LANGIE S2 - hangfordító elektronikus diktonáriummal (53 nyelv lefordítása) + 3G SIM támogatás

Kód: 70-004
159 600 Ft 119 600 Ft Nettó ár: 99 668 Ft
Értékesítés vége 27. 6. 2024, 23:59 vagy a készlet erejéig.
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

LANGIE S2 - hangfordító ✅ elektronikus diktonáriummal (53 nyelv lefordítása) + 3G SIM támogatás - vásároljon online kedvező áron.

Vevő védelem

 • Ingyenes árucsere 30 napon belül
 • 24 hónap garancia a termékekre
 • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LANGIE S2 - hangfordító elektronikus diktonáriummal (53 nyelv lefordítása) + 3G SIM támogatás - vásároljon online kedvező áron. A LANGIE új verziója S2 , amely számos előnnyel rendelkezik az elődjével, az LT-52-tel szemben. Először is, ez már nem csak egy fordító, hanem teljes körű idegenvezető . A legfontosabb különbség a 3G SIM kártya támogatása - LANGIE GLOBAL SIM, amellyel a világ 160 országában kommunikálhat. Langie is támogatja a magyar nyelvet

Kétirányú hangfordítás, közvetlen hangfordítással, aminek köszönhetően többé nem lesz probléma, hogy megértsék az embereket a világ körül utazás közben. Tetszik az utazás és új helyek felfedezése? Le kell fordítani egy nyelvet? Bizonyára emlékszem a nyelvi akadály miatt bekövetkezett kellemetlen helyzetekre. Többé nem! A legfeljebb 53 hihetetlen nyelvet tartalmazó LANGIE digitális hangnyomtató megkönnyíti a kommunikációt külföldön. Az akkumulátor élettartama, amely készenléti üzemmódban legfeljebb 5 nap, biztosan érdekes lesz. Kényelmes hordozható fordító, amelyet mindenhol használhat. LANGIE - valós idejű hang aktivált fordító a napi használatra. Ideális az élő közvetítéshez, külföldön utazás közben vagy ezzel azonnali audio tolmácskal.

A legjobb beszélő és beszédfordító LANGIE S2 kínál

langie s2 fordító funkciók

Használja a fordításokat 160 országban a világon a LANGIE GLOBAL SIM segítségével

LANGIE 3G SIM támogatás
Ha nincs elérhető WiFi hálózata, akkor egy 3G n hálózatot használhat az internethez való csatlakozáshoz. A Langie Global SIM-kártyát használva, amely a vásárlás után tartalmazza a kezdeti 10 USD összegű hitelt (kb. 50 MB , amit több mint 500 fordításra használhatsz - átlagosan 7 másodpercenként) több mint 160 országban. Az országok teljes listája ITT .
 
A LANGIE GLOBAL SIM kártya érvényessége nem korlátozott időben, és csak akkor jár le, ha a SIM-kártyát több mint 2 éve nem használják. Az előre fizetett adatok felhasználása után a SIM-kártyát közvetlenül a weboldalon töltheti fel
www.langieglobalsim.com a telefonszám megadása és a töltési mód kiválasztása után.

A LANGIE S2 fordító a LANGIE GLOBAL SIM kártya hozzáférési pontjának létrehozását is biztosítja - a 3G HOT SPOT. Ha Hotspot Langie hozzáférési pontot szeretne létrehozni és megosztani más eszközökkel (például mobil vagy tablet), és világszerte internetes adatokat szeretne használni, akkor előnyösebb, ha egy időre korlátozott internetes adatcsomagot szeretne kiválasztani, amely nagyobb mennyiségű adatot tartalmaz. (például 1 GB - 5 GB). Ha csak SIM-kártyát használ a LANGIE-n keresztüli online fordításhoz , amely csak kis mennyiségű adatot fogyaszt, elegendő, ha a hitelt újratölti (10 USD - 100 USD, ami körülbelül 50 MB - 500 MB adat), és ezek az adatok nem korlátozott idő, így 1-2 évig használhatja őket (nincs korlátozott lejárat).

Most beilleszthet bármilyen SIM-kártyát a LANGIE-ba, de nem kell SIM-kártyát behelyeznie, ha nem akarja. Csak csatlakozzon egy elérhető WiFi hálózathoz, és a LANGIE fordítás működik, ahogy kellene.

Langie a külföldi munkavégzés során is megtalálja a használatát.

Ha nem beszél folyékonyan egy idegen nyelvvel, ahol az országban dolgozol, a LANGIE kiváló megoldás az Ön számára. Függetlenül attól, hogy a nők külföldön szoptatói munkát végeznek, vagy férfiak különböző építési munkákban.

zseb fordító langie s2beszédfordító langie s2

 

LANGIE - Digitális tolmács, amit itt vásárolhat
A frissítésekért vagy egyéb rejtett díjakért nincs további költség. Nincs szükség személyes adatok regisztrálására vagy alkalmazás telepítésére mobiltelefonra.

 

A LANGIE Elektronikus Beszéd Fordító új lehetőségeket nyit meg az Ön számára mindenhol a világon! Mindenkinek , akár gyermeknek, akár idősebbnek szánták , aki értékelni fogja a fordító könnyű használatát. Hangfordító , amely mindenhol veled lesz. Könnyen lefordíthatja a hosszú mondatokat (nem csak rövid kifejezéseket). A LANGIE online és offline fordító közvetlenül raktárunkban van - az ár, amely több, mint a használatához.

langie s2 elektronikus fordító

 

A LANGIE valódi használata a gyakorlatban való fordításhoz ezekben a videókban látható Ukrajnából és Londonból:

Több videót láthat közvetlenül a LANGIE Youtube csatornán. ITT : youtube langie csatorna

Ez a forradalmi eszköz multimédiás lejátszóként is használható videók, képek vagy csoportfordítóként (több LANGIE fordítót is csatlakoztathat) - különösen alkalmas több külföldi delegáció számára. Egy másik lehetőség az Ön számára az idegen nyelv tanulásának lehetősége - egy kifinomult tanulási szoftver. Tehát 53 nyelven (nemcsak az angol szótárban) fordíthatja a fordító szótárat, és lefordíthatja a mondatokat vagy egyéb szövegeket online / offline.

 

Hivatalos honlap a LANGIE elektronikus hangfordítójáról - www.langie.eu

langie hangfordító hivatalos honlapja

 

Ez a REVOLUTION a kommunikációban !!!
A BEST WORLD VOICE TRANSLATOR

Langie Translator támogatja az online és offline fordítást hihetetlen TÖBB!

beszéd fordító langie s2 new

 

Hogyan működik ténylegesen?

Ez nagyon egyszerű és intuitív elv szerint működik . Csak tartsa az érintőgombot a készüléken, miközben szavakat mond, majd engedje el, és az eszköz azonnal lefordítja a szükséges mondatokat.

A Langie beépített 1 "-es érintőképernyős LCD-kijelzővel és egy kiváló minőségű hangszórók és mikrofonok kettős rendszerével van felszerelve. A készülék elülső oldalán egy mikrofon és hangszóró található, amelyen keresztül az üzenetet saját nyelvén beszélhetjük, és az Ön mellett tartózkodó személy (külföldi személy) azonnal meghallja a fordítást a nyelvére, és cserébe a külföldi személy elmondhatja a választ a nyelvén, a mikrofonon és a hangszórón keresztül a készülék hátoldalán, és meghallja azonnal fordítsd le a nyelvedet.

 

langie fordítás működik

Ha néhány szöveget vagy szavakat egy másik nyelvre szeretnénk lefordítani, egyszerűen nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a kék mikrofon gombot, és engedjük fel, miután a beszéd (szöveg) véget ért. 1-2 másodpercen belül a fordító az üzenetet a kijelzőn megjelenített szöveg formájában fordítja le , és ez az üzenet az audió formában is elérhető lesz (ezt a nyelvet támogatni kell). Ha le akarja fordítani, amit a másik személy mond, egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a sárga mikrofon gombot, és engedje el újra, amikor az üzenet befejeződött. Az egész folyamat hihetetlenül egyszerű.
hogyan működik a langie-fordító

Nagyon praktikus is a GROUP fordító funkciója, és minden bizonnyal különböző külföldi küldöttségekben találja meg alkalmazását.

Elég párosítani a készüléket két vagy több LANGIE felhasználóval a WiFi-on keresztül, így egy útmutató vagy tolmács egyszerre több emberrel is beszélhet a világ minden tájáról. Ez a funkció egy olyan csoport létrehozását is támogatja, ahol több, különböző nyelvet beszélő ember kommunikálhat egymással, és mindegyikük más országban lehet. Egy eszközön több független csoport is létrehozható.

Szüksége van például angol-német fordítóra? Nem probléma! Ez a szövegek és mondatok fordítója könnyen kezelheti. A zsebfordító felismeri a hangodat, majd valós időben nagyszámú nyelvre lefordíthatja, így nagyszerű nyelvi eszköz az utazás, önképzés, vásárlások vagy üzletek számára. A szavakat azonnal lefordítja, és úgy érzi, mintha közvetlenül kommunikálna egy másik személygel. A praktikus mini kialakításnak köszönhetően nagyon könnyen hordozható , a zsebébe, kézitáskába stb.

LANGIE S2 hangfordítóbeszélő fordító langie s2

Itt látható a támogatott LANGIE fordító nyelvek táblázata.

Nem minden nyelv rendelkezik beszédhangos fordítással, de a nyelvek többsége magában foglalja a szöveges fordítást is
(az összes nyelv szöveges formában fordítja le a kifejezéseket az LCD kijelzőn).

támogatott LANGIE nyelvek

Teljes nyelvi lista:

Afrikai, arab, bengáli, bolgár, kambodzsai, kantoni, kínai, horvát, cseh, dán, holland, angol, filippínó, finn, francia, német, görög, héber, hindi, magyar, indonéz, izlandi, olasz, japán, java Koreai, laoszi, lett, litván, maláj, maláj, nepáli, norvég, perzsa, lengyel, portugál, román, orosz, szerb, szlovák, szlovén, spanyol, Sundanese, svahili, svéd, tamil, telugu, thai, török, Vietnami, ukrán, urdu

 

A zsebfordító offline módban, internetkapcsolat nélkül kínál:

Multimédia támogatás - képgaléria, digitális hangrögzítő, videó és zenelejátszó.
Oktatási funkció - az alapvető nyelvek hang- és képképzését tartalmazza. Tehát megtanulhatja a nyelvet, bárhová is megy.
Hangerősítő - rögzíti és erősíti a beszélt szavakat, nagyban segít abban, hogy kommunikáljon azokkal, akiknek rosszabb hallása van.

langie s2 funkciók

Ha páros fordítót párosít az online Wi-Fi-vel, néhány érdekes funkciót kap:

Hangok keresése képekhez - felismeri a hangodat, majd keres egy kép formájában a kívánt dolgot.
Csoportos tolmács - Csatlakozzon egy csoportos beszélgetéshez különböző nyelvű emberekkel.
A hazai nyelvről más világnyelvre történő fordítás online kapcsolatot igényel.

 

langie online fordítás előnézete Hangfordító 53 nyelven
Felismeri a hangodat, majd nagyszámú nyelvre fordítja. A jobb szavak felismeréséhez a WiFi internet-kapcsolat szükséges.
   
langie hangkeresés a képekhez Hangok keresése képekhez
Felismeri a hangodat, majd keresi a kívánt képet. WiFi internet-kapcsolat szükséges.
csoport tolmács - fordító Csoport tolmács
Az online kapcsolat lehetővé teszi a csoportos beszélgetéseket különböző nyelvű emberekkel. WiFi internet-kapcsolat szükséges.
offline langie fordítás Word fordító online kapcsolat nélkül
Felismeri a hangodat és lefordíthatja a rövid kifejezéseket vagy az egyszerű szavakat az érthető fordításokhoz használt beágyazott algoritmus alapján. Csak 13 világnyelv támogatását támogatja.
nyelvtanulás Saját tanulási lehetőség online kapcsolat nélkül
A beépített szoftverrel gyorsan és hatékonyan megtanulhatja a kiválasztott nyelvet.

Jellemzők:

plusz Azonnali fordítás 53 nyelven
plusz Érzékeny mikrofon hangfelismeréssel
plusz Digitális hangrögzítő
plusz Zene és videó lejátszó
plusz Online / offline fordítás
plusz Az akkumulátor élettartama: 5 nap készenléti állapotban / 5 óra folyamatos üzem

online fordító langie s2legjobb fordító elektronikus langie s2

Milyen előnyei vannak a LANGIE kézi fordítónak a klasszikus fordítóhoz képest a telefonon található alkalmazáson keresztül?

 1. A LANGIE fordító egy professzionális fordítóeszköz, a hardver- és szoftverrendszert közvetlenül beszédfordításra tervezték és gyártották. Ez nem olyan telefon, amely több célra készült.
 2. A technológia zajos környezetben használható ( beszédzajcsökkentés fordításkor ), a klasszikus fordítási alkalmazásnak problémája van.
 3. Nagyon egyszerű és könnyen használható . Még a technikailag képzett emberek számára sem.
 4. A LANGIE tanulási rendszerének a világon a legmagasabb színvonalú fordítási szolgáltatásainak felhasználásával és a főbb fordítási felismerési rendszerek integrálásával szinte ugyanolyan szintű az emberek. Nyelvi felismerési rendszere hibrid , a neurális hálózat akusztikai modellezésén és a nyelvi modellezésen alapul.
 5. Fejlett fordítási szolgáltatást használ, a fordítási pontosság sokkal magasabb, mint a klasszikus ingyenes fordítási alkalmazások a telefonon.
 6. A LANGIE saját fordítási szervereit használja a világ számos pontján, a fordítási szolgáltatás stabil és gyors.
 7. Ez egy önálló termék , amely nem kapcsolódik mobiltelefonhoz vagy alkalmazáshoz a telefonban, nem tárolja és nem igényel személyes adatokat a mobilalkalmazás telefonon történő használatához képest.
 8. A LANGIE számos más funkcióval is rendelkezik, mint például a tanulás, a csoport tolmács, és így tovább .
 9. Sok esetben a mobiltelefon használata személyes . Az a személy, akivel megpróbál kommunikálni, nem ismeri a telefont, és egy bizonyos idő elteltével valószínűleg vissza kell térítenie a telefont a képernyő feloldásához. A mobil egy felhasználónak szól , nem több felhasználónak. Mobiltelefon használata a kétirányú fordításokhoz elég kényelmetlen.
 10. A LANGIE nem igényel rejtett díjat a fordítási szolgáltatások használatáért.
 
És értékelni fogja ezeket az előnyöket is:
 
nyomja meg a langie gombot
Csak 1 másodperc és LANGIE
lefordítja, amit akar
app mobiltelefon-fordításhoz
Több mint 10 másodperc
a fordítás megkezdése előtt
Langie használat
Közvetlen audio fordítás
pontosan a másik személynek

okostelefon szöveges fordítás
Nincs közvetlen
hang
fordítás
a másik személynek

Langie tartsa ki az akkumulátort
A LANGIE akkumulátor élettartama legfeljebb 5 nap

bateria vydrz mobil
Az okostelefon akkumulátorának élettartama általában 1 nap

 

Miért jobb, ha a LANGIE használatakor az OFFLINE fordításnál ONLINE kapcsolat van?

Természetesen fel kell ismernie, hogy minden fordítói mód minden fordítón csak korlátozott szókincset tartalmaz (csak alap), és a fordítás gyakran pontatlan vagy érthetetlen. A WiFi hálózathoz való csatlakozás után az online mód biztosítja a fordítás folyamatos frissítését és javítását , az adatbázis többszöröse az offline fordításnak, így garantálhatja, hogy a fordítás a lehető legpontosabb lesz, és bármilyen kommunikáció nélkül kommunikálhat nehézség. A WiFi-kapcsolat esetében javasoljuk, hogy a HOT SPOT mobil wifi hozzáférési pontot közvetlenül a mobiltelefonjából hozza létre (amelyet mindig kézen fog kapni ), vagy használja a LANGIE GLOBAL 3G SIM-kártyát.

Az Európa Unión belül ingyenesen használhatja a mobil adatokat (az Ön országában az előre fizetett csomag részeként). Ha az EU-n kívüli országokba utazik, javasoljuk a LANGIE GLOBAL 3G SIM kártya használatát, amelyet Öntől vásárolhat. Tehát továbbra is aktív internetkapcsolat van, bárhol is mozoghatsz az interneten mobiltelefonodon, és a LANGIE fordító a lehető legjobban fog működni :)

 

Lehet Langie megbízhatóan lefordítani?

A LANGIE a legújabb generáció fejlett informatikai terméke . A legjobb fordítási eredmények elérése érdekében 7 online keresőmotorral működik. A gyártónak több mint 20 éves tapasztalata van a különböző világnyelvű oktatás és fordítás piacán . A LANGIE folyamatosan bővíti és frissíti az OTA adatbázisát közvetlenül a készülékére, hogy a leghatékonyabb kéziszerszámot biztosítsa a manapság más nyelveken történő fordításhoz.

a langie fordító valódi használata

Műszaki adatok:

Típus: LANGIE S2
Processzor: ARM Cortex 1,3 GHz-es QUAD-mag
Memória: 16 GB
LCD: 1,08 "érintőképernyő (27,5 mm)
3G: WCDMA
Akkumulátor: 3,7V / 2000mAH
WiFi 802.11b / g / n
Bluetooth: 4.0
Micro SD kártya: akár 32 GB-ig is támogatható
USB: Micro USB 2.0
Fejhallgató bemenet - Jack csatlakozó 3,5 mm
USB adapter: 100V - 240V bemenet
USB adapter: 5V DC kimenet 1500mA
Méretek: 48mm x 148mm x 17mm
Súly: 125 g

 

LANGIE csomag tartalma:

1x LANGIE S2 hangfordító
1x USB töltő
1x USB-kábel
1x fejhallgató
1x Védő tok
1x SIM-kártya szedő tű
1x Gumi toll
1x zsinór

KÉZIKÖNYV (használati utasítás) angol nyelven letölthető ITT : pdf ikonra
LANGIE SIM (használati utasítás LANGIE GLOBAL SIM kártya) HERE : pdf ikonra
LANGIE Promo Katalógus - Funkciók ITT : pdf ikonra
 

fordító langie s2 csomag tartalmazza

Diszkusszió a termékről (3)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Mar

LANGIE S2 - hangfordító elektronikus diktonáriummal (53 nyelv lefordítása) + 3G SIM támogatás

Marika Češková reagálni

Cseh nyelvre is lefordítható?

Lefordítva innen: cs
Cool Mania

LANGIE S2 - hangfordító elektronikus diktonáriummal (53 nyelv lefordítása) + 3G SIM támogatás

Peter reagálni

Igen

Lefordítva innen: sk
Dan

LANGIE S2 - hangfordító elektronikus diktonáriummal (53 nyelv lefordítása) + 3G SIM támogatás

Danihlík František reagálni

Hello, Wi-Fi nélkül is használható?

Lefordítva innen: cs
Tom

LANGIE S2 - hangfordító elektronikus diktonáriummal (53 nyelv lefordítása) + 3G SIM támogatás

Tomáš reagálni

Jó nap,
amíg adatkártyát teszel bele, igen. Az offline fordítás nagyon korlátozott

Lefordítva innen: cs
Uwe

Párosítási kérdés

Uwe Hewera reagálni

Üdv mindenkinek,
az eszközöket is lehet párosítani egymással, ha egy személy Amerikában, egy pedig Oroszországban van? Hetente egyszer konferenciahívásban vagyunk, hárman beszélnek együtt.
Üdv Uwe

Lefordítva innen: de
Cool Mania

LANGIE S2 - hangfordító elektronikus diktonáriummal (53 nyelv lefordítása) + 3G SIM támogatás

Mario Bruchanik reagálni

Szia, igen pontosan

Lefordítva innen: de
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (8)

99%
100%
Peter

Praktikus termék

Elég pontos fordítás
Sok egyéb funkció
Elfér a kézben
Elem élettartam

Minden utazónak ajánlom

Lefordítva innen: sk
98%
Klára

Fordító nyaral

A reptéren kapott Dubai kártyán is működött
Fotótesztre a férjemmel :)
Fordítás gond nélkül
Szuper feldolgozás, lásd a fotót
Nélküle elvesznénk az Egyesült Arab Emírségekben
Nagyobb kijelzőt elfogadnék

Utazáshoz remek dolog, eddig Bécsben, Dubaiban és Olaszországban tesztelve és egyszerűen TOP :)

Lefordítva innen: sk
98%
Dinu

LANGIE S2 - hangfordító elektronikus diktonáriummal (53 nyelv lefordítása) + 3G SIM támogatás

Nem baj, még nem használtam kint káddal
Lefordítva innen: ro
99%
Șerban Florin

Fordító

Aplombával teszi a dolgát
Lefordítva innen: ro
100%
Bernard Lukáš

LANGIE S2 - hangfordító elektronikus diktonáriummal (53 nyelv lefordítása) + 3G SIM támogatás

Szuper fordító.Trinidadban vagyok és minden helyi kérdez rá.Mindenki szereti.
Lefordítva innen: cs
98%
Radul

Langie s2

A fordító nagyon jól működik
Lefordítva innen: ro
100%
Beta

Kis nagy segítő utazás közben

A fordító nagyon megbízhatóan dolgozik. Vettem egy Lange Global SIM-et is, és kényelmesen tudtam kommunikálni Amerikában. És még az Amicsokat is elbűvölte. Csak kattintson a beszéd megkezdéséhez, és egy másodpercen belül hallja a fordítást. Rendkívül egyszerű és igazán használható. Mindazoknak, mint én, akik nem tudnak semmilyen idegen nyelvet.
Lefordítva innen: cs
99%
Peter Kalabrík

Valaki Oscart érdemel ezért

Kétségtelenül az eszköz használhatósága és könnyű kezelhetősége
Fordítás kiváló szinten
Az akkumulátor élettartama akár 4 nap
Használja az egész világon
Féltem, hogy olyan lesz, mint a google fordító, de mondhatom, hogy egyáltalán nem, a fordítás helyesebb volt.
hogy nem jöttek rá korábban
Lefordítva innen: sk