Gonosz csont - okos kutyajáték bluetooth vezérléssel az alkalmazáson keresztül

Kód: 11-338
28,440 Ft Nettó ár: 23,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Gonosz csont - okos kutyajáték bluetooth vezérléssel az alkalmazáson keresztül nem hagyja unatkozni vagy inaktívvá a kutyáját. Garantálja órányi szórakozást.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Gonosz csont - okos kutyajáték bluetooth vezérléssel az alkalmazáson keresztül nem hagyja unatkozni vagy inaktívvá a kutyáját. Ha nincs elég idejük kutyánkkal folytatott tevékenységekre, akkor unatkozni kezd, ami depresszióhoz vezethet. A négylábú háziállatok minden szerelmese tudja, hogy a kutya gondozása ugyanolyan, mint a gyermek gondozása. A kutyának időnkre, szerelemre és figyelmünkre van szüksége. Az intelligens csont egy csodálatos innovatív játék, amelyet nem szabad kihagyni kutya repertoárjában. Az Android / iOS alkalmazás segítségével csatlakoztassa a telefonhoz a Bluethoothon keresztül, és a játék elindulhat. Adja meg legjobb barátjának a stimuláló és szórakoztató tevékenységeket, amelyekre nagyon sok szüksége van. Wickedbone intelligens kutyajáték - Ennek az interaktív játéknak az a nagy előnye, hogy nemcsak a kedvtelésből tartott állatokat szórakoztatja, hanem te is - a mobilon keresztüli vezérlésnek köszönhetően a csont mozgását közvetlenül vezérelheti, tehát nem csak a kutyája játszik meg, de te is.

A gonosz csont garantálja órányi szórakozást szőrös kisállatával

intelligens csontjáték kutyák számára gonosz csont

Az intelligens kutyacsontba beépített 9 előre beállított mód van, amelyek szórakoztatják a kutyáját, és soha nem hagyják abba a szórakoztatást. Természetesen a játékon kívül más embereknek is vannak más kötelességeink, de ez az okos játék nem fog csalódást okozni. Csak válasszon egy olyan interaktív módot, amely szabadságot ad a csontjátéknak, és automatikusan játszik a kutyájával anélkül, hogy irányítaná. A csont saját, eredeti érzelmi rendszerének köszönhetően különféleképpen reagál a különböző érzelmekre. Ezért minden egyes érintésnél más-más cselekedet történik, ami megakadályozza, hogy a kutya apátikusnak érezzék a játékot. Az intelligens csont kültéri használatra is alkalmas. A mobilalkalmazásban különböző paramétereket állíthat be, amelyek testreszabhatók a különböző felületekre és helyzetekre.

Az alkalmazásvezérlésnek köszönhetően az interaktív csonttal való játék nem csak kutyájának, hanem számodra is szórakoztató lesz.

gonosz csont irányítja a csontot az alkalmazáson keresztül

A csont FDA anyagból készül, és biztonságos mind az emberek, mind a négy lábú szőrös háziállatok számára. A csont a szilikon kerekeken mozog , amelyeket könnyen eltávolíthat és víz alatt moshat. A csont teljesen fel van töltve 1 óra alatt, ami elég körülbelül 40 perc aktív felhasználáshoz és körülbelül 4 óra interaktív üzemmódhoz. A szórakozás és a kedvtelésből tartott állatok boldogsága csak egy kattintással elérhető.

A játék az FDA szabványnak megfelelő alkatrészekből készül, és ugyanolyan biztonságos és tartós az Ön háziállata számára, mint ön.

biztonságos FDA összetétel gonosz csont

Automatikus üzemmód Intelligens csontjáték kutyának

Jellemzők:

plusz Végtelen órányi szórakozás
plusz Könnyen mosható kerekek
plusz Mozgásvezérlés okostelefonon keresztül

Műszaki adatok:

Töltési idő - 1 óra
Az akkumulátor kapacitása - 500 mAh
Méretek: Szélesség - 151,5 mm, Magasság - 64 mm
Súly -300 g
Legnagyobb sebesség 3,5 m / s

Csomag tartalma:

1x intelligens csont
1x töltőkábel
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%