android) számára ingyenesen elérhető "CamSC" alkalmazáson keresztül, amelyen keresztül valós időben nézhet képeket és módosíthatja a kamera beállításait. A fényképezőgéppel ellátott detektor WIFI-n keresztül csatlakoztatható egy otthoni útválasztóhoz, amely lehetővé teszi a kép bármikor és bárhol történő monitorozását mobiltelefonján keresztül.

füstjelző kamera

A kamera tartalmaz egy mozgásérzékelési funkciót is , amelyet a mozgás térben történő rögzítésekor indítanak. Az érzékelő hatótávolsága 5 méter. Nagyszerű funkció, amelynek köszönhetően nem fog lemaradni egyetlen fontos felvételről sem, mert a felvételeket csak a tevékenység során rögzítjük. A rögzített felvételeket H.264 tömörítésnek vetik alá a fájlméret csökkentése érdekében, majd egy támogatott micro SD kártyán tárolják , legfeljebb 64 GB-ig . A kétirányú hang lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt távolról - megnyugtathatja a háziállatot, beszélgethet egy gyerekkel stb.

wifi rejtett kamera

Mozgásérzékelés, éjszakai látás, valós idejű videomegtekintés - kövesse nyomon, mi zajlik otthonában

füstérzékelő kém kamera

Jellemzők:

PLUSZ Rejtett kamera egy füstérzékelőben
plusz WiFi valós idejű képátvitel
plusz Készenléti idő: 365 nap
plusz Mozgásérzékelési funkció
plusz Éjszakai IR LED látás 5 méterig

Specifikációk:

Képérzékelő: FULL HD 1920x1080p
Objektív: CMOS 2MP
Fotó felbontás: 1920x1080 képpont
Videó felbontás: 1920x1080 képpont
Képarány: 15 kép / mp
Tömörítési formátum: H.264
Felvétel ciklusban: igen
Állítható kameraállás: 15 °
Szkennelési szög: 145 °
Éjszakai látótávolság: 5 méter
Mozgásérzékelés: igen, PIR érzékelő 5 méteres hatótávolsággal
Memóriakártya: támogatja a Micro SD kártyát max. 64 GB (nem tartozék)
Tápellátás: újratölthető 5200mAh lítium akkumulátor
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Töltési idő: 12 óra
Töltés: mikro USB kábel
Méretek: 11,6x11,6x5,2 cm

Csomag tartalma:

1x füstérzékelő FULL HD kamerával
1x USB kábel
1x USB olvasó a micro SD kártyához
1x rögzítőcsavar készlet
1x 3M matrica
1x kézikönyv

Miért érdemes kémtechnikát vásárolni az üzletünkön keresztül?

Éves tapasztalattal rendelkező kémtechnika közvetlen importőre és forgalmazója vagyunk . A termékek feldolgozásával és javításával kapcsolatos követelményeinket közvetlenül a gyártóval konzultáljuk. Az eladásban szereplő minden termék átmegy a minőségellenőrzésen, és csak ezt követően kerül besorolásra a kémtermékek kínálatába.

Tesztjeink azt mutatják, hogy értékesített technikánk hatékonyabb és hosszabb az élettartama a versenyképes termékekhez képest. Váratlan technikai problémák esetén igyekszünk sürgősen megoldani a helyzetet az ügyfelek elégedettsége felé.

Az eladó nem vállal felelősséget abban az esetben, ha ezeket a termékeket illegális célokra használják vissza. Használat előtt fontos megismerkedni a termékek országos működésének feltételeivel (törvény, műszaki előírások, rendeletek stb.) !!!

FIGYELMEZTETÉS: Ha versenyző termékeket talál (lényegesen alacsonyabb áron) , amelyek ugyanolyan kialakításúak lehetnek, de használt alkatrészeket, például optikát, akkumulátorokat, függetlenül attól, hogy ezek olcsó (olcsóbb) változatúak-e , tehát jelentős hatással van a termék általános minőségére és élettartamára. Ezért azt javasoljuk, hogy az ügyfelek ezt a tényt is figyelembe véve vegyék figyelembe a befektetés és a vásárlás előnyeit .

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés