Bluetooth csontvezető szemüveg zenehallgatáshoz + telefonhívások kezdeményezése

Kód: 11-339
51 600 Ft Nettó ár: 43 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Bluetooth csontvezető szemüveg zenehallgatáshoz + telefonhívások lehetővé teszik, hogy bárhol és bármikor hűvösnek tűnjön.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A csontvezetővel ellátott Bluetooth szemüveg zenehallgatáshoz + telefonhívások lehetővé teszik, hogy hűvösen nézzen ki, miközben zenét hallgat, vagy bárhol, bármikor telefonon kommunikálhat. Az üvegekbe beépített hangszórók vannak, amelyek segítségével zenét hallgathatnak anélkül, hogy a környezetét sokkal zavarnák. Ez egy forradalmian új technológia, amelyből kellemesen lepni fog. A hagyományos fejhallgatóval szembeni nagy előnye az, hogy zenét hallgatva még a környező hangokat is érzékelheti - például egy közeledő autó vagy vonat, ezért vigyázhat a körülvevő környezetre, és stílusosnak tűnik. Olyan elfoglalt világban élünk, ahol a klasszikus fejhallgató viselése meglehetősen praktikus, de ezekkel a luxus szemüvegekkel nem fog hiányozni.

A szemüveg zenét játszik - Nincs több idegesítő fülnyomás, mint ahogy a hagyományos fejhallgatókkal történik

szemüveg, amely zenét játszik

Még ha hosszú ideig is hordja őket, és zenét hallgat rájuk - nem kell aggódnia a halláskárosodás miatt - mivel a hang nem jut közvetlenül a fülébe. Hatékony szemvédelmet nyújtanak, elegánsnak néznek ki, és rajtuk keresztül zenét hallgathatnak anélkül, hogy zavarják a környéket - ez egy kiegészítő, amelyet a legújabb technológiák minden kedvelőjének meg kellett volna kapnia. Csatlakoztassa a napszemüveget az okostelefonhoz vagy a táblagéphez a Bluethoothon keresztül , és használatához nincs szükség további alkalmazásra.

Legjobb kép kialakítása, zenehallgatás vagy hívásvezérlés

hívásvezérlés napszemüvegben

Egy másik előnye az, hogy a napszemüveget használhatja a hívás vezérléséhez , így multifunkcionális csúcskategóriás eszközré válhat. A fülhallgató forradalmat hozott a telefonálás területén, és ezek a szemüvegek ugyanolyan innovatívak. Minden hívást egy gomb lenyomásával kezelünk anélkül, hogy a fülébe nem lenne praktikus fülhallgató. Az a tény, hogy a fejhallgatót nem közvetlenül a fülbe helyezik, kiküszöböli a klasszikus kihangosítókészlet viselésekor fellépő kellemetlen érzést (fülfájdalom, kellemetlen irritáció).

bluetooth csontvezető szemüveg

Ezeket a modern napszemüveget 120 mAh-os akkumulátor táplálja. A teljes feltöltés körülbelül 2 órát vesz igénybe, az akkumulátor élettartama pedig körülbelül 5 órát is igénybe vehet - amit a legtöbb felhasználó egy nap alatt könnyen felhasználhat. A speciális üveganyagnak (TR90) köszönhetően könnyű és tartós. A szemüveg természetesen UV400 szűrővel is rendelkezik , tehát a technológiai funkcionalitás kivételével megfelelnek a felhasználó gyakorlati követelményeinek is.

Minden hívást egy gombnyomással kezelhet

bluetooth zenei napszemüveg

Jellemzők:

plusz Bluetooth kihangosító
plusz Hallgatás / telefonálás / hangvezérlés
plusz Stílusos és sokoldalú szemüveg kialakítás
plusz Egyszerű működtetés
plusz Szemvédelem (UV Filter400)

Műszaki adatok:

Bluethooth - 5,0
Kompatibilis rendszerek - Android, iOS
Akkumulátor - 120 mAh
Hangszórók száma - 2
Mikrofon - sztereó
Méretek - 143x16x48 mm
Súly - 48g

Csomag tartalma:

1x napszemüveg
1x textil tok
1x töltőkábel
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés