LANGIE Tölthető SIM-kártya 1 GB-os adatokkal 70 országban történő fordításhoz az egész világon

Kód: 70-013
12,600 Ft Nettó ár: 10,500 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

LANGIE újratölthető SIM-kártya 1 GB-os előre fizetett csomaggal a világ 70 országában történő fordításhoz, a LANGIE fordítóban történő felhasználáshoz.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LANGIE újratölthető SIM-kártya 1 GB-os előre fizetett csomaggal a világ 70 országában történő fordításhoz, a LANGIE fordítóban történő felhasználáshoz. A SIM-n keresztüli hanghívás funkció nem támogatott. Ezzel az egyedülálló SIM-kártyával élvezheti a LANGIE fordító összes funkcióját, például a képkeresést, a csoport tolmácsolást, a nyelvi klubot, a HOTSPOT hozzáférési pont létrehozását és mindezt a világ 70 országában.

Az egyetlen követelmény, hogy rendelkezzen 3G / 4G jellel az adatkapcsolathoz . Tehát nem kell többé elérhető WiFi hálózatot keresnie, vagy párosítania a fordítót a mobiltelefonjával , a LANGIE teljesen önállóan fog működni. Az 1 GB-os előre fizetett adatcsomag átlagosan több mint 12000 fordításra fog tartani a világ 70 országában . Ha elkölti a hitelt, akkor kényelmesen feltöltheti azt a www.langiesim.com webhelyen.  

Ez a SIM-kártya ideális egy HOTSPOT létrehozásához és az internetes adatok megosztásához más mobil eszközökkel.

Az adathasználat egyenlegének ellenőrzéséhez lépjen a Beállítások -> Langie SIM elemre, hogy megnézze a fennmaradó adatokat és a lejárat dátumát.

feltölteni sim langie

A SIM-kártya 1 évig érvényes . Az előre fizetett adatok felhasználása után a SIM-kártyát közvetlenül feltöltheti a www.langiesim.com webhelyen

A feltöltés érvényességi ideje a lejárati időtől számítva legfeljebb 2 hónap.
A fel nem használt hitel nem kerül átutalásra, még akkor sem, ha újból feltölti a SIM-kártyát.

** Ez egy fel nem oldott SIM-kártya, amely elérhető a LANGIE fordítóhoz vagy más mobil eszközökhöz.
** Az 1 GB, 2 GB, 5 GB újratöltési adatcsomag és a támogatott országok listája követi a weboldalon található információkat
www.langiesim.com
langie globális sim 1 GB-os

Támogatott országok listája:
Anglia, Argentína, Ausztrália, Banglades, Belgium, Brazília, Bulgária, Kambodzsa, Kanada, Chile, Kína, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság , Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Ghána, Görögország, Hongkong, Magyarország, Izland, India, Indonézia, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Laosz, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Makaó, Malajzia, Málta, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Panama, Peru, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Portugália, Katar, Ausztria , Románia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Dél-Afrika, Dél-Korea, Spanyolország, Srí Lanka, Svédország, Svájc, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, Egyesült Arab Emírségek, USA, Vatikán, Vietnam.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés