Cat Ball - Cheerble + Smart Automatic (3 tevékenységi szint)

Kód: 11-415
34 200 Ft Nettó ár: 28 501 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Cat Ball - Cheerble + Smart Automatic (3 aktivitási szint) - automatikusan guruló labda, ideális játék macskáknak.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Cat Ball - Cheerble + Smart Automatic (3 aktivitási szint) - automatikusan guruló labda, ideális játék macskáknak. Egy szemtelen intelligens labda három tevékenységi szinttel biztosítja, hogy kedvence soha ne legyen szomorú és egyedül . Mindannyian ismerjük kedvenceinket, amikor velük vagyunk, ez a legjobb időszak számukra . Sajnos legtöbbünknek munkába, iskolába kell járni vagy más kötelességeket vállalni, és amíg távol vagyunk, szőrös családtagunk kezd unatkozni. Az ilyen unalom számos kellemetlenséggel járhat - szakadt cipő, megsérült bútor vagy kanapé, és legrosszabb esetben állati depressziót okozhat.

Gördülő labda macskáknak - (a felülete műgyapot, karcálló) akkumulátorral

labda macska gonosz cheerble

A legmodernebb technológiának köszönhetően az állatok számára készült játék már nem csak egy csont, egy labda vagy egy teniszlabda. Az új intelligens labda pontosan az a fajta játék, amely órákon át szórakoztatja kedvencét, még akkor is, ha nem vagy ott . A játékos labda belsejében egy speciális motor található , amely lehetőséget ad a szabad mozgásra és így válik kedvence vidám partnerévé.

automata játék macskáknak - vidám labda

Ha kedvence meglöki vagy megérinti a labdát, a kis labda végigfut a területen, és kezdődhet az őrült hajsza. Ha a labda akadályba ütközik, megváltoztatja az irányát, így nem ragad sehol, és nem áll le a mozgásban. Az intelligens labda három aktivitási szintre állítható be . ZÖLD – a labda csak finoman gördül a padlón, és cselekvésre ösztönzi kedvencét. KÉK szint – normál szintre emeli a labdaaktivitást, az intelligens játék egy kicsit aktívabb, és több tevékenységre ösztönzi szőrös barátját. A LILA totális őrületet jelent – ebben a pozícióban kapcsold át a labdát, és az ugrálni kezd (terméktől függően) és gyorsan futni kezd, és kedvenced nagyon izzadni fog. A szintek a labdán lévő gomb megnyomásával szabályozhatók.

labda a macska ujjongásához

Ha a négylábú kedvence elfárad, a labda alvó üzemmódba lép, és inaktív marad, amíg újra meg nem érinti. Ajándékozza meg macskájának a hosszan tartó aktív szórakozást, amiért egy nyugodt alvással és egy mosollyal az édes arcán lesz a jutalma.

Jellemzők

plusz interaktív játék házi kedvenceknek
plusz állítható aktivitási szint
plusz karcálló
plusz nagy labdaellenállás

Műszaki adatok:

Modell: Cheerble Ball M1
Súly: 60 g (motorral együtt)
Méretek: 42mm - a labda átmérője
Akkumulátor: Li-Polymer 3,7V 100mAh
Üzemi hőmérséklet: 0-40°C
Piros szín
A labda felületének anyaga: műgyapot

Csomag tartalma:

1x Vidám labda
1x USB töltőkábel
1x Medál - harang
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés