Lézer digitális távolságmérő Bluetooth és IP65

Kód: 11-322
53 640 Ft Nettó ár: 44 701 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

A Bluetooth és az IP65 lézeres digitális távolságmérő egy hordozható kézi mérőműszer, beépített mérőkerékkel és nagy digitális LED kijelzővel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A Bluetooth és az IP65 lézeres digitális távolságmérő egy hordozható kézi mérőműszer, beépített mérőkerékkel és nagy digitális LED kijelzővel. Robusztus házának és kompakt kialakításának köszönhetően a mérőberendezés tökéletesen ellenáll a vízállóságnak vagy az esésnek és a potenciális szétesésnek. A mérő nagyméretű színes digitális 2,4" LCD kijelző, kiválóan olvasható a mért adatok és az automatikus forgatás pozíciójának megfelelően a készülék. Innovatív eszköz kombinációját kínálja a lézeres méréstechnika és távolságmérő kerék, nem probléma mérés egy sima felületen görbült felület, és kínál akár 11 funkció, hogy megfeleljen a különböző mérési igényeket. A lézer mérő használják nagy pontosságú távolság mérésére és számlálása terület gyorsan és kényelmesen. mérési távolság eléri a 60 métert és a váltás mérési mértékegységek - láb, hüvelyk, méter a mérés során.

digitális lézeres mérő

A lézermérő Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik , így méréseket küldhet a " Mileseey Pro" alkalmazáson keresztül a telefonra, majd jegyzeteket készíthet a mért adatokhoz. A készüléket újratölthető akkumulátorok táplálják (3x AAA) , amelyek kényelmesen feltölthetők a gumifedél mögötti Micro USB porttal , amely porálló és IP65 vízálló, ami meghosszabbítja a készülék élettartamát . A digitális lézermérő praktikus tartozék bármely otthonhoz, műhelyhez különböző távolságok mérésére, de felhasználását az építőiparban, az ellenőrzésben, a projekt vizualizációban és hasonlókban is megtalálja.

Mérő kerék

Ezzel a kerékkel mérheti a távolságot a felületen lévő kerék mozgatásával a kezdőponttól a végéig, függetlenül attól, hogy a felület görbe, kerek vagy egyenetlen.

lézeres mérő mérő kerék

lézeres mérő

Lézeres lézer

A beépített piros lézervonalat a felületre vetítik, hogy segítsen azonosítani a valós idejű szöget a további elhelyezéshez és a jelöléshez.

Pontról pontra

A lézeres mérő mérheti a kiválasztott pontok közötti közvetett távolságot. Egy helyről pontosabb méréseket készíthet, például az utcán, ahol könnyen megtalálhatja az épület vagy ablakok hosszát, szélességét vagy magasságát, miközben egy helyen tartózkodik.

digitális lézeres mérők

lézer mérő bluetooth-mal

Bluetooth-kapcsolat - mobil alkalmazás

Használja a " Mileseey Pro " mobiltelefonján található fényképezőgépet, hogy képet készítsen a mérésről, és a mérőadatokat a lézermérőből Bluetooth-on keresztül kapja, hogy megjelölje a méréseket az alkalmazásban. Különböző megjegyzéseket adhat hozzá a mérésekhez, és megoszthatja azokat barátaival e-mailben, WhatsApp, Skype és másokkal.

Hangadatok

A mért adatok az emberi hang által olvashatóak a mérési eredmények meghallgatásához, ha jelenleg nem tudja megtekinteni a lézeres mérő kijelzőjét.

hordozható lézeres mérő

Jellemzők:

plusz Lézer mérő 60m
plusz Nagy mérési pontosság + -2mm
plusz Ujratölthető elemek
plusz Mérő kerék
plusz Megfelel az IP65 szabványnak
plusz Bluetooth mobil kapcsolat az alkalmazáson keresztül
plusz Minőség és tartós kialakítás
plusz 2,4 "LED színes kijelző

Műszaki adatok:

Modell: R2B
Lézer: 2. osztály
Lézeres távolságmérés: 60 méter
Mérési pontosság: + -2 mm
Üzemi hőmérséklet: 0 ° C - 40 ° C
Elemek: 3x AAA újratölthető
Digitális 2,4 "LCD kijelző: színes kijelző
Méretek: 25 mm (magasság) x 55 mm (szélesség) x 135 mm (hossz)
Súly: 330 g

A csomag tartalmaz:

1x Lézer mérő
1x Micro USB kábel
3x AAA akkumulátor
1x hordozható tok
1x szíj
1x felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés