Lebegő mágneses (lebegő) fény és lámpa

Kód: 11-362
48 600 Ft Nettó ár: 40 500 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Lebegő mágneses (lebegő) fény és lámpa. Egyedülállóan forgó anti-gravitációs és lebegő földgömb az Encyclopedia könyvvel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Lebegő mágneses (lebegő) fény és lámpa. Az egyedülállóan forgó anti-gravitációs és lebegő földgömb alapja az Encyclopedia könyv, remek belső kiegészítés a szobájához, irodájához vagy vállalkozásához, amely mindenki figyelmét felkelti . Galileo Galilei kimondta a legendás mondatot - "És mégis - mozog" (forog) , amely teljesen új irányt adott abban, hogy az ember hogyan érzékeli a Föld bolygót és a környező univerzumot. Ennek a lebegő földgömbnek köszönhetően otthon lehet forgó bolygónk . A mágneses indukció következtében a földgömb körülbelül 2 cm-re lebeg a platform felett . Ez a megfelelő kiegészítő mindazok számára, akik szeretnének kiemelkedni és felhívni a környezet figyelmét!

A világ anti-gravitációs földgömbje spontán lebeg és a mágneseknek köszönhetően forog a peron felett.

lebegő földgömb mágneses a fénnyel

Amellett, hogy a földgömb tökéletesen illeszkedik minden térbe , éjszakai lámpaként is szolgálhat, mivel ez a modell is ragyog . Legyen szó akár látogatásról, akár vásárlóról, akinek ez a tartozéka van, mindenképpen pontokat fog szerezni. A lebegő földgömb tökéletes dekorációs kiegészítő azok számára, akik szeretik a szokatlan és érdekes dolgokat. A földgömb alapja az Enciklopédia alakja, amely megnöveli annak megjelenését.

A földgömb amellett, hogy bármilyen térben tökéletes kiegészítő, éjszakai lámpaként is használható, mivel ez a modell is ragyog . Legyen szó akár látogatásról, akár vásárlóról, ezzel a kiegészítővel biztosan pontokat fog szerezni. Az úszó földgömb tökéletes dekorációs kiegészítő azok számára, akik szeretik a szokatlan és érdekes dolgokat. A földgömb alapja az Enciklopédia alakja, amely megjelenést kölcsönöz a világnak.

A lebegő földgömb spontán forog tengelye körül, pontosan úgy, mint Földünk.

lebegő földgömb

Műszaki adatok:

Fény: LED 3W
Élettartam: 50000 óra
Bemenet: AC100-240V
Kimenet: DC 12V 1,5A
Fogyasztás: 12W
Földgömb mérete: 13 cm (6 ")
Kerület: 44 cm
A földgömb magassága az alap felett: kb. 2 cm
Alapméret: 15,5x21x2,8 cm


Csomag tartalma:

1x lebegő földgömb
1x hálózati adapter
1x Globe platform
1x felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés