A NASA izzó növények 36W (12x3W)

Kód: 36-055
18,720 Ft Nettó ár: 15,600 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

A NASA izzó növények 36W (12x3W) hihetetlen módon növekszik növényekre zárt csarnokban, üvegházban vagy alagsorban. Ez alkalmas minden fázisában a növények növekedését.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A NASA izzó növények 36W (12x3W)   hihetetlen módon növekszik növényekre zárt csarnokban, üvegházban vagy alagsorban. Ezt fel lehet használni, hogy nő orchidea, rózsa, paprika, paradicsom, bazsalikom, fejes saláta, fűszernövények, káposzta, spenót, zöld, brokkoli, virágok, uborka, és sok más gyümölcsök és zöldségek. Ugyancsak alkalmas a növekvő szobanövények. LED Grow lámpa is jó választás, még klónozására növények és palánták valamennyi szakaszában növények növekedését.

LED-es lámpa növény

Ez elhelyezhető akkor is biztonságosan zárt térben, mert nem túlmelegedhet. LED fény a növényeknek tartalmaz vörös és kék fényt, annak érdekében, hogy elősegítse és fenntartsa a legnagyobb a növények növekedését. Növények kell a piros és kék fény spektruma az egészséges és a gyors növekedés és a természetes folyamat a fotoszintézis.

LED Grow lámpa maximális energiahatékonyság, amely a stimuláció a növények növekedése, a környezetbarát, higanymentes lámpákban, mert ez egy LED-es technológiát. A lámpa úgy lett kialakítva, hogy mentse a környezet, és rendkívül energiatakarékos összehasonlításakor a hagyományos fluoreszcens világítási rendszerek, ami tükröződik az alacsony üzemeltetési költségek.

LED izzó növények

Meg van egy alumínium váz, amely elvezeti az a minimális generált hőt a LED dióda. Alumínium is biztosítja a könnyű súly a lámpa. Fényforrás áll magas teljesítmény 3W LED SMD diódák. A munkakörnyezet működésének LED -20 ° és 55 ° C és a páratartalom 5% és 95%.

LED növekvő fény

Mind a vörös és kék fény része az elektromágneses spektrum azon látható, hogy a szabad szemmel. Vörös fény hullámhossza 620-750nm és egy frekvencia 400-484THz. Kék fény hullámhossza 450-495nm és egy frekvencia 606-668THz. A vörös spektrum fel tudja használni a klorofill A és klorofill a B. Általában a növények kell minden vörös hullámhossz az egészséges növekedés és fejlődés.

LED-es lámpa növény

A fotoszintézis fordul elő a legtöbb alapvetően vörös fény, és másodsorban a kék fény. Azonban sok növény is szükséges, kék fény, mert a növekedés szabályozása, virágzás és gyümölcs kialakulását. Ezért van Grow LED termesztésére alkalmas minden szakaszában növények fejlődését.

Műszaki adatok:

Típus: A1-W
Teljesítmény: 36W
LED-ek száma: 12x3W
LED-es típus: SMD LED
Bemeneti feszültség: AC85-265V
Méretek (mm): 122x136
Az arány a piros és a kék 8: 1
Ragyogó szög: 60 °
Menet típusa: E27

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%