Vidám kutya és macska intelligens labda - automatikus (3 aktivitási szint)

Kód: 11-336
35,640 Ft Nettó ár: 29,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Vidám kutya és macska intelligens labda - automatikus. Az intelligens labda 3 aktivitási szinttel biztosítja, hogy háziállata soha ne legyen szomorú és egyedül.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Vidám kutya és macska intelligens labda - automatikus (3 aktivitási szint) . A szemtelen intelligens labda három szintű aktivitással biztosítja, hogy háziállata soha ne legyen szomorú és egyedül . Mindannyian ismerjük háziállatainkat, amikor velük vagyunk, ez a legjobb idő számukra . Sajnos többségünknek munkába, iskolába kell járnia, vagy más feladatokat kell viselnie, és amíg távol vagyunk, szőrös családtagunk unatkozni fog. Az ilyen unalom sok kellemetlenséget okozhat - szakadt cipő, sérült bútorok vagy kanapé, és a legrosszabb esetben az eredmény az állatok depressziója.

Intelligens automatikus gördülő labda kutyák és macskák számára

kutya intelligens labda vidáman

A legkorszerűbb technológiának köszönhetően az állati játék nem csupán csont, labda vagy teniszlabda. Az új intelligens labda pontosan az a fajta játék, amely órákon keresztül szórakoztatja kedvencét, még akkor is, ha nem vagy ott . A játékos golyó belsejében van egy speciális motor , amely lehetőséget ad a szabad mozgásra, és így kedvtelésből tartott kedves partnerré válik.

Ha háziállat megnyomja vagy megérinti a labdát, akkor a kicsi labda az egész területen fut, és elindulhat az őrült üldözés. Ha a labda akadályon találkozik, megváltoztatja annak irányát, tehát nem fog beragadni sehova, és ne hagyja abba a mozgást. Az intelligens labdát háromféle aktivitási szintre lehet állítani . ZÖLD - a labda csak finoman gördül a padlón, és cselekvésre ösztönzi háziállatát. KÉK szint - növeli a labda aktivitását a normál szintre, az intelligens játék egy kicsit aktívabb, és ösztönzi szőrös barátját további aktivitásra. A PURPLE teljes őrültséget jelent - kapcsolja be a labdát ebben a helyzetben, és az elkezdi ugrni (a terméktől függően) és gyorsan futni, és háziálla valóban izzadni fog. A szinteket a motor gombjának megnyomásával lehet szabályozni.

vidám labda

Sok állat azonban nem ismeri az ilyen típusú játékot, és a spontán mozgás vagy a motor hangja kezdetben visszatarthatja őket. Ennek az innovatív játéknak a gyártója is gondolkodott rajta, ezért készített egy intelligens segítőt - egy lyukat a labda oldalán, ahol jutalmat vagy finomságot helyezhet be, hogy megmutassa háziállatának, hogy ne aggódjon, és a labda szórakozásból . Amint a négylábú kisállata megfárad, a labda alvó módba kerül, és inaktív marad, amíg újra meg nem érinti. Adjon hosszú ideje aktív szórakozást kutyájának vagy macskájának, mert cserébe hálásak lesznek, így nyugodtan aludhat.

labda macskáknak okosan

Jellemzők

plusz Interaktív játék háziállatok számára
plusz Állítható aktivitási szint
plusz Lyuk a finomságra
plusz Magas gömbállóság

Műszaki adatok

Súly: 200 g (motorral együtt)
Méretek: 77mm - gömbátmérő
Akkumulátor: Li-Polymer 3,7v 300mAh
Üzemi hőmérséklet: 0–40 °

Csomag tartalma:

1x éljenző labda
1x USB töltéshez

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés