A LED 120W-os lámpát vízálló kivitelben 100W

Kód: 36-058
U$207.90 Nettó ár: U$173.25
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

LED-es lámpa 120 ° -os vízálló kialakítású, 100W-os lámpát úgy terveztek, hogy maximális terményt termeljen a lehető legkevesebb áron.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED-es lámpa 120 ° -os vízálló kialakítású, 100W-os lámpát úgy terveztek, hogy maximális terményt termeljen a lehető legkevesebb áron. Hihetetlen módon biztosítja a növények beltéren történő termesztését a csarnokban, az üvegházban vagy a pincében. Használható orchideák, rózsák, paprika, paradicsom, bazsalikom, saláta, gyógynövények, káposzta, spenót, zöldségek, brokkoli, virágok, uborkák és sok más gyümölcs és zöldség termesztésére. Emellett a szobanövények termesztésére is alkalmas. A LED-es növekedés lámpa szintén jó választás még a növények és növények klónozásához és a növénynövekedés minden fázisához.

led lámpa növény

Biztonságosan helyezhető el zárt térben is, mert nem túlmelegszik. A növényekre ható LED-es lámpa piros és kék fényt tartalmaz a maximális növénynövekedés előmozdítása és fenntartása érdekében. A növényeknek vörös és kék fényspektrumra van szükségük az egészséges és a gyors növekedéshez és a természetes fotoszintézis folyamathoz.

A LED-es lámpának maximális energiahatékonysága van, amelyet a növénynövekedés ösztönzésére használnak, környezetbarát, higanymentes az izzókban, mert ez egy LED technológia. A lámpát úgy tervezték meg, hogy megóvja a környezetet, és rendkívül energiahatékony a szabványos fluoreszkáló világítási rendszerekhez képest, ami tükröződik az alacsony üzemeltetési költségekben.

led lampa növények

Alumínium vázzal rendelkezik, amely elvezeti a minimálisan előállított hőt a LED-diódából. Az alumínium biztosítja a lámpa könnyű súlyát is. A fényforrás nagy teljesítményű LED SMD diódákból áll. A LED-ek működési környezete -20 ° és 55 ° C közötti, a páratartalom pedig 5% és 95% között van.

LED lámpa nő

Mind a vörös, mind a kék fények az elektromágneses spektrum részét képezik, amely szabad szemmel látható. A vörös fény 640-660 nm hullámhosszú, a kék fény 440-460 nm hullámhosszú . A vörös spektrumot a klorofill A és a klorofill B esetében alkalmazzák. A növényeknek általában vörös hullámhosszúaknak kell lenniük egészséges növekedésükhöz és fejlődésükhöz.

led lámpa növényeken

A fotoszintézis leginkább a vörös fénytől, másodsorban pedig a kék fénytől származik. Sok növény esetében azonban kék fényt is szükséges a növekedés, a virágzás és a gyümölcsképződés szabályozása miatt. Ezért növekszik a LED-fény, amely alkalmas a növényfejlesztés minden szakaszára.

paraméterek:

Típus: LED lámpa
Teljesítmény: 100W
A LED-ek száma: 48
LED színek: 32 piros + 16 kék
LED hullámhossz: piros 640nm - 660nm, kék 440nm - 460nm.
LED típus: SMD
Bemeneti feszültség: AC85-265V
Méretek (mm): 290x235x130
Izzó izzási szög: 120 °
Élettartam: kb. 60 000 óra.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés