Hydroponic termesztés - High Power LED panel teljes spektrumú 300W

Kód: 36-063
86,040 Ft Nettó ár: 71,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Hydroponic Growing - nagy teljesítményű LED panel ideális minden növény növekedési fázisához, és jó kölcsönhatásban van a vízkultúrával és a talaj kultúrával. Ezért hasznosnak találja a hazai kertben, a virágkiállításban, az üvegházakban stb.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Hydroponic Growing - nagy teljesítményű LED panel ideális minden növény növekedési fázisához, és jó kölcsönhatásban van a vízkultúrával és a talaj kultúrával. Ezért hasznosnak találja a hazai kertben, a virágkiállításban, az üvegházakban, pincékben és akváriumokban. Ebben az esetben ez hihetetlen módon, hogyan nőnek a növények zárt csarnokban, üvegházban vagy a pincében. Használható orchideák, rózsák, paprika, paradicsom, bazsalikom, saláta, gyógynövények, káposzta, spenót, zöldségek, brokkoli, virágok, uborkák és sok más gyümölcs és zöldség termesztésére. Emellett a szobanövények termesztésére is alkalmas. A LED-es növekedés lámpa szintén jó választás még a növények és növények klónozásához és a növénynövekedés minden fázisához.

Teljes panel LED panel

Biztonságosan helyezhető el zárt térben is, mert nem túlmelegszik. A növényekre ható LED-es lámpa piros és kék fényt tartalmaz a maximális növénynövekedés előmozdítása és fenntartása érdekében. A növényeknek vörös és kék fényspektrumra van szükségük az egészséges és a gyors növekedéshez és a természetes fotoszintézis folyamathoz.

A LED-es lámpának maximális energiahatékonysága van, amelyet a növénynövekedés ösztönzésére használnak, környezetbarát, higanymentes az izzókban, mert ez egy LED technológia. A lámpát úgy tervezték meg, hogy megóvja a környezetet, és rendkívül energiahatékony a szabványos fluoreszkáló világítási rendszerekhez képest, ami tükröződik az alacsony üzemeltetési költségekben.

led lampa növények

Alumínium vázzal rendelkezik, amely elvezeti a minimálisan előállított hőt a LED-diódából. Az alumínium biztosítja a lámpa könnyű súlyát is. A fényforrás nagy teljesítményű LED SMD diódákból áll. A LED-ek működési környezete -20 ° és 55 ° C közötti, a páratartalom pedig 5% és 95% között van.

A NASA vezette panele nő

A LED panel teljes spektrumot biztosít. A vörös fény hullámhosszúsága 630-660 nm, frekvencia 400-484 tf . A kék fény 430-460 nm hullámhosszú, 606-668THz frekvenciájú, az IR fény 730 nm-es, az UV fény 380 nm-es, a fehér meleg fény 3500K és a 6500K fehér fény. A vörös spektrumot a klorofill A és a klorofill B esetében alkalmazzák. A növényeknek általában vörös hullámhosszúaknak kell lenniük egészséges növekedésükhöz és fejlődésükhöz. A kék spektrum a vegetatív növekedés és felszívódás maximális csúcspontja. Fehér fény biztosítja az összes hiányzó spektrum kitöltését. A meleg fény biztosítja az energiát és támogatja a növényi fotoszintézist. Az UV fénynek egyedi sterilizáló funkciója van és megöli a fitopatogén baktériumokat. Az IR biztosítja a virágzást és a csírázást.

led lámpa növényeken

A fotoszintézis leginkább a vörös fénytől, másodsorban pedig a kék fénytől származik. Sok növény esetében azonban kék fényt is szükséges a növekedés, a virágzás és a gyümölcsképződés szabályozása miatt. Ezért növekszik a LED-fény, amely alkalmas a növényfejlesztés minden szakaszára.

paraméterek:

Típus: Full Spectrum Led Panel
Teljesítmény: 300W
A LED-ek száma: 252
LED színek: piros 183 + kék 40 + 10 meleg fehér + 10 fehér + 6 IR + 3 UV
LED hullámhossz: piros 630nm ~ 660nm, kék 430nm ~ 460nm, meleg fehér 3500K, fehér 6500K, IR 730nm, UV 380nm.
LED típus: SMD
Bemeneti feszültség: AC85-265V
Méretek (mm): 400x210x60
Súly: 2,8 kg

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés