LED lámpa 120W teljesítményű növények virágzásához

Kód: 36-061
53,640 Ft Nettó ár: 44,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

LED 120W lámpa a növények virágzásához, jótékony fényt biztosít a növények növekedéséhez sötét körülmények között, magas hőmérsékletű sugárzás nélkül, minimális energiafelhasználással.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED 120W lámpa a növények virágzásához, jótékony fényt biztosít a növények növekedéséhez sötét körülmények között, magas hőmérsékletű sugárzás nélkül, minimális energiafelhasználással.   Használja ki ezt a modern és hihetetlen módon, hogyan nőnek a növények zárt csarnokban, üvegházban vagy a pincében. Használható orchideák, rózsák, paprika, paradicsom, bazsalikom, saláta, gyógynövények, káposzta, spenót, zöldségek, brokkoli, virágok, uborkák és sok más gyümölcs és zöldség termesztésére. Emellett a szobanövények termesztésére is alkalmas. A LED-es növekedés lámpa szintén jó választás még a növények és növények klónozásához és a növénynövekedés minden fázisához.

LED lámpa 120w

Biztonságosan helyezhető el zárt térben is, mert nem túlmelegszik. A növényekre ható LED-es lámpa piros és kék fényt tartalmaz a maximális növénynövekedés előmozdítása és fenntartása érdekében. A növényeknek vörös és kék fényspektrumra van szükségük az egészséges és a gyors növekedéshez és a természetes fotoszintézis folyamathoz.

A LED-es lámpának maximális energiahatékonysága van, amelyet a növénynövekedés ösztönzésére használnak, környezetbarát, higanymentes az izzókban, mert ez egy LED technológia. A lámpát úgy tervezték meg, hogy megóvja a környezetet, és rendkívül energiahatékony a szabványos fluoreszkáló világítási rendszerekhez képest, ami tükröződik az alacsony üzemeltetési költségekben.

led lampa növények

Alumínium vázzal rendelkezik, amely elvezeti a minimálisan előállított hőt a LED-diódából. Az alumínium biztosítja a lámpa könnyű súlyát is. A fényforrás nagy teljesítményű LED SMD diódákból áll. A LED-ek működési környezete -20 ° és 55 ° C közötti, a páratartalom pedig 5% és 95% között van.

A LED világít

Mind a vörös, mind a kék fények az elektromágneses spektrum részét képezik, amely szabad szemmel látható. A vörös fény hullámhosszúsága 630-660 nm, frekvencia 400-484 tf . A kék fény 440-460 nm hullámhosszúságú és 606-668 Hz frekvenciájú . A vörös spektrumot a klorofill A és a klorofill B esetében alkalmazzák. A növényeknek általában vörös hullámhosszúaknak kell lenniük egészséges növekedésükhöz és fejlődésükhöz.

led lámpa növényeken

A fotoszintézis leginkább a vörös fénytől, másodsorban pedig a kék fénytől származik. Sok növény esetében azonban kék fényt is szükséges a növekedés, a virágzás, a virágzás és a gyümölcsképződés szabályozása miatt. Ezért növekszik a LED-fény, amely alkalmas a növényfejlesztés minden szakaszára.

paraméterek:

Típus: Led 120W lámpa
Teljesítmény: 120W
A LED-ek száma: 1365
LED színek: piros 1131 + kék 234
LED típus: SMD
Bemeneti feszültség: AC85-265V
Méretek (mm): 315x310x40
Izzó izzási szög: 120 °

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés