Elektromos dobkészlet - 9 dobos szilikonbetét

Kód: 11-303
42 840 Ft 39 240 Ft Nettó ár: 32 699 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Elektromos dobkészlet - 9 dobos szilikonbetétkészlet külső hangszórókhoz való csatlakoztatáshoz, lábpedálokkal együtt, hogy valódi dobokat képezzen.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Elektromos dobkészlet - 9 dobos szilikonbetétkészlet külső hangszórókhoz való csatlakoztatáshoz, lábpedálokkal együtt, hogy valódi dobokat képezzen . Nagyszerű interaktív játék a gyerekeknek , valamint azoknak a felnőtteknek, akik szeretik a zenét. Az elektronikus dobok sora a dob, a cimbal és a beépített kompozíciók hangjait tartalmazza , mint kísérő zenét a dobokon játszott játékhoz. Ez a rugalmas és összecsukható dobkészlet 9 szilikon dobbetétet tartalmaz , amelyek kiváló hiteles hangokat hoznak létre és szimulálják a dobok tényleges hatását . Szintén elérhetőek a demo műsorszámok, a különböző stílusok és a dobbeállítások ritmusai . Egy hasznos funkció a zenei alkotások rögzítése és későbbi lejátszása az elektronikus dobokon.

elektromos dobok a padonzene dob-párna

A 3,5 mm-es audio kimeneten keresztül csatlakoztathat fejhallgatót vagy külső hangszórókat a hanghoz, és csatlakoztathat egy MP3-lejátszót, táblagépet, mobiltelefont a kísérő zenék lejátszásához egy 3,5 mm-es hangbemenettel . A zenelejátszás teljesítménye 2x AAA elem vagy USB kábel segítségével lehetséges. Ez egy minőségi zenei játék , amely hosszú órákat biztosít a szórakozásra , de ez is növeli a kreativitást, a koncentrációt és a ritmusérzetet . A gyerekek jobban koncentrálnak, koordinálják a mozgásokat, ritmikus képességeket szereznek, és támogatják a zenehallgatás fejlődését.

Jellemzők:

PLUSZ 9 dob
PLUSZ 3,5 mm-es kimenet és bemenet
PLUSZ Kiváló minőségű pad anyag
PLUSZ Egyszerű és könnyen átvihető

Műszaki adatok:

Anyag: szilikon + műanyag
Tápegység: 2x AAA 1,5V vagy USB
Tápegység: USB 5V
Méretek: (D) 385 mm x (W) 275 mm
Súly: 365 g

Csomag tartalma:

• 1x elektromos dob
• 2x lábpedál
• 2x dobszárny
• 1x USB-kábel
• 1x felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés