KeySmart Pro - kulcsszervező GPS helymeghatározóval és LED-es lámpával

Kód: 11-329
31 600 Ft Nettó ár: 26 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

KeySmart Pro - GPS-helymeghatározóval és LED-es fényű kulcsszervező, amellyel soha nem veszítheti el a kulcsát, ugyanakkor kompakt, kényelmes hordozható és rendezett.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

KeySmart Pro - GPS-helymeghatározóval és LED-es fényű kulcsszervező, amellyel soha nem veszítheti el a kulcsát, ugyanakkor kompakt, kényelmes hordozható és rendezett. Nem zavar, hogy a gombok reszketnek? Soha nem találja meg a megfelelő kulcsot először? Mindörökre vége! Szervezze meg nagyméretű kulcscsomóját egyszerű módon elegáns és vékony szervezővé a gyors és kényelmes használat érdekében .

Ez a kulcsszervező prémium feldolgozási minősége, akár 14 kulcs tárolására is alkalmas . A KeySmart Pro legnagyobb előnye a lokátor funkció, amely az elveszett kulcsok megtalálására szolgál az ingyenes, letölthető „Csempe” mobil alkalmazáson keresztül ( iOS, Android ). A kulcsszervezõ erõs LED-es lámpával és palacknyitóval van felszerelve . Az innovatív szervezőnek van egy beépített akkumulátora , amely mikro-USB kábellel újratölthető, és teljesen feltöltve akár 45 napig is használható . Egyszerűen imádni fogja ezt a terméket , mivel megkönnyíti a mindennapi használatát és a kulcsok hordozását.

Elegáns, rendezett és csendes, ez a KeySmart Pro kulcsszervezője

A KeySmart Pro kulcsszervező

Soha ne veszítse el a kulcsot a KeySmart Pro használatával

A mobiltelefonon a „Csempe” (iOS, Android) alkalmazás segítségével megkeresheti a kulcsok helyét a térképen , és lehetősége van arra is, hogy aktiválja a gombok csengetését, hogy gyorsabban megtalálják azokat .
A bónusz funkció az ellenkező lokalizációhoz tartozó kulcsszervezőn található „Mozaik” gomb , amely megnyomásával aktiválja a telefont, hogy még csendes üzemmódban is csengetni kezdjen, hogy megtalálják .

kulcskeresőInnovatív kulcsszervezőkulcsszervező pozíciókereséssel

Testreszabhatja a kulcsszervezőt igényei szerint

A szervező hasznos kiegészítőkkel, például mini kés vagy palacknyitóval bővíthető , így praktikus és ügyes kiegészítő lehet a zsebében.

szervező kulcsok usb-valszervező kulcsok csavarhúzóvalkulcsszervező bepattintható horoggalkulcsszervező tartóval a zsebében

Jellemzők:

PLUSZ Gyakorlati kulcsszervező
PLUSZ Legfeljebb 14 kulcs tárolható
PLUSZ GPS-kereső kulcsok vagy akár mobiltelefonok kereséséhez
PLUSZ Erőteljes LED-es fény
PLUSZ Lehetőség van hasznos kiegészítők hozzáadására

Csomag tartalma:

1x Keysmart Pro szervező (kiegészítők vásárlásához szükséges)
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%