Mini hangfordító - ZERO Android / iOS okostelefonhoz - 40 nyelv / 93 ékezet

Kód: 70-017
53,640 Ft Nettó ár: 44,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Mini hangfordító - ZERO Android / iOS okostelefonhoz - 40 nyelv / 93 ékezet Plug & Play + APP vezérlés - kihangosító hordozható fordító.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Mini hangfordító - ZERO Android / iOS okostelefonhoz - 40 nyelv / 93 ékezet Plug & Play + APP vezérlés - kihangosító hordozható fordító. Ha gyakran utazik, legyen szó munkáról, felfedezésről vagy egyszerűen a hobbijáról, akkor tudja, mennyire problémás lehet, ha meglátogatja annak az országnak a nevezetességeit, amelyben tartózkodik, vagy ha új kultúrát és embereket szeretne megismerni, akkor idegen nyelvi korláton találkozhat. És ezért van a ZERO hordozható mini praktikus fordító az Ön számára!

Hordozható mini beszéd (hang) fordító ZERO - Kompakt kialakítás és mini méretek

Új mini zsebfordítója szerint megbízhat teljesen hordozható kialakításában, amely elfér a pénztárcájában, zsebében vagy erszényében. A kicsi, de nagy teljesítményű érzékeny mikrofonrendszerrel kifejlesztett , a 40 világnyelvű ZERO fordító hatékonyan szétválasztja a négy különböző irányból érkező hangbemeneteket, teljesen integrált zajcsökkentéssel, hogy biztosítsa a bemenet egyértelmű és pontos fogadását. Ezt nem fogja elérni egyetlen elérhető közös fordító alkalmazás használatával sem.

erős érzékeny mikrofonrendszer - nulla fordító

Az intelligens kommunikáció egyszerű - kihangosító

Intelligens lejátszási technológiával felszerelve a ZERO kihangosító fordítója egyszerűen rögzíti a hangot, és közvetlenül az okostelefonján keresztül lejátszja anyanyelvén. Élvezze a kihangosító beszélgetést, miközben fenntartja a szemkontaktust, és nem kell abbahagynia a beszélgetést vagy korlátoznia magát, mert a ZERO valós időben fordít . Soha nem készült fordító ilyen intelligens lejátszási funkciókkal!

kihangosító intelligens fordító nulla

3 Komplex mód

Új ZERO hordozható mini azonnali fordítója három összetett móddal rendelkezik, amelyek segítenek eligazodni különböző helyzetekben. Ideális találkozókhoz, beszélgetésekhez és akár mindennapi beszélgetésekhez is. A ZERO Translator támogatja az okostelefonok Plug and Play technológiáját, így bármikor azonnal hozzáférhet a lefordított beszélgetésekhez.

fordító nulla - plug and play technológia okostelefonokhoz

Fordítási mód

A fordítási mód tökéletes, ha a mondatok gyors fordítását keresi más nyelvekre. Egyszerűen csatlakoztassa a ZERO- t a telefonjához és kezdjen beszélni. A ZERO hang fordító amely pontosan rögzíti, lefordítani és mutassa be mondat valós időben, közvetlenül a képernyőn a Smartphone, hogy könnyebb, hogy mindenki megértse, és nézni, mit mondtak.

mini fordító nulla fordítási mód

Találkozó mód

A ZERO áttörő 4 mikrofonos technológiája lehetővé teszi, hogy akár négy különböző hangszóró hangját is rögzíthesse és megossza bármilyen beszélgetés közben, értekezlet módban. Ez megkönnyíti, hogy figyeljen a megbeszélésre és ellenőrizze az anyanyelvén elhangzottakat, áttekintse, hogy ki mit mondott. A ZERO egyszerre több nyelvet is rögzíthet az Ön számára . És akkor akár kinyomhatja a naplót, elmentheti telefonjára, vagy elküldheti e-mailben a kollégáknak!

nulla hangfordító - értekezlet mód

Interjú mód

Ne hagyatkozzon az okostelefonra vagy a kézi készülékre a beszélgetések rögzítéséhez - ehelyett a ZERO fordító mindent elintéz! A ZERO mini fordító azonnal rögzíti beszélgetését , elválasztja a kérdező személy hangját az interjúalanytól, és mindet közvetlenül az okostelefonjára tárolja ! Nem kell többé aggódnia a készülék egyértelmű felvétele miatt - a ZERO speciálisan adaptív zajcsökkentéssel lett kialakítva, hogy a beszélgetéseit egyértelműen és pontosan rögzítse.

zsebfordító nulla - interjú mód

Adaptív zajcsökkentés

A ZERO utazási fordító fejlett mikroprocesszorral és neurális hálózati algoritmussal biztosítja, hogy az adaptív zajcsökkentés egyszerre működjön a különböző hangszórók elkülönítésén. Ez az egyedülálló szolgáltatás akár 90% -kal növeli a pontosságot, és támogatja a többirányú felvételt 4 különböző irányból.

nulla - 4 irányú rögzítés

40 nyelvet és 93 akcentust támogat!

A ZERO hordozható mini fordító a legkiterjedtebb fordító eszköz, amely jelenleg elérhető a piacon, ilyen kis méretekkel. Akár 40 nyelv és 93 különféle akcentus támogatásával biztos lehet benne, hogy gyakorlatilag bárhol képes kommunikálni, megfogalmazni és megérteni a világ bármely pontján!

Az összes támogatott nyelv (40)

Portugál, arab, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, német, olasz, orosz, japán, koreai, katalán, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, horvát, magyar, indonéz, maláj, holland, norvég, lengyel, román, Bolgár, szlovák, szlovén, svéd, tamil, telugu, thai, török, vietnami, izlandi, ukrán, urdu, filippínó

Az összes támogatott ékezet (93)

Anglia, USA, Ausztrália, Kanada, Ghána, Írország, India, Kenya, Nigéria, Új-Zéland, Fülöp-szigetek, Tanzánia, Dél-Afrika, Szingapúr, Franciaország, Kanada, Spanyolország, Amerika, Argentína, Bolívia, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Dominikai Köztársaság Köztársaság, Ecuador, Guatemala, Honduras, Mexikó, Nicaragua, Panama, Peru, Puerto Rico, Paraguay, El Salvador, Uruguay, Venezuela, Portugália, Brazília, Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Algéria, Egyiptom, Izrael, India, Irak, Jordánia, Kuvait, Libanon, Marokkó, Omán, Palesztina, Katar, Szaúd-Arábia, Tunézia, Kína, Kanton, Tajvan, Németország, Olaszország, Oroszország, Japán, Korea, Spanyolország, Csehország, Dánia, Finnország, Görögország, Izrael, Horvátország, Magyarország, Indonézia, Malajzia, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Románia, Bulgária, Szlovákia, Szlovénia, Svédország, India, Srí Lanka, Malajzia, Szingapúr, Thaiföld, Törökország, Vietnam, Izland, Ukrajna, India, Pakisztán, Fülöp-szigetek

beszédfordító - 40 nyelv és 93 ékezet támogatása

ZERO a világ legkisebb fordítója

A ZERO nem csupán zsebfordító - ez egy összetett nyelvi eszköz, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy segítse az embereket utazóként, üzleti szakemberekként, újságírókként, a digitális eszközök és a csúcstechnológiájú készülékek rajongóiként, és megkönnyítse számukra az új környezetbe való elmélyülést. , valamint nyelvi különbségektől függetlenül kapcsolatba lépni másokkal, hogy biztosak legyenek abban, hogy kényelmesen kommunikálhatnak külföldön.

És ne felejtsd el, hogy a ZERO fordító tökéletesen kicsi , hogy bárhova elférjen - zsebben, táskában vagy pénztárcában! Egyszerűen csatlakoztassa okostelefonjához és kezdjen beszélni , a Zero átveszi az irányítást és gondoskodik a fordításról.

nulla fordító - mini zsebfordító

Fordító alkalmazások / zsebfordítók

Megoldás alacsony frekvenciájú és sekély kommunikációhoz. Mivel a legtöbb fordító a fordítóeszköz kézi irányításával vagy a gombok megnyomásával működik, a sok drága eszköz vezérléséhez szükséges felesleges műveletet nehéz volt kezelni és használhatatlan volt.

zsebfordító alkalmazások

Könnyű , 4 cm x 1,5 cm x 7 mm méretű fémtesttel és egy kompakt tokba helyezve a ZERO fordító gond nélkül tárolható táskában, pénztárcában vagy akár egy ingzsebben. A telepítés gyors, az alkalmazás elérhető a Google Play Áruházban és a Huawei App Galériában vagy az Apple áruházban . Csak helyezze be az eszközt a telefonba, kattintson az alkalmazásra, és a legpontosabb és leghatékonyabb fordító van a kezében.

nulla fordító - csatlakozás okostelefonhoz

A ZERO utazási fordítónak van egy hasznos funkciója, amely lehetővé teszi az összes beszélgetés mentését a telefonjára, és azt, hogy vagy elmentse azokat későbbi felhasználásra, vagy e-mailben küldhet beszélgetési naplókat. Csak vegye ki a ZERO fordítót, töltse le az alkalmazást a telefonjára, csatlakoztassa a fordítót a telefonjához, és az eszköz lefordítja a beszélgetést. Olyan egyszerű! A hang jól hallható, és a képernyőn látható szöveg tisztán olvasható.

nulla a világ legkisebb fordítója - mini dimenziók

Műszaki adatok:
Termék: Hordozható mini-fordító ZERO
Szín: Űrszürke (sötétszürke)
Anyaga: alumínium
Méretek: 40 x 17 x 7,2 mm
Méretek (csatlakozóval): 40 x 25 x 7,2 mm
Súly: 6,6g
Csatlakozás: OTG
Kompatibilis: USB Type C / Lightning (Apple)

Mikrofon:
Típus: Analóg mikrofon
Frekvencia válasz: 20 Hz - 20000 Hz
Mikrofonok száma: 4
Felismerési irány: elöl / hátul / bal / jobb
Hangfelismerési szög (vízszintes): 60 °
Hangfelismerési szög (függőleges): 0 ~ 40 °
Ajánlott hangfelismerési távolság: 20–100 cm
Max. hangfelismerési távolság: 150 cm

Szoftver:
App: Timekettle
Támogatott nyelvek: 40
Támogatott ékezetek: 93
Rendszerek és verziók támogatják: iOS 11.0 és újabb / Android 7.0 és újabb
Működés: automatikus / kézi
Zajcsökkentés: Sugárformáló / neurális hálózat

Csomag tartalma:

1x ZERO Translator
1x felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés