Fordítói fejhallgató okostelefonhoz valós időben, töltőtokkal - Supreme BTLT 200

Kód: 70-016
60,840 Ft Nettó ár: 50,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Fordítói fejhallgató okostelefonhoz valós időben, töltőtok - Supreme BTLT 200. Online és offline hangfordító fülhallgató.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Fordító fejhallgató okostelefonhoz valós időben, töltőtok - Supreme BTLT 200. Online és offline hangfordító fülhallgató. 2in1 Android és iOS rendszerekhez, kétirányú azonnali kommunikációval valós időben. Ez a nagy teljesítményű Supreme BTLT 200 6 különböző fordítási módot kínál minden fordítási igényhez, valós idejű kétirányú fordítással több mint 33 nyelven. És könnyen használható és nagyszerű funkciókkal rendelkezik. A fordító segít az embereknek közelebb kerülni, és a világ körüli utazás sokkal könnyebb és biztonságosabb. Ez a digitális tolmács kétségtelenül a legértékesebb eszközévé válhat egy idegen országban. A fordító vezérlésére szolgáló alkalmazás , valamint az összes jövőbeli frissítés teljesen ingyenes a SUPREME hangértelmező tulajdonosának.

A zsebfordító legfontosabb jellemzői a kétirányú hangfordítás valós időben, valamint a hívások fogadásának és a zenehallgatásnak a képessége.

Az online utazási fordító mini kompakt mérete 38 x 22 x 54 mm, a töltőtok súlya pedig csak 22,4 g. Akkumulátor kapacitása 50 mAh, folyamatos működéssel akár 3 órán át ( készenléti állapotban akár 120 órán keresztül ), az akkumulátor töltése körülbelül 2 órát vesz igénybe. A dedikált alkalmazás kompatibilis az iOS és az Android készülékekkel . Beszéljen minden nyelvet ezzel a valós idejű fordítóval, amely képes lefordítani a beszélt nyelveket az Ön anyanyelvére és fordítva. Az Androidhoz és iOS-hez mellékelt mobilalkalmazással és a kétcsatornás Bluetooth 5.0 kézibeszélővel valóban kiváló technológiai élmény.

bluetooth fordító a fülhallgatóban

Szeret utazni, nemzetközi környezetben dolgozni, vagy új nyelveket szeretne megtanulni? Tökéletes megoldásunk van az Ön számára - SUPREME BTLT 200 hordozható fejhallgató-fordító , egy egyszerű eszköz, amely valós időben lefordítja a beszélgetéseit! Külföldi látogatáskor a nyelvi akadály az egyik legnagyobb probléma. Az ingyenes alkalmazással rendelkező intelligens beszédfordító azonnal lefordíthatja az Ön által mondottakat valós időben, és az anyanyelvükön lejátszhatja a helyieknek. Ezt követően, amit mondanak, azonnal visszafordítják a készülékére. A Supreme BTLT 200 hangfordítóval még a soha nem beszélt nyelven is könnyedén beszélgethet .

Számos fordítási mód létezik. Szemtől szemben fordítás: "ARC-ARC" , ha a felhasználó utazás közben személyesen szeretne kommunikálni az emberekkel. Találkozó mód "TALÁLKOZÓ" ,   valós időben kommunikálni az emberekkel egy értekezleten, konferencián vagy szemináriumon, mindenki a saját nyelvén beszél és hallgat. Vagy üzleti megbeszélésen, csoportos fordítás céljából, valós idejű kommunikációhoz, „CSOPORTBESZÉD” , több emberrel a világ bármely pontján, mindegyik saját nyelven. "KÖZVETLEN BESZÉL" - azonnali fordítás privát verbális kommunikációhoz, az egész világon bárkivel. És sugározza a "BROADCAST MODE" üzemmódot, hogy egy értekezleten egy csoporttal beszélhessen, mindegyik a saját nyelvén. A fordítónak van egy beépített "NYELVTANULÁS" nyelvoktatója is, aki segítséget nyújt az embereknek az idegen nyelv gyakorlásában és elsajátításában. Jelenleg több mint 33 nyelvet támogat, és verbális és vizuális fordításokat kínál, amelyek minden alapot lefednek.

Praktikus kialakítás - kényelmes viselet

Az eszköz nemcsak kiváló fordító készülék, hanem tiszta és stabil telefonhívásokat is biztosít. A kialakítás ergonomikus és könnyű, kényelmes a fülének.

fordító fejhallgató a fülbe

Támogatott nyelvek a valós idejű kimondott szó fordításához - 44 nyelv

Arab, kantoni, katalán, horvát, cseh , dán, holland, angol (Ausztrália), angol (Kanada), angol (Egyesült Királyság), angol (India), angol (Írország), angol (Egyesült Államok), finn, francia ( Kanada), francia (Svájc), francia (Franciaország), német (Ausztria), német (Németország), német (Svájc), görög, héber, hindi, magyar, indonéz, olasz, japán, koreai, maláj, mandarin, norvég bokmal , Lengyel, portugál (Brazília), portugál (Portugália), román, orosz, szlovák , spanyol (Mexikó), spanyol (Spanyolország), spanyol (USA), svéd, thai, török ​​és vietnami.

valós idejű beszédfordító

Támogatott nyelvek az offline szövegfordításhoz (nem kimondott szó) - 60 nyelv

Albán, afrikaans, arab, belorusz, bolgár, bangladesi, katalán, kínai, horvát, cseh, dán, holland, angol, eszperantó, észt, filippínó, finn, francia, galíciai, grúz, német, görög, haiti, gudzsaráti, héber, Hindi, magyar, izlandi, indonéz, ír, olasz, japán, kanadai, koreai, litván, lett, macedón, marathi, maláj, máltai, norvég bokmal, perzsa, lengyel, portugál, román, orosz, szlovák, szlovén, spanyol, szuahéli , Svéd, tamil, telugu, thai, török, ukrán, urdu, vietnami és walesi

nyelvek fordítása offline módban

Supreme BTLT 200 Bluetooth fordító - 6 fő mód és 2 további mód

legfelsõbb btlt 200 - 6 mód

Szemtől szemben mód: valós időben kommunikáljon azokkal az emberekkel, akikkel útközben találkozik, mindenki a saját nyelvén beszél és hall.
Találkozási mód: valós időben kommunikálhat az emberekkel egy értekezleten, konferencián vagy szemináriumon, mindenki a saját nyelvén beszél és hall.
Közvetlen beszélgetési mód: valós időben kommunikálhat egy másik személlyel bárhol, mindenki a saját nyelvén beszél és hallgat.
Csoportos beszélgetési mód: valós időben kommunikáljon különböző helyekről érkező embercsoporttal, akik mindegyikük a saját nyelvén beszél és hallgat.
Műsorszórási mód: beszélgetés egy embercsoporttal, a műsorvezető a saját nyelvén beszél, minden közönség a saját nyelvén hallhat.
Nyelvtanítási mód: gyakoroljon és tanuljon nyelveket egy korszerű hangfordítóval.
Offline mód - szöveges üzenetek: szövegek beírása és lefordítása a kívánt nyelvre.
Offline mód - fényképezőgép: készítsen egy fényképet a szövegekkel, és a készülék azonnal lefordítja a szükséges nyelvre.

fordító kihangosító - fotófordítás

Specifikációk:

Modell: BTLT-200
Szín: fekete, matt felület
Bluetooth V. verzió. 5.0+ támogatott profil HEP, A2DP, HSP, AVRCP, hatótávolsága 10 méter
Li-Polymer akkumulátor - kapacitás 50 mAh (kézibeszélő), töltőtok 300 mAh
Töltési idő: 2 óra, DC 5 V
Készenléti idő akár 120 óra
Folyamatos munkaidő legfeljebb 3 óra
Mikrofon: igen, beépített
Hangszóró: hangszóró 7 mm-es mozgó tekerccsel
Bemeneti / kimeneti típus: USB 2.0 mini, Micro USB * 1, MIC * 1
Kézi be- / kikapcsoló gomb, MFB (beszédfordító gomb, hívásfogadás / hívás befejezése / újratárcsázás stb.)
Alkalmazások és szoftverek: Android 5.0 és újabb, IOS 10.0+
A készülék méretei: 15 x 24 x 16 mm, töltőtok 38 x 22 x 54 mm (töltő)
A termék súlya kiegészítők nélkül: kézibeszélő 4,2 g, tok 22,4 g

A csomag tartalma:

1x fülhallgató fülhallgató fordító
1x töltőállomás
1x USB töltőkábel
3x cserélhető szilikon fülhallgató fedél
1x felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés